Jimmy Choo


Jag är ett stort stort fan av väskor, som nog är det jag gillar bäst (t.o.m. bättre än skor!), men trots det så äger jag inte speciellt många väskor alls, utan snarare bara ett fåtal. När jag befann mig i Thailand i vintras så hittade jag dock denna snygging från Jimmy Choo (som inte är något märke jag tittar på då jag kikar på väskor). Ja till min förvåning så fann jag då denna och skaffade den på studs. Gillar den bruna färgen jättejättemycket. :D


image115

Valborg


Hej allihopa! :D
Hoppas ni har sovit gott och att ni njuter av det fina vädret, för det gör i alla fall jag :) Inte varje år som det inte är grått och regnigt på Valborgsmässoafton faktiskt så man får ta till vara på det som ges liksom. Spenderade natten hos älsklingen och skulle sedan ha skola fram tills elva. Självklart (suck) så var läraren sjuk första lektionen så egentligen så var det sovmorgon till tio, för att sedan sluta elva. Jaja, jag ska inte gnälla, så lite skola som jag har så.. Antar att de flesta av er varit lediga idag, själv så är vi lediga fram tills tisdag nu så det blir väldigt skönt :)

Ikväll ska jag iväg på lite middag och trevligheter hos en av mina bästa vänner. Kommer nog bli mycket mycket bra :) Finns nog ingenting bättre än att spendera sådana här "högtider" med sina nära och kära, lite god mat och någonting gott att dricka, och framför allt SOLSKEN :D

Nä, nu ska jag kila ut i solen och sedan påminna min pappa om att fixa ett nytt nätverkskort till min dator. Ni får ha en superbra dag så hörs vi lite senare :) Puss på er allihopa =)

Hatet till telefoner


Imorse var jag lite grinig över att bli väckt av telefonen så tidigt, och sedan vara tvungen att springa ner på stan nästan innan någonting hade öppnat. Men jag ska faktiskt inte klaga. Jag är ledig. Och vaknar jag tidigt så känns dagarna längre också - guld värt! :D Har suttit och sett mina serier och svarat i telefon. Ja, vi är lätt uppe i över 35 samtal. Det är helt jäkla galet. För en gungställning. Jaja, jag hoppas det slutar ringa snart i alla fall.. Mina öron tror att det ringer hela tiden nu. Usch säger jag bara. Inte alls kul ;p

Sitter nu och käkar lite mackor och sånt. Känner att jag inte orkar göra någon redig middag idag, tyvärr. Ska ju iväg på jobbet om ungefär en halvtimma och jag känner mig ganska så lat för stunden. Jaja, nu ska jag fixa någonting att dricka också. Slutar klockan nio så vi hörs igen efter det :) Puss på er!

Tisdag


Godmorgon mina älsklingar! Hoppas ni har sovit gott! Antar att ni undrar vad jag gör vaken såhär tidigt på min lediga dag. Ja, faktum är att jag har 4 övriga i den här familjen, varav två av dem börjar skolan vid 8.10-tiden. En börjar jobbet vid 8 och den siste skulle åka på IKEA i Sundsvall halv 8 imorse. Och dem vet inte hur man är tyst, såklart. Men det värsta var nog när hemtelefonen började ringa utanför min dör. KLOCKAN 6!!!! För att vi ska sälja vår dumma gungställning. Katastrof. Den såldes igår redan. Nu är det mer än 15 människor som ringt de senaste 3 timmarna. Klart jag inte kan sova liksom.. Ja, dagens I-landsproblem.....

Nåväl. Idag ska jag vandra ner på stan med en vän och göra lite ärenden inför Valborg och allting. Ska väl eventuellt leta lite kläder eller något sånt trevligt också. Sedan är det bara att sätta sig och se 3 av jordens bästa serier. Nya avsnitt till One Tree Hill, Gossip Girl och House. Bättre blir det nog inte! :D Ikväll blir det tyvärr jobb, men sådant man får leva med ibland antar jag. Jaja, nu måste jag tydligen klä mig, för vi ska gå på tok för tidigt enligt mig.. Bara att lyda verkar det som.. Hörs sen :) Puss

B-day.. (snart)


Sitter och funderar lite över min önskelista till 18årsdagen som infaller om dryga två veckor. Oj vad mycket man vill ha egentligen. Så himla mycket småplock egentligen. Ansiktsbehandlingar, smink, massage, presentkort, lite speciella kläder, skor, smycken, klockor, underkläder. Ja you name it. Man vill verkligen ha lite utav allt tror jag. Mycket vill ha mer, som man säger. Och man blir nog aldrig nöjd heller tror jag. Suktar alltid efter fler härliga prylar att stilla sina begär med. Jag sticker verkligen inte under stolen med att jag är bortskämd (eller åtminstone önskar jag att jag är det) och att jag egentligen bara vill ha svindyra prylar. Nåväl, massvis med pengar, körkort, New York-resa, står högst på listan so far. Antar att den lär utökas rätt så rejält.. Vad önskar/önskade ni er i 18årspresenter? :)

image114


Lyxigt som jag har det så är jag ju ledig imorgon. Ska bli fantastiskt skönt :D Men nu ska jag nog umgås med min pappa och min bror. Kanske lyckas jag få med mig pappa ut på en liten övningskörningstur. Återstår att se. Ha en fortsatt trevlig måndagskväll! :D Hörs senare! Puss på er!

Fukt = kärlek


image113

Ja, Guds gåva till håret. Ofantligt mycket fukt. En skön doft. En mer hållbar frisyr och ett mer följsamt hår.
Det är perfekt för slitet hår som mitt (och kanske ditt?). Mitt hår ♥ Fuktighetsregulator
En varm rekommendation för er som behöver någonting trevligt till håret!

Dagens


image112

Såhär lagomt glamourös var jag idag (snarare bekväm)
Tröja - Lånad av syster
Jeans - Diesel
Ute; vita converse och grå jacka från MQ

Kändes dock alldeles för kallt så just för stunden så myser jag i ett mjukisset. Det fungerar verkligen alltid. Mjukt och skönt! :) Och förresten allihopa; Imorgon är jag ledig :D Och på onsdag slutar jag elva. Sedan är jag ledig tills tisdag igen. Vad sägs om det minsann. Ganska nöjd, hehe ;p



Måndag


Hej allihopa! :D Hoppas ni har en bra måndag, trots att det är slut på helgen. Själv så har min dag varit rätt så okej faktiskt. Sov med älsklingen inatt och det är ju alltid jättebra! :) Åkte iväg och skulle ha innebandy på morgonen men ännu en gång så var lektionen inställd utan att min lärare meddelat mig. Så jag blev lite småsur men gick sedan och duchade och gjorde mig klar för dagen. Använde för övrigt en ny inpackning som jag tänkte skriva lite mer om senare :) Nåväl, sedan spenderade jag ett par timmar nere på stan. Hittade mycket mycket fint. Det var dock bara ett par vanliga svarta, tråkiga, men ack så användbara, leggings som fick följa med. Men inte klagar jag för det :)
Slutade skolan för ungefär en timme sedan och har hunnit fika lite och läst en massa bra bloggar och sådär.

Jaja, nu ska jag ta och börja göra lite middag. Sedan kommer en outfit och ett litet tips om en inpackning och eventuellt en liten önskelista. Mycket spännande :D Ja, mat nu i alla fall. Glöm inte att skriva någonting fint :) Puss på er!

Lägenhetsjakt


Hallå i stugorna! Har slutat jobbet för en timma sedan och även ätit en god middag efter det. Nu strötittar på jag fotboll med pappa och kikade just på en lägenhet i Hufvudstaden. Jag är ju en sucker på att kika efter svindyra lägenheter. Framför allt då i Göteborg eller i Stockholm. Umeå är, och har nog aldrig varit, något alternativ. Snarare en språngbräda iväg till någonting större, någonting bättre och någonting vackrare helt enkelt. Lägeneheter i 10-miljonersklasser är drömmen även om jag inser att det är smått omöjligt, åtminstone för stunden. Hittade två lägenheter på Strandgatan i Stockholm varav den ena för 24 miljoner och den andre för 15,7 miljoner. Helt sinnessjukt. Men ack så vackert. Och inspiration - det gillar vi. :)

image111

Hemnet är verkligen en guldgruva ibland. Och detta sovrum skulle jag väldigt gärna ha i alla fall :P Eller vad säger ni? Kanske det snyggaste någonsin, nästan. :)

Söndag


Godmorgon allihopa! Det blir ett ganska snabbt inlägg nu, ska nämligen iväg på jobbet om en liten stund. Jobbar till kvart i fem så jag återkommer med lite mer bloggning senare. :)

Vi har suttit nu på morgonen och funderat över efternamn. Mina föräldrar ska nämligen gifta sig senare och då ska hela familjen hitta på ett eget litet roligt efternamn. Är ganska spännande faktiskt. :P men uusch vilka fula efternamn det ges som förslag ibland. Jag har dock hittat en favorit nu, men mamma gillar det inte riktigt. ;p så vi ser väl hur det går med det där alltså, hehe.

Nåväl, nu ska jag göra mig klar för fyra timmars jobb. Ni får ha en superbra söndag så hörs vi senare! Puss!

Middag och mys


Haft en jättemysig dag idag. Först var jag som sagt med älsklingen imorse :) Och nu ikväll så fick vi middagsgäster. Var riktigt riktigt trevligt. Nu så slappar jag mest och strötittar på tv. Såg nyss en bit av Körslaget. Tyckte det var extremt coolt när dem just sjöng typ opera eller vad det var. ;p Mäktigt om inte annat!

Vi pratade lite lätt om Göteborg. Kanske världshistorierns bästa stad. Utan tvekan. I sommar bär det av dit igen, som vanligt. Är ju lite av en tradition numera. Grymt bra fotboll och lite härlig shopping samt en enormt vacker stad, ja det kan ju inte bli fel i alla fall! :D

Imorgon blir det jobb där mellan ett och fem ungefär och annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Något trevligt förhoppningsvis. :D Nu ska jag fortsätta umgås lite. Men vi hörs imorgon i alla fall. Hoppas ni har och har haft en superbra lördag och att ni njuter av friheten! :D Puss på er!

Lördag


Hej allihopa! :D Hoppas ni hade en bra fredagskväll igår och att ni fått en skön sovmorgon idag. Lördagar som är så himla härliga. Jag åkte iväg till älsklingen igår kväll för att mysa lite. Kom hem för lite mindre än en timme sedan :) Nu har jag just varit ute i solen en stund, riktigt härligt väder ännu en dag. Klockrent minsann :)

Förresten, igår hände en jätterolig sak. På väg till älsklingen, som bor på ett litet ställe någon mil utanför stan, så stannade min pappa bilen och sa "ja elin, nu får du köra".. Helt oförberett sådär, bara poof! För första gången! Det var askul och det gick mycket bättre än jag trodde, dvs, att jag inte körde ner i diket eller krockade med ett träd eller något, hehe.. Så, körkortet, here i come! :D

Nåväl, ikväll blir det grillat och andra trevligheter. Ha en fortsatt underbar dag så hörs vi lite senare :D Puss på er!

Hermes



image110

Klassiskt, stilrent och otroligt vackert armband från Hermes. Oj oj vad fint det är. Så tidlöst och perfekt bara! Det skulle pryda min handled så otroligt bra, det vill jag lova. :)

Klockrent



image108

Helt fantastiskt söt klänning från Urban Outfitters. Är nästan lite småkär måste jag erkänna.
Kommer nog drömma om denna inatt. Oj vad fin alltså! :D

Solsken och glada miner


Alltså, ÅÅH vad fint väder det är! Har varit ute i solen i ca 2 timmar nu. Traskat på stan osv. Till slut så kändes det lite tungt att släpa runt på min feta träningsbag så jag var tvungen att ta bussen hem.. Kommer nog troligtvis bli mycket mycket mer sned i kroppen än vad jag redan är, av den där tunga saken.. Blä! Jaja, det var inte det jag skulle gnälla över nu. Nu ska vi sola allihopa. Man vet ju aldrig hur länge det vara så :D

Ut med er i solen allihopa :D Puss

Fredag


Godmorgon allihopa! Hoppas ni sovit gott! Äntligen är det fredag och helg. Helt underbart måste jag säga :D Sovmorgon har jag fått och min innebandy börjar om en och en halv timme så en riktigt skön och slapp start på dagen i alla fall. Det är aldrig fel, så slipper man stressa.. ;p Har bara innebandyn idag så jag slutar alltså där vid halv tolv ungefär. Och solen skiner ännu en dag, så det blir förmodligen att stanna ute i solen hela dagen idag. Traska på stan och sådär. Jaja, det blir nog väldigt fint det :)

Blir nog att ta en långpromenad och röra på mig lite idag. Ska förbi på iksu i början av nästa vecka och skaffa mig ett nytt 4-månaderskort så jag kan träna lite mer på riktigt. Gryymt skönt :D

Nä, nu måste jag nog äta lite och sådär. Vi hörs lite senare iaf :) Puss!

Sköna skor


Dessa glamourösa (inte) skor är de som får pryda mina fötter numera. Tyvärr. De enda par skor som inte får mig att skrika av smärta och skavsår efter fem minuter. Tacka vet jag dessa ofantligt fula, men otroligt sköna, Crocs.

image107

Vad tycker ni om Crocs, hiss eller diss? :)

Älsklingstapeter


Kom just in från en promenad i solnedgången (visst låter det vackert?:)) med en vän och ska snart sätta mig och se lite tv. Är helt ensam hemma så det är riktigt riktigt lugnt och skönt för stunden ;D Kanske blir det även lite mys med älsklingen. Aldrig fel! ♥

När jag kom in så gick jag in i köket. Och varje gång så kan jag bara stå där en stund och titta på vår tapet som agerar "kakel" ovanför diskbänken och spisen och allting. Galet cool faktiskt. Så därför tänkte jag att ni ska få se en liten bit utav snyggingen! :D

image106

Vad tycks? :D

Flowerpower


image105

Åååh, det är så mysigt. Våra söta små blommor har äntligen börjat blomma ordentligt på vår framsida. Visserligen så är gräset inte direkt grönt, men hey, det våras för fulla muggar här i björkarnas stad :D I like it!

Torsdag


Hej allihopa! Hoppas ni har en bra dag! :) Själv så har det varit en sköön dag so far. Skola fram till tolv, prov och lite laborationer och fysik och så. Det funkade iaf :) Kikade in på salongen där mina frisörer gjorde makeovers på varandra. Färgade och klippte och allting. Lite avundsjuk känner jag mig faktiskt. Men kanske ingen bra idé att färga håret då det är så pass slitet, då står jag bara där hårlös sen efteråt :P
Solen skiner och det ser blått ut där uppe. Finns INGENTING bättre :) Har suttit och kikat på resor till Thailand igen. Lär nog dröja väldigt länge innan vi åker dit en tredje gång, om vi ens åker. Men drömma kan man ju alltid. :D

Jag är ju en sådan som gillar att planera och ha mycket god koll på min ekonomi och hela den biten. Så nu ska jag nog kika på kontot och sedan försöka klura ut hur mycket pengar som kommer gå åt i sommar, det ni. Ambitiöst vill jag lova. ;p

Nåväl, nu är det nog dags för lunch och lite sol. Ha en jättebra och underbar torsdag! För det ska jag :D Puss på er!

Alive and well


Ååh vad skönt, äntligen inget mer jobb. Var ingen superkväll ikväll men jag överlevde ju i alla fall. Bevisligen. :) Nu spelas Barcelona - Manchester United på tv. För min del så är det Barcelona för hela slanten alltså. Yey!
Hinner dock inte se så mycket eftersom jag har prov i specialidrott imorgon. Alltid lika trevligt. Not.

Nåväl. Tänkte mest bara skriva att jag lever och att jag hoppas att alla har en superbra dag/kväll. :D Puss!

Dream



image104

Denna outfit är så clean, så fräsch, så elegant, så enkel, så sommar, så perfekt. Älskar verkligen volangkjolen med blommorna på, och att det ändå ser så underbart ut, trots att det "bara" är ett enkelt vitt linne till. Guldaccessoarer. Och ja. Jag är kanske lite småkär. Det måste jag erkänna.

Onsdag


Hej mina älsklingar! :) Just kommit hem från skolan, åkte med pappa hem som vanligt. Hade först lektion som handlade om något kostprogram på datorn där man skulle räkna ut sina dagliga intag av mat och kalorier och tjolahopp tjolahej, massa knasigheter som tog fett lång tid. När lektionen var så gott som slut och vi skulle spara våra grejer så funkade det inte. Wiho. Över en timme till ingenting med andra ord. Kom alltså sent till min allra sista lektion i idrott a, var tvungen att springa genom skolan för att hinna byta om. Och så var dom iklädda leggings och jeans allihopa. Inga idrottskläder där inte. Hoppet alltså! Jaja, sedan så hade jag ingen kemi, mycket skönt. Så jag solade i 40 minuter. Värsta Thailandsvärmen här i Umeå idag (nåväl, inte riktigt men). Helt fantastiskt i alla fall :D

Nu har jag käkat en överbliven liten tårtbit från igår - mycket gott :D Deppar dock fortfarande efter äckel-norrmannens självmål ca 93.52 in i matchen igår. Liverpool - Chelsea. Champions League. 8 sekunder kvar av övertiden. Han borde skjutas och jag önskar vi hade ett annat grannland. Så illa är det!

Nåväl. Ikväll ska jag jobba vilket känns tråkigt. Men jag behöver pengarna så man får härda. Tone ska köpa massa fina produkter till mig imorgon/fredag så mitt hår kommer må bra heeela sommaren. Sånt gillar vi!
Nu ska jag prata lite med min pappa och sola lite mer. Hörs senare. Njut av vädret allihopa! :D Puss!

Somrigt smink


image101image102




Ja, lite schyssta och somriga ögonskuggor från Chanel, och ett vackert solpuder från Helena Rubinstein. Helt perfekt nu till sommaren så man får känna sig lite fräsch helt enkelt! Vem skulle tacka nej till det? Förmodligen ett av mina kommande inköp i sminkväg. Alltid kul att få skaffa sig lite nytt så man känner sig fin liksom. :)

Tisdag


Hej allihopa! Jag sitter och avnjuter ett par extremt härliga avsnitt med mina favoritserier och inväntar födelsedagsbarnet, dvs min mamma :) Var även tvungen att lära mig att använda torrents så jag kunde få möjlighet att se avsnitten. Nu när DC inte alls fungerar så har man ju inga större valmöjligheter tyvärr. Nyss sett OTH - galet bra som vanligt. Nu ser jag och syster på Gossip Girl. Eller vi har en liten paus ;D Jag sprängde ännu en ballong och ska plocka fram lite bullar alldeles strax. :)
Sjukt skön dag med solsken och hela baletten, man blir så glad när det är lite varmt ute. Aldrig fel!

Ikväll blir det alltså massvis med fika och trevligheter. Nu ska jag se klart avsnittet och fika färdigt. Ha en jättejättebra dag tills vi hörs igen. Puss på er!

I-landsproblem


Okej okej allihopa. 3 saker som varit mycket dåliga idag.

1. Så fort man lyfter på rumpan från datastolen så bokstavligen flyyger min mamma hit för att spela Harpan. Ja, Harpan alltså. Hallå, aldrig hört ordet KORTLEK förut? Kanske sinnessjukt less. Speciellt med tanke på att människan varit ledig hela dagen. Seriöst, lämna datorerna till oss som har behov liksom.. Abstinens tokhög, det vill jag lova er mina vänner.

2. Mitt fysikprov från i tisdags tyckte jag var en katastrof för att jag sabbat sista frågan som jag tyckte var tokenkel dagen efter. Det visade sig idag att det inte bara var den frågan jag sabbat utan snarare hela provet - kändes det som. Nåväl, ett Godkänt är ju visserligen, jaa.. godkänt? Men ja. Helst ville jag bara slå mig själv med en hammare (njaa, okejdå..) i huvudet så allting ramlar tillbaka på sina rätta platser. Sedan funderade jag på att sno min bänkkamrats prov (Hon spikade, såklart) och byta ut det mot mitt egna.. Höhö. nja. Ajaa, Bättre lycka nästa gång. Tur att kursen är typ trehundra år lång.

3. Jag gör allt för att slippa minnas vår hemska renovering (damm, damm och åter damm). Men nejdå. Ungefär en decimeter från mig står ett kylskåp, jaa.. ni läste rätt. Ett kylskåp i ett så kallat "datarum". Efterdyningar av lite ombyggnationer månne? Hursomhaver. Bakom kylskåpet ligger mina föräldrars viktiga papper. Och jag måste alltså maka på rumpan för att de ska ta sig fram till sina roliga räkningar etc. Denna gången utan mindre lyckat resultat. Crash sa det så låg det glassplitter över halva golvet. Och mig. Det var den lampan det.. Suck.


Ja, jag säger då det. I-landsproblem på hög nivå..

Dagens


image100


Lagomt glamourös idag

Svart klänning - Köpt i Thailand
Grå cashmerekofta - Laredout
Lila leggings - American Apparel
Ute; Svarta tygskor från Fred Perry och grå jacka från MQ

Har förresten upptäckt två nya I-landsproblem som jag tänkte dela med mig av om en stund. Sådär lagomt roliga saker, ni vet. Dagens bortskämda ungar och hela den biten. Jaja, det kommer lite senare.

Måndag



Hej allihopa! :D Förlåååt för jättedålig uppdatering sista dagarna. Haft mycket att göra och idag så har jag helt enkelt inte varit hemma.. Min mamma fyller år imorgon så hela eftermiddagen efter skolan så har jag och syster åkt omkring runt halva stan för att leta efter någon fin present. Det tog sin tid men nu tror jag minsann att problemet är löst! :D Fikade även lite havreflarn på Mekka och tog det ganska lungt. En skön och välbehövlig eftermiddag alltså.

Insåg ganska nyligt att det snart är Valborg också, mycket trevligt! :) Ska ni hitta på något kul?

Är extremt less på att mitt internet inte fungerar på min dator. Känns lite lagomt drygt att vara fyra personer och slåss om en dator, när jag i vanliga fall har min egna med all musik, alla bilder, alla filmer och allting.. Man känner sig nästan lite handikappad om ni förstår vad jag menar. Men nu ska jag ta lite outfitbilder och lägga upp lite annat kul. Vi hörs om ett par minuter igen. Puss!

Söndag


 Hej alla glada :D Förlåt för jättedålig uppdatering i helgen. Har gjort en massa annat istället.. Igår så tog IKSU SM-guld, det var rätt så roligt! Även Warberg vann så det var ju rätt lag om inte annat. Sedan myste jag med älsklingen, såg lite tv och åt cashewnötter (hej thailand?) och hade det bara allmänt skönt! Idag så har jag jobbat från typ ett till fem och det gick ju ganska så braa så jag klagar inte. USFF spelade även oavgjort mot Kristianstad nu på eftermiddagen så det har ju bara varit bra om man säger så :D Hoppas ni med haft en sköön helg!

Nu ska jag åka iväg och handla lite med mamma. Lovar lite bättre uppd. senare med lite outfits osv. :) Håll ut! Puss

Lördag


Hej alla sötnosar! Hoppas ni alla haft en jätteskön sovmorgon och en härlig lördagsförmiddag. Själv så har den varit kanon! :D Sitter nu och ser SM-finalerna i innebandy på tv. Och som Umeåbo är det ju givet att jag håller på IKSU! Så tredje perioden kommer bli grym! :) Vad det gäller herrarna så är det Warberg som är mina favoriter.
Är för övrigt strålande sol ännu en dag och det känns mycket roligt. :D Ska ut och röra på mig lite senare. Sedan ikväll blir det älsklingen och mys.

Ska fortsätta se lite innebandy nu, men vi hörs lite senare. Njut av ledigheten nu allihopa. Puss på er! :)

Glada strumpor



image99

Strumpor i flera olika roliga färger. Jag är ju egentligen en rätt tråkig typ som alltid har vita eller svarta på mig. Men nu börjar de icke-håliga antalet strumpor att sjunka rätt kraftigt så jag kände att det var dags med lite nytt. Och kanske lite färg för en gångs skull! :) Passade även på att köpa lite fler nylonstrumpor då det är något man aldrig kan ha för mycket utav. Strumpor är ju ett sånt inköp som inte är det roligaste men någonting man alltid behöver. Personligen tycker jag att det känns så himla mycktet skönare med ett par nya och framför allt hela strumpor! :)

Dagens



image98

Kofta - ?
T-shirt - Roxy
Jeans - Levi´s
Ute; Kilklackskor från Bianco och jacka från MQ

Är så sjukt fredagslat idag att jag tyvärr inte orka beskära bilden idag. :/

Shoppade lite småplock idag på stan som jag tänkte visa om en stund. Ska sedan göra mig klar för äventyr. Eller ja, vad nu kvällen bjuder på. Återstår att se :) Hoppas ni får en jättebra kväll! Puss

Fredag


Godmorgon allihopa! :D Hoppas att ni mår bra! Själv så är det finemang, njuter av solen för fullt alltså. Kanonväder igen! Började dagen med att ha en skön sovmorgon och om en halvtimme sådär så blir det att cykla iväg för att sedan ha innebandy som vanligt. Slutar 13.30 så det är en rätt tidig dag ändå :) Ska sedan ner på stan och göra lite små inköp (typ enbart tråkigheter). Det är ju ändå fredag idag. Helg! Vad ska ni göra för roligt? :)

Nej, nu måste jag röra på mig. Tänkte lägga upp lite roliga bilder sedan. Vi hörs senare! Puss :D

Shopping


Efter skolan idag så åkte min mamma, jag och min bror på lite utflykt sådär. Åkte iväg för att egentligen kolla på en ny cykel till min bror och istället så hittade jag massor med trevligheter. Kikade på lite nya innebandyblad, nya löparskor och lite sånt smått och gott. :) Vi köpte också med oss ett par fina blommor (jag som hatar sådant). Och själv så hittade jag faktiskt 2 plagg som fick följa med hem :)

image97

En vit t-shirt från Roxy för 350kr och ett par svarta snygga träningsbyxor från Craft för också 350kr.
Gillar dem jättemycket. Sådant som man aldrig kan få för mycket utav :)

 Nu sitter jag och ser på So you think you can dance, eller det börjar ju igen om typ en timme. Sjukt duktiga vissa är alltså, helt galet! Resterande delar av kvällen blir det lite småplock i mitt rum, samt tv och sist - den efterlängtade sängen. Är så sliten i kroppen av någon skum anledning att jag skulle behöva sova ett dygn. Minst! Snart helg som tur är :D För övrigt; Bälinge - USFF 1-1 :D Puss på er allihopa!

Dagens



image93

image96

Marinblåa jeans - Gina Tricot
Blåblommig tunika - Bondelid
Svart kofta - Vero Moda
Halsband - Present från Grekland
Jacka - Från MQ
Ej med på bild; Kilklacksskor från Bianco och pashminasjal från Thailand

Tänkte bara tillägga - Heja USFF :)

Torsdag


Hej hej! Hoppas ni har en bra dag! Själv så har min dag varit väldigt slapp hittills. Dagen började med fika (kladdkaka) med frisörerna inne i stan - mycket mycket trevligt. :) Efter det så gick jag tillbaka till skolan och hade kemi och efter det cyklade jag hem igen. Händelserik dag so far, eller hur? ;D Är så otroligt fint väder att man bara blir glad! Folk springer omkring i solglasögon och vissa har t.o.m. skippat jackan helt idag. Är kanske inte riktigt så varmt, men solen skiner för fullt och man behöver knappast vinterjacka i alla fall. Helt underbart! Hoppas ni med har superbra väder! :D

Resten av dagen kommer bli mycket slapp och skön. Pappa har dragit till Uppsala för att lira match så det är ganska lungt här hemma. Ska väl koka lite nudlar nu, hehe, och sedan blir det väl kanske lite promenad och eventuellt en liten powernap. Vad gör ni idag? :D

Nä, nu är det mat.. Puss!


Juicy Couture


image92

Vem har inte varit svag för Juicy-dressarna någon gång under sitt liv? Ja, jag har då åtminstone det.. Klickade runt lite och fann den här färgen på RevolveClothing och jag älskar den! Sjukt fin mörkblå färg måste jag säga. Skulle lätt kunna klicka hem den där på studs, speciellt nu när dollarn är så låg. Woho! :)

Onsdag


Hej hopp! Tänkte bara att ni allihopa ska få veta att vädret är det bästa vi någonsin haft här i Umeå såhär långt under 2008. Helt gaaalet fantastiskt vacker, underbart, härligt är det! Hoppas ni har minst lika fint väder i övriga landet :)
Med andra ord så har jag inte tänkt sitta här inne och ruttna utan det blir nog en mysig långpromenad alldeles strax. Mycket mysigt och skönt :)

Ja, idag så åker en av mina vänner ner till stockholm i ett par dagar, ska bland annat se SM-finalerna i innebandy i globen osv, sjukt trevligt måste jag säga. Hade inte suttit fel att vara där nere och se på innebandy i värdsklass på samma gång. Hoppas att ni stockholmare har biljetter för det lär bli grymt!

Hoppas förresten att alla såg One Tree Hill igår, det nyaste avsnittet. Kanske världens bästa serie. Efter 24 då såklart :) Nu ska jag bege mig utåt strax. Vi hörs lite senare. Ha en asbra dag! Puss!!

Myskväll


Nyss kommit hem från jobbet. Var ganska slappt och skönt och det gick rätt så bra också så ska ej klaga. Slapp dag imorgon i skolan också, två lektioner bara, som vanligt. Nu kom dock älsklingen så det blir ett kort inlägg ikväll.

Ha en superdupermegabra kväll allihopa. Själv ska jag mysa :D Puss på er, vi hörs imorgon igen!


Psykiatri


Jag satt och funderade lite på det här inlägget nu under förmiddagen och kom fram till att det är någonting som jag tycker är viktigt och någonting jag känner för. Det var nämligen såhär att för ett par dagar sedan läste jag en artikel i lokaltidningen om psykiatrin här på Norrlands universitetssjukhus där det då stod hur många som tagit sitt liv under 2000-talet (rätta mig om jag har fel). Det här är ett ämne som jag kanske skulle kunna vara mer insatt i, men som sagt, någonting som jag bryr mig mycket om. Jag kan inte för mitt liv begripa hur regeringen inte kan avse mer pengar för den här formen av vård. Det är helt jävla sinnessjukt, om du frågar mig, hur de kan lägga pengar på försvaret och massa övrig SKIT då Sveriges befolkning tar sina egna liv för att de mår dåligt och för att de inte får den hjälp de behöver och ber om. Det känns som att det kvittar hur mycket pengar de skjuter till, resurserna finns inte ändå. Kanske är det inkompetent personal, kanske finns det för få utbildade inom psykiatrin. Vad vet jag. Men det jag dock vet är att det inte är speciellt snyggt jobbat att låta invånarna i Sverige dö i psykisk ohälsa. Och framför allt när det kommer till de unga människorna. För det är trots allt de unga som är vår framtid. Jag vet hur det är att vara "sjuk" och inte få den hjälp man behöver. Och det önskar jag ingen, ingen, ingen. Så snälla regeringen. Gör något. För jag klarar inte mer artiklar i lokaltidningen där det står hur många som hänger sig i sina salar på psykavdelningen.

Ja, bara någonting jag behövde få ur mig. Kände mig lite frustrerad. Bättre nu dock :) Finns säkert folk där ute som vet mer om det där än vad jag gör, och säkert folk som inte håller med mig. Men ja, må så vara. :)
Nu ska jag koka lite nudlar (hej näring?) och sedan dra iväg på jobbet. Ha en superbra kväll/dag/eftermiddag så hörs vi lite senare! :) Puss!

Längtan efter sommaren


image91

En vacker liten inspirationsbild nu såhär på eftermiddagen tänkte jag. Det har knappast undgått någon att jag längtar efter sommaren (trots att hösten är min favorit av årstiderna) och när man ser outfits som denna ovan så känns det inte alltför långt bort. Trots att snön fortfarande existerar på 75% av all markyta..
Det är för övrigt min och älsklingens dag idag, 1 år och 10 månader. Mycket mysigt :D Puss på er!

Tisdag

 
Hallå :) Hoppas allt är bra med er! Själv så är jag lite besviken och irriterad. Alla som känner mig vet att jag har grymt hög målsättning när det gäller allt, och framför allt skolan. Dagens fysikprov var kanske inte det bästa jag gjort i mitt liv, även om jag säkert kommer få ett ganska bra resultat - dock ej så bra som jag ville. Så jag surar och är arg på mig själv för stunden. Ska snart sätta mig och se det nyaste One Tree Hill-avsnittet (kom ut på nätet imorse) så det ska i alla fall bli mycket roligt :) Sedan blir det tyvärr jobb ikväll. Och sedan ska jag mysa med älsklingen, så det känns helt okej i alla fall :)

Ska fortsätta vara lite arg på mig själv en stund nu, så vi hörs igen snart! Puss på er!

Dagens


image90

Jeans - Fornarina
T-shirt - Levi´s
Cashmerekofta - Laredoute
Örhängen - Gammal julklapp
Ringar - Västerbottensring
 Love u-ring - Fått av älsklingen
Ute; Skinnjacka, röd pashminasjal, converse

Gaalet slapp klädsel idag. Bara myser omkring känner jag! Har suttit i soffan och pluggat och sett tv och hockey nu sista timmarna. Tråkigt att det går så dåligt för Linköping.. Jag gillar inte alls HV17 så, hellre Linköping. Helst Färjestad dock :D (jätteintressant jag vet) Fysiken går klart framåt i alla fall och nu ska jag återgå :) Superkul att det är så många som har hittat hit också! :D Trevlig kväll allihopa! Puss puss!

Yoghurt



image89

Yoggi yalla! ananas - guanabana - vanilj
Kanske den godaste yoghurten jag vet :) Jag äter ju egentligen inte frukt så det är stooora framsteg med ananas och guanabana (vad nu det är?). Faktiskt en av mina laster numera, har den alltid hemma i kylskåpet typ. Vilken yoghurt gillar ni? :)

Moi


image88

Ja, jag menar det, kanske huur snygg t-shirt som helst. Väldigt väldigt jag! :)

Måndag


Heej allihopa! Jag är nyss hemkommen från en dryg skoldag. Började med innebandy - trodde jag. Men icket, istället en sovmorgon till 13.05, kändes faktiskt ganska jobbigt. Men jag spenderade dagen med att vandra omkring på stan istället, träffade en gammal barndomskompis också som jag var med en stund så det dög! Hoppas ni haft en bra dag :)

Ja, resterande timmar av denna dagen är det ju tänkt att jag ska plugga ännu mer fysik. Tyvärr. Ska dock inte missa american idol ikväll! :D Känner att det förmodligen kommer bli lite fattigt med inlägg under dagen med tanke på plugget. Men jag hoppas att ni inte ska sakna mig alltför mycket, höhö ;D

Nu måste jag äta, fick nämligen inte i mig någon lunch idag.. Vi hörs om en stund igen! :D Puss!

Stil


Ja, allihopa. Nu tänkte jag att ni ska få se ett praktexempel på min klädstil och en liten outfit som jag just hittade som jag gillar jättemycket! Dock så fungerar det inte alls att ladda upp bilder på bloggen så det får väl bli imorgon då antar jag.. Gillar verkligen inte blogg.se idag, sjuuukligt seg. Sällan skådat värre alltså!

Har verkligen inte varit så duktig idag som jag hade tänkt mig, blev inte mycket av mitt fysikplugg och jag har knappt rört på mig känns det som. Och det verkar som att älsklingen är väldigt upptagen med sitt spelande och ja, tråkigt bara ;P Dock har jag tagit en dödsskön dusch under "vattenfallet" och ska nu rulla upp min fula utväxt på lite spolar. Sedan blir det eventuellt (antagligen inte) fysikboken (jävla tjat om fysiken idag, sorry). Känner att det ändå varit en rätt långtråkig dag. Såg dock att det var otroligt många som kikat in här under dagen - riktigt kul, blir så glad! :D Ska nog se på lite tv och sådär och kanske vänta på pappa som kommer med flyget vid midnatt, så då kanske jag har någon rolig att prata med här hemma. We'll see om jag somnat innan dess. :)

Nu känner jag att det är dags att gå. Ha en fortsatt trevlig kväll alla sötnosar. Sleep tight! Puss!

Dagens



image82image84

Klänning med fickor - Koppartrans
Lila leggings - American Apparel
Örhängen - Present av lillebror
Utomhus; Skinnjacka Rock 'n blue, Vita Converse, Tröja Peak

Motivationsbrist

Kom just hem från stan där jag ätit lite mat på subway - alltid gott! Så känner jag mig så himla nyttig också när jag vet att min mamma sitter och äter någon fet hamburgare från Max, haha :) Har följt pappas match via liverapporteringen på nätet också, men det var verkligen en mindre vacker syn, hah. Jaja, huvudsaken de klarar sig kvar i allsvenskan så :) Nu borde jag verkligen ta tag i fysiken känner jag, men har ingen riktig ork. Vad brukar ni göra för att kunna koncentrera er på skolarbete?

Ska väl plugga lite nu då (känner mig duktig), slänger upp någon dagens eller liknande lite senare :) Glöm inte att lämna nångonting som jag kan svara på! :D Puss puss!

Favoriter


image81

Mina top 3 favoriter bland alla hårprodukter just nu. Jag har alltid älskat KMS flatout hot pressed spray (passar ju dock inte mig just nu med permanenten), den är huur bra som helst. Fantastiskt värmeskydd. Sedan att den doftar gott är ju ett klart plus också! Lanza's Magic Bullet är en produkt som använts flitigt på skolan då den ger glans, bevarar hårfärgen och samtidigt bygger upp. Lanza's Daily UV Protector är en produkt som jag använde otroligt mycket nere i Thailand och jag älskar den! UV-skydd även för håret - blir knappast bättre än så!

Söndag

Heej! Hoppas allt är bra med er! Med mig så är det bara bra. Hade en sjukt slapp och skön kväll igår med mys, tv, promenad och så. Det funkar verkligen alltid! Idag har jag inte gjort mycket hittills, vaknade vid 10-tiden kanske och har mest bara försökt piggna till och aktivera mig lite ;P Har, so far, lyckats äta, se antm, tvätta min jacka och plockat fram fysikböckerna. Stoora framsteg med andra ord ;D Söndagar är ju verkligen sådana dagar då man egentligen inte gör någonting vettigt förutom att ta det lungt och att plugga. Har insett att jag mest går omkring på dagarna och önskar efter sol och värme. Känns dock extremt långt bort i det här vädret. Snö, plusgrader och starka vindar är verkligen ingen bra kombination!

Ja, idag blir det förmodligen enbart serier, fysikplugg och förhoppningsvis älsklingen ikväll. Ganska schysst balans i det hela, både tråkigheter och roligheter, så jag överlever nog ganska så braa :) Hörs snart igen, Puss!

Dagens



image80

T-shirt - Björn Borg
Shorts - Vero Moda (?)
Strumpbyxor - ?
Ute; Skinnjacka Rock 'n blue, Kofta Salming, Skor Nike



Sunglasses



image78


image79

Sommaren i all ära. Men vad vore den utan ett par schyssta brillor? :) Dessa kommer från Asos och Marc Jacobs och är bara två par av många som jag inte skulle ha någonting emot att bära nu när solen börjar titta fram på riktigt! Enda nackdelen är väl att jag så lät förstör mina solisar, exempelvis tappar dem på golvet osv. Ni kanske vet vad jag menar? ;D

Jag har haft en väldigt slapp dag idag. Nästan för slapp, men jag antar att man kan skylla på ledigheten. Ikväll ska jag i alla fall umgås och mysa så det blir väldigt fint :) Någon promenad har jag inte lyckats med ännu så det känns som att det börjar bli dags nu faktiskt :) Vad har ni gjort idag? :D


Undies




image77


Jag tror verkligen på de som säger att om man känner sig fin under så känner man sig fin utanpå också. Bara ett par fräscha och söta undiesar gör åtminstone så att jag känner mig mer bekväm. Dessa kommer ifrån Calvin Klein och är ett praktexempel på att less is more, och fortfarande vackert. :)

Lördag

Godmorgon och trevlig helg på er :) Jag vaknade ganska nyligt, hoppas att ni också har sovit gott! Idag blir en jätteskön dag - solen skiner, det är lördag och man är ledig. Det blir promenad, lite småfix och sedan så blir det nog att umgås och mysa. Precis som det ska vara :)

Igår hemma hos mormor och morfar så hittade jag och mamma den nyaste (?) Ving-katalogen så vi satt och kikade lite där. Någon som har varit i Maldiverna kanske? Förmodligen världens vackraste paradis, åtminstone på bilderna i alla fall! Skulle inte tacka nej till en resa dit, det kan jag lova :) Annars så känner jag mig lite småsugen på Vietnam eller Malaysia. Vart vill du resa just nu? :)

image75

Jordens paradis - Maldiverna



Relax, take it easy

Hade det mycket trevligt hos min mormor och morfar ikväll med kyckling (givetvis) och supergod glass! Det är aldrig fel faktiskt :) Nu har jag sett lite Talang och även lite ishockey. Nu sitter jag och ser antm på min systers dator. Också mycket trevligt. :) Ofantligt skönt att bara slappa lite och ta det lungt. Det behövs ibland, det kan jag lova. Att bara relaxa är hur värdefullt som helst! Saknar älsklingen lite dock, alltid riktigt tråkigt att sova ensam.. Ja ni vet kanske hur det är.

Nu tänkte jag dock återgå till mina serier och dricka lite mjölk (såklart!). Glöm inte att lämna ett litet hej eller något innan ni går :D Puss på er!

Kvällens


image74

Linne - American Apparel
Tunika - Vitamin A
Lackleggings - American Apparel
Halsband - mammas gamla
Utomhus; skinnjacka + converse

Underbara inpackningar


Ända sedan jag permanentade mitt hår har jag varit besatt av inpackningar och kurer så mitt hår ska sluta ramla av då jag borstar det och dylikt. Hårologi's produkter är många gånger i en klass för sig och deras fyra inpackningar är faktiskt ruskigt ruskigt bra! Rekommenderar dem enormt mycket :) Även Lanza är ett märke som vi jobbade mycket med i salongen på skolan, under min tid på utbildningen, och deras Reconstructor är också utmärkt för skadat hår.


image73

Kjolar

Jag är, som så många andra, helt förälskad i Topshops kjolar i olika former och färger. Det här är en modell som jag gillar väldigt mycket! Kanske skulle jag se mig om efter en annan färg men bortsett från det så är jag nog kär :)

image72




Fredag

Godmorgon :) Hoppas ni har sovit gott! Det är ju trots allt fredag nu, är ju helg kan man nog nästan säga :D Vaknade för en stund sedan, börjar egentligen typ vid halv ett så det är otroligt skönt att få sova ut lite och bara slappa lite nu såhär på förmiddagen. Idag så fyller min morfar år, grattis grattis! Så ikväll blir det lite middag och tårta (igen!). Vad har ni tänkt göra i helgen? :D

Nu tänkte jag nästan se lite mer americas next top model (cycle 10), någon som ser den serien och har någon rolig favorit kanske? :) Sedan blir det kanske att skriva klart labrapporten till kemilektionen lite senare. Puss på er :)


One of a kind

Totalt älskar armband med budskap. Vackert :)

image69


Älskade helg

Har varit iväg och träffat alla mina barndomsvänner ikväll. Riktigt riktigt trevligt att träffa tjejerna man gick med i liksom tredje klass. Kul att man fortfarande pratar med varandra och att ingenting egentligen förändrats sedan i sexan alltså ;D Grattis grattis till Anna och Malin på sina 18årsdagar, stort minsann!
Sitter nu och ser eftersändningen av matchen mellan Täby och AIK, håller på täby men tror tyvärr att de inte klarar sig till final i år.. Men men, vi får väl se :) Insåg tidigare under kvällen att jag har jättelång sovmorgon imorgon och endast en lektion så det ska bli grymt skönt att kunna kolla igenom massor med saker utan att behöva stressa iväg till andra saker osv. Och framför allt helg, kanske huur efterlängtat som helst! Blir nog ganska slappt skulle jag gissa. Och massor med inlägg i bloggen också kan jag lova :)
Nu ska jag återgå till matchen i alla fall. Sov gott alla sötnosar. Puss! :D

Klänningsfrossa

Det har väl knappast undgått någon hur mycket jag vill bli av med denna äckliga vinter. När jag letar kläder eller inspiration numera så tittar jag endast på sommargrejer. Sommarkläder, sommarskor, solresor, sommarbilder osv. You name it, listan kan göras lång. Och jag är ju egentligen inte en person som är speciellt duktig på att bära klänningar utan äger egentligen bara ett par stycken som jag verkligen gillar. De senaste månaderna har jag dock varit hur svag som helst för detta underbara plagg. Urban Outfitters är ett ställe där jag hittat fantastiskt mycket snygga klänningar och just i skrivande stund är denna min absoluta favorit! :)


image68

Tror verkligen inte att det finns någonting som inte känns sådär perfekt
med den här klänningen. I just love it! :)

Hårband

Jag är ju en riktigt hår-människa många dagar om året. Är själv inte speciellt duktig på att fixa mitt egna hår och hålla på, men älskar verkligen att titta på vackra bilder som fokuserar just på frisyr, färg och sådär. Just såhär inför sommaren osv så brukar jag älska hårband i roliga färger, och framför allt så gillar jag att de är så praktiska :)


image67

Detta hårband fann jag hos Urban Outfitters och jag fullkommligt avgudar färgen. Sedan att de på något vis har fått flätan att vara sammanhängande (kanske flätat in det) med själva bandet tycker jag bara gör bilden ännu finare. :)

Chokladbollar

image65

Fika är jättebra för magen, jag lovar :D Speciellt hemmagjorda chockladbollar osv :D

Övervägde starkt att sova en liten stund, men insåg hur fruktansvärt slö man blir av det. Och jag som kanske är världshistoriens mest aktiva (haha, vilket skämt) människa har ju inte råd med sådana tids- och energiförluster, right? Istället så bestämde jag mig för att ta en liten städrunda i mitt ostädade rum och kanske någonting annat vettigt, oj oj vad hurtig jag känner mig ibland :)

Tårtkalas

Heeej på er :) Kom precis hem från skolan, lyckades t.o.m få skjuts båda vägarna idag. Skickligt gjort må jag säga! Har haft en galet jobbigt och snurrigt litet fyspass på morgonen, sedan tråkiga fysik- och kemilektioner då vi bara gjorde en massa obegripliga laborationer. Helt ärligt så blir jag bara deprimerad av kemin alltså, hårt minsann ;P Hälsade sedan på mina älsklingsfrisörer inne på salongen och kollade runt. Alltid roligt, även om jag inte lockas av själva yrket längre. :) Nä, nu hörrni, nu är mina pannkakor klara så det känns som att det är dags för lite lunch faktiskt. Ikväll ska jag till mina underbara barndomsvänner och käka tårta och annat gott, det är nämligen 2 av dem som just i dagarna har sina födelsedagar, 18 långa år, det ni :) Nåväl, vi hörs efter pannkakorna, Puss :)

Life's good

Nu har jag suttit och varit glad tillsammans med min pappa en stund. Livet är seriöst inte helt fel ibland, det har jag minsann insett. :D Jag känner mig bara allmänt småtaggad på det mesta för stunden - grymt härligt! Är ganska så slut i kroppen just nu och magen gör ont som vanligt så det kanske vore smart att bege sig mot sängen inom en snar framtid alltså. Tidig dag imorgon i skolan, som tur är :) Nää, nu gör det faktiskt ganska ont, måste förmodligen äta. Ni får sova så gott allihopa! Puss på er :)

Blondin nästa?

Hej alla sötnosar :D Jag kom alldeles precis hem från jobbet. Missade min pappas allsvenska premiär ikväll, kändes lite tråkigt. Speciellt efter som dom vann, haha, hur kul som helst!! Nykomlingar i serien och så bara tjoff så vinner dom och gör det huuur bra som helst! Tycker sånt är skitcoolt faktiskt! Ni hejar väl på Umeå Södra nu i damallsvenskan allihopa? Räknar med er :D Haha, shit, ni kommer märka vilken redig sportsgeek jag egentligen är alltså. Hoppas ni står ut ;P

Har suttit och längtat efter rakt hår under rasterna på jobbet ikväll. Usch vad jag är less på permanent, tjocka klumpar och bara strån som går av konstant. Ett tips från mig till er; permanenta ALDRIG, so not worth it. Går mer bara omkring och väntar på att håret ska växa ut och så jag kan klippa bort allt det lockiga. Lär väl vara tidigast till hösten igen kanske, tyvärr. Älskar ju förändringar, och under min tid på frisörprogrammet så har jag väl hunnit med en hel del. Då mitt hår blir rakt och fräscht igen så kanske jag skulle kunna tänka mig någonting i den här stilen;

image64

Tror jag är inne i en blond period nu. Vad säger ni? Vilken frisyr är er drömfrisyr just nu? :)

Biotherm


image63

Är snart dags för ett par nya inköp av hudvårdsprodukter för min del. Biotherms Aquasource non stop är en dagkräm som jag har gillat mycket tidigare just eftersom den innehåller så himla mycket fukt vilket passar min hud superbra! Ni vet kanske själva hur otroligt irriterande och bara tråkigt det är när huden bokstavligen torkar sönder. Ingen vacker syn alls alltså ;P Återstår dock att se om det blir denna lilla sak som ska få återuppliva min hud eller om det blir någon annan produkt. Några övriga tips kanske? :)

Snöstorm


X antal minusgrader. Ishalka. Snöstorm. Decimeter med snö på marken. 9;de april. Hallå våren, vad hände? Kämpa lite nu då! Såhär hemskt såg det ut på min bakgård igår kväll. Och nu är det snarare ännu värre. Faktiskt lite deprimerande om jag får säga det själv. Någon i övriga Sverige som har fint väder idag? :)


126105-59

Kom ganska precis hem från skolan efter en dödstråkig kemilektion där det bara visade sig att mitt prov som jag skrev i fredags var en total katastrof. Och ett utvecklingssamtal då min lärare tyckte att jag skulle ta det lungt och fint. Haha, ja minsann. Han kanske har rätt ;P Någon som har ett bra tips på hur man stressar ner? Baka kladdkaka kanske fungerar? Det var i alla fall vad jag hade tänkt göra nu innan jag ska iväg på jobbet om ett par timmar. Det är ju gott om inte annat :)

Onsdag

Godmorgon allihopa :D Hoppas ni har sovit gott, för det har jag, tror jag i alla fall ;P Har just käkat en härlig liten frukost och ska snart dricka massor med mjölk - kanske min absolut största last, haha! Sedan är det dags för lite kemi och sådär så jag måste vara i skolan i någon timme tyvärr. Ganska så tråkigt om du frågar mig. Jag är fortfarande sjukt glad över Liverpools framfart i CL och njuter av att vara ledig så det känns som en bra dag idag ändå, inte sant? :) Nu måste jag dock bege mig, men vi hörs om några timmar igen! Puss!


Champions League

 ALLTSÅ MINA DAMER OCH HERRAR; LIVERPOOL FC

Haha jag är huuur glad som helst. Är född och uppvuxen Liverpool supporter, pga min pappa, och ikväll var typ det värsta jag sett. Woho säger jag bara! 4-2 hemma mot Arsenal och ytterliggare en semifinal i CL, helt fantastiskt! :D

Nu är älsklingen här så jag ska bege mig och vara lite social och mysa. Imorgon blir det extra kemi (har ju missat en termin), ett trevligt (?) utvecklingssamtal, baka någon god kladdkaka och sist tyvärr lite jobb. Dock ledig ändå så ska ej klaga. :) Ha en superbra kväll säger jag bara, och sussa sött allihopa. I know i will :D Puss puss!

Thailand jatack!

Godkväll :D Kom just hem från jobbet ungefär, var en riktigt seg kväll måste jag säga. Har suttit och tänkt på en massa resor under dagen och insett hur sugen jag är på ytterliggare en Thailandsresa - kanske världens bästa land, so far. Och på tal om Thailand så kom jag på hur mycket jag gillar den här typen av tröja som jag köpte där nere nu i januari. Tycker mest om kvalitén och färgerna så det var väl det jag föll för tror jag ;P


126105-60

Ska nog snart börja diskutera nästa resa med min mamma, klarar ju knappast av att vara här hemma i snöstormen till nästa vinter, haha! Någon som ska ut på någon häärlig resa snart kanske? :)

Body Shop

Kommer just från en lång och härlig dusch under mitt lilla "vattenfall" och inser såhär efteråt att jag kanske borde tipsa er alla om en väldigt härlig produkt som jag brukar använda. Hos The Body Shop hittade jag alltså denna, Strawberry Body Scrub, för ett par månader sedan. Det är alltså en peeling för kroppen kan man väl säga :) Luktar härlig jordgubb och innehåller massa sköna "korn".


126105-58

Datorer


Har suttit och funderat lite över det här med en ny dator. Känner mig ju ganska så sugen på att införskaffa en bärbar dator då det är x antal gånger smidigare än min stationära lilla klump (visserligen en mycket bra klump men ändå). Har kikat runt lite grann och kollat bara rent allmänt vad de praktiska små snyggingarna kostar och deras funktioner och lite sådana roliga grejer. Har ju alltid gillat Sony och samtidigt alltid drömt om en MacBook. Tyvärr så kommer det nog inte bli något inköp på ett bra tag, men det är alltid roligt att veta vilket utbud det finns, och sådana nördiga saker ;P Vad tycker ni, är det några datorer som är bra eller inte? :)

sony
126105-56

Acne

acne3acne2acne1acne4

Ja, alla som inte älskar acne räcker upp en hand? :)

Garderobsstädning

kläder

Ja, som sagt, städa garderoberna.. Här ser ni en del kläder från min första garderob. Kommer kanske ta hundra år att städa och torka ur garderoben och rensa bort gamla kläder. Kanske bäst att ta en garderob idag och lämna de övriga till någon annan gång ;P Separationssångest ni vet, haha.

Tisdag


Hej! Och godmorgon på er allihopa. Hoppas ni sovit gott och hela den biten! Själv är jag rätt så nyvaken, har nyss käkat lite frukost och läst lokaltidningen, haha. Idag är jag ju som sagt ledig, det känns verkligen grymt skönt måste jag säga! Har inga större planer för dagen mer än att eventuellt dra ut på en löparrunda, städa mina garderober, kanske fika lite och sedan ikväll ska jag jobba igen. Så det blir nog rätt så slappt :)

image50

Förresten, ni som gillar One Tree Hill och brukar följa serien i USA's takt, ni missar väl inte att serien kommer tillbaka på måndag igen. Sjukt härligt, eller hur? :) April är ju ganska härlig på så vis att one tree hill, gossip girl, house och greys anatomy är serier som återvänder. Så nu alla glada, nu är serierna snart tillbaka på riktigt efter den tråkiga strejken! :) Vilka serier följer ni? :)

Ska ta tag i mina garderober nu. Vi hörs på en stund :) Puss!

Dagens

image49

Randig tröja Peak Performance
Ribbat linne American Apparel
Jeans med dragkedjor H&M
Utomhus; Brun vinterjacka från Peak och vita Converse

Haha, ber om ursäkt för att ni får se min brors välstädade rum, men har tyvärr inte tid att beskära bilden just nu så jag hoppas att det ska duga ändå :)

Har just kört bort min pappa från hans dator, eller okejdå, han fick telefon så jag passade på, hehe. Tänkte att jag skulle lägga in den utlovade bilden, och sagt och gjort dårå! Känner mig fortfarande riktigt sliten efter gårdagens tidiga morgon, allt jobb och dagens 2 träningspass, så det blir förmodligen sängen rätt så snart. Är ju ledig både tisdag och onsdag pga så kallade utvecklingssamtal så det ska bli extremt skönt :) Ha en fortsatt trevlig kväll, och godnatt på er allihopa! Puss och kram på er :)


Hard work work

Heej! Kom ganska nyss hem från träningen. Var ovanligt jobbigt. Eller så var det för att jag inte tränat med laget på väldigt lång tid. Förmodligen var det också för att vi spelade med de från divisionen över oss och för att vi spelade match så gott som hela träningen. Men det var kul. Och tempo. Ni idrottare vet nog vad jag menar, och säkert ni andra också :) Ska dra mig in i duschen alldeles strax och sedan tänkte jag lägga upp någon outfit lite senare. Blir nog prima det alltså :) Har gaalet ont i magen, stressmagen alltså, blä, så jag ska nog äta lite grann också så att jag typ inte dör eller något. Hehe, ja, man vet ju aldrig alltså ;P Yeye, hörs på en liten kortis då, Pöss!

Vår

image47

Klickade runt och hittade denna bilden på google. Känner mig otroligt inspirerad idag, typ, så därför tyckte jag att ni ska få se vad fint det kan bli under våren och sommaren. Jag längtar, gör inte ni? :)

Har just slängt i mig lite middag och ska bege mig på innebandyträningen ungefär nu. Grymt härligt ska det bli! Så ni får ha det kanonbra tills dess så hörs vi om någon timme igen dårå! :D Puss på er allihopa :)

Min nya bästa vän

image46

Haha, huuur glad blir man inte då man kommer hem och ser ett kuvert från Skatteverket, bläddrar lite i papprena och inser att TJOHEJ, jag ska få 4 lax, bara sådär, för att jag skattade för mycket ifjol. Det blev en rätt så bra dag ändå! Hoppas att ni allihopa som jobbade ifjol får tillbaka minst lika mycket pengar som jag! Det är guld värt att få pengar man inte ens hade en blekaste aning om att dom ens fanns, haha!

Haha, nu måste jag andas lite känner jag. Ska mata magen lite, innan träningen och allt. Vi hörs på en stund mina små sötnosar! Puss puss på er :)

Måndag

Hej allihopa! Sitter i skolan på mitt älskade (NOT) 4-timmarshål. Måste ju passa på nu när mina frisörer sitter och datanördar i biblioteket. Var hos älsklingen hela kvällen igår, däckade dock sjukt tidigt så minns knappt att jag var där. Då är det illa alltså ;P Har haft innebandy på morgonen, körde massa medicinboll och styrka så har jag otur så vaknar jag nog upp med fetaste träningsvärken imorgon, stackars mig! Ska köra innebandy med laget ikväll också, kanske första gången på väldigt lång tid alltså.. Hm, ser väl hur det går alltså!

Ska försöka införskaffa ett nytt nätverkskort snarast så jag slipper använda alla datorer utom min egen. Förhoppningsvis så är allting som vanligt lite senare i veckan kanske :)

Jaja, nu ska jag röra på mig och börja skriva på min labrapport till kemin, blä. Har lektion om en timme eller sådär. Så vi hörs lite senare allihopa. Slänger upp någon outfit ooch andra roligt bilder lite senare. Hoppas ni orkar vänta tills dess :) PUSS på er!

Smycken

image44
image45

Jag kan inte sluta drömma om dessa som jag hittat hos Kyssjohanna. Helt galet. Var säkert massor med månader sedan jag för första gången såg dem, men ja. Ack ack. Man glömmer aldrig en skönhet, right? :)

Imorgon



image42


Imorgon så tänkte jag se ut sådär. I min fantasi åtminstone. En snygg skjortklänning från Asos, drömväskan från Chanel och ett par extremt snygga heels från Christian Louboutin såklart. Sedan så ökar vi på temperaturen från 5 grader till kanske, 25 och så är livet helt underbart! :) Tänk om man kunde slänga ihop en såndär outfit varje dag!

Haveri


God eftermiddag! Ja alla glada små sötnosar, jag hoppas ni haft en bättre dag än mig. Jag har seriöst ont överallt i hela kroppen, och är helt tung i skallen av allt arbete alltså. Mindre roligt faktiskt. Ännu mindre roligt är att hela min dator nu är trasig och att den inte alls vill fungera utan nu är även nätverkskortet trasigt, vilket ju innebär att jag måste sitta vid den här dumburken istället. Kanske världens näst sämsta dumburk. Tråkigt. :(

image41


Borde kanske trösta mig själv med en härlig kladdkaka eller någonting. Efter den här sjukligt värdelösa dagen så känner jag att jag skulle förtjäna en sådan och minst ett par hundra uppiggande ord alltså!

Har suttit och kikat lite på hotell osv i New York, längtar så enormt dit, kan jag lova! Hoppas vi kan boka en resa dit snarast alltså, det vore helt otroligt underbart! Vore även ganska skönt att fylla 18. Tur att det inte är alltför länge kvar. En månad torde jag ju kunna härda. Eller? Haha, med så lite tålamod som jag har så vet man aldrig ;P

Jaja, vad har ni gjort för roligt idag nu då? :) Nu tänkte jag kika runt lite och se om jag hittar lite fin glad-inspiration. Tips mottages väldigt gärna, haha! Vi hörs på en stund igen :) Puss puss på er allihopa!

Söndag

Godmorgon allihopa :) Gissar rent spontant på att de flesta antingen nyss vaknat, eller så ligger nog väldigt många och sover fortfarande. Haha. OJ så skönt det vore. Själv klev jag upp, pigg som en lärka (eller?) klockan 05.35 då alarmet på mobilen ringde. Var bland det jobbigaste jag gjort tror jag. Så nu har jag jobbat i lite mer än 4 timmar. Helt sanslöst jobbigt, ingenting jag rekommenderar någon att göra sådär tidigt på morgonen. Har dock fått i mig lite kyckling nu och ska sedan iväg på mitt vanliga jobb om sisådär en timme ungefär. Värsta jobbdagen alltså, inte så himla kul ;P Jag hoppas att ni har en bättre förmiddag/eftermiddag än vad jag kommer att ha!

Insåg också att mitt internet har lagt av på min dator, så jag blev lite smått upprörd där en stund. Hörde av min mamma att min syster vält hela min hårddisk så ja, man vet ju aldrig vad som hänt liksom... Måste med andra ord använda den dåliga datorn nu, stackars mig, hehe..

Jaja, jag ska vila lite nu innan jobbet tänkte jag. Förhoppningsvis så fungerar mitt internet då jag kommer hem sedan, lagom till middagen. Så kan jag slänga upp lite fina bilder och sådant sedan :) Hoppas ni orkar härda tills dess alltså, om inte annat kan ni ju passa på och säga "hej" så jag har någonting kul att svara på lite senare då ;D Ha en superbra eftermiddag! Puss puss :D

Inspiration

image39image40

Okej, på riktigt nu då, var är sommaren? Söta linnen från Diesel och bikinisar från Salinas.
Nelly är verkligen livsfarligt med alla sina tunikor, bikinsar och allt möjligt. Ojoj säger jag bara :)

Dagens

image35image36


Ni får ursäkta de superdåliga bilderna. Kameran vill inte riktigt idag :/

T-shirt Levi´s
Jeans Levi´s
Svart skinnjacka Rock ´n Blue
Pashminasjal från thailand
Utomhus; bruna pumps från Bianco

Kom just in efter att ha varit iväg och hjälpt lillasyster med hennes jobb. Snällt av mig minsann. Nu är det visst något nytt program på tv, Körslaget. Kanske ska ta mig något gott och sedan se vad det är för något :)
Haha, nu ringde min mamma och sa att det visst brinner hos min granne typ?? Hm, mycket skumt måste jag säga! Inte alltid lätt att hänga med i svängarna alltså ;P
Blir nog en relativt tidig kväll ikväll, ska ju upp vid 5.30 och jobba alltså. Usch! Jobba fyra timmar åt laget, sedan hem och äta, och sedan jobba 4 timmar till själv. Haha, jobbig dag minsann! Jag hoppas ni njuter av er förhoppningsvis kommande sovmorgon! ;D Ska göra lite nytta, vi hörs om en stund! Puss puss!



Monki

image31image32
image33image34

Endast en pytteliten bråkdel av allt snyggt som Monki har nu! :) Skulle säkerligen kunna handla hur mycket som helst där vid nästa Stockholmsbesök. Synd att jag är så himla kräsen när det gäller kvalité och sånt tråkigt, att det alltid slutar med att jag typ aldrig köper någonting för jag står och velar i tusen år. Nästan. Vad tycker ni själva om Monki och deras sommar/vår kollektion? :)

Dreamtown


Tjoho allihopa! :)
Hoppas ni haft en bra dag hittills. Själv så kom jag nyss hem från stan, och duktig som jag är så har jag lyckats att inte köpa någonting alls. Haha, jag förtjänar nästan applåder. Var på väg att först köpa ett par skor, sedan någon Peak-tröja och tillsist en t-shirt från Tommy Hilfiger (som har storlekar där L är detsamma som XS), men jag lyckades vara duktig. Haha, jag är typ stolt! :)

image30

Har tyvärr ingen möjlighet att lägga in bilder på varken dagens lilla klädsel eller min snygga levi´s t-shirt, så istället så får ni se en bild på min drömstad - New York! Någon som varit där som kan berätta hur underbart det är? :))

Nu ska jag äta lite rostade mackor med skagenröra och sedan åka iväg för att hjälpa moster att flytta. Så vi hörs igen om några timmar. Förhoppningsvis är kameran användbar då också :) Ha nu världens bästa eftermiddag!
Puss på er mina underbara små läsare!




Lördag

Godmorgon på er :) Hur mås det? Själv så är det superbra, morgonpigg som man är. Det enda som fattas är nog solen som inte riktigt tittat fram ännu. Har ni bra väder hos er idag? Idag hade jag tänkt åka ner på stan med fanny och kika lite. Får se om det blir någon större shopping, är inne i en försöka-spara-period för tillfället, haha. Så vi ser väl hur det går ;P I övrigt så tycker jag nog att man ska passa på och avnjuta den här helgen alltså. Välförtjänt! Vad har ni tänkt hitta på för roligt? :)

Hade tänkt lägga in en bild på min snygga Levi´s t-shirt men inser just att kameran har totalt slut på batteri och att jag inte ens finner tröjan på deras skumma hemsida. Så jaa.. Den som väntar på något gott får se lite senare då :)

image29

Också en av jordens snyggaste väskor! :) För övrigt, någon som vet om denna väskan finns att få tag på här i Sverige numera, och helst inte på tradera, utan som ny? :)

Jaja, nu ska jag bege mig ner mot stan och träffa fanny. Vi hörs igen om några timmar! :) Puss puss på er!


Talang

image28

Haha, är det någon mer än jag som just sett Talang 2008? Dessa två snubbar var ju helt makalösa! Tyckte verkligen att det var riktigt grymt det som de lyckades med alltså! Fick mig ett trevligt litet skratt helt klart!

Har käkat lite gelehjärtan och druckit saft med moster. Vilken fredagskväll alltså! Inte varje dag man känner sig som 12 igen alltså :) Kan ju vara mysigt det med, minsann. Förresten, såg att det var en hel del som tittat in här under dagen. Lämna gärna en kommentar efter er och säg "hej" eller något liknande. Vore roligt :)

Nu ska jag nog ringa älsklingen och sedan kanske sätta mig och se någon bra film. Något förslag? Ha en superbra kväll så hörs vi imorgon igen! :) Puss puss på er allihopa!

Jacket

image26image27

Sjukt härlig jacka från MQ, kostar 1199kr om jag inte missminner mig :) Har redan hunnit slita lös en knapp, haha, hårt liv jag lever alltså. Anyway, det är en underbar vårjacka. Är tokkär i den :)

Kom ganska nyligen hem från lillebrors första match i cupen. Duktiga killen gjorde ett mål och ett assist, han tar efter sin storasyster förstår ni, haha, nee, jag skojar bara, han var duktig i alla fall :) Det slutade med att de vann hela "derbyt" i alla fall så det var ju minsann roligt! Nu är ett par släktingar här och äter upp sista tårtan och ger bror ännu mer presenter, så ska ta och vara lite social så hörs vi kanske lite senare ikväll. Wohoo! Ha det underbart bra tills dess i alla fall! :D Puss puss på er!

Tröstshopping

 Kom nyligen hem från en lång dag som först började med innebandylektion då vi istället spelade fotboll, haha. Så det kan gå ibland alltså ;P Hade sedan mitt icke-efterlängtade prov i kemi som gick så gaaalet dåligt. Tror aldrig jag varit med om värre alltså, usch! Ska kräva att få en termin till, som resten av min klass. Så det löser sig, hoppas jag :) Drog sedan ner på stan för att fixa min brors tröja. Där träffade jag även Sandra som jag inte sett på åratal, riktigt trevligt var det! Råkade sedan tröstshoppa lite nytt nagellack för att kompensera mitt misslyckade prov, men sånt är ju tillåtet tycker jag. Nagellack är alltid roligt! :)



Ursäkta för de dåliga bilderna. Nagellacket kommer i
alla fall från Mavala och är nummer 32 - Bangkok! Vad tycks? :)

Ska snart äta middag för att sedan åka iväg och se lillebrors innebandymatch. Det är nämligen cup här uppe i Norrländska huvudstaden. Dock för de yngre barnen, men ändå, det innebär jobb för oss "gamlingar". Huhu, 6.30 börjar vi på söndagmorgon. Tortyr, eller vad säger ni?

Tänkte förresten passa på och lägga in bilder på jackan jag köpte förra veckan. Den som väntar på något gott.. :)
Puss Puss=)

Fredag

Godmorgon mina små älsklingar :) Hoppas allt är bra med er! Själv har jag just avnjutit en extremt härlig och välbehövlig sovmorgon. Det är inte helt fel att gå om första året på gymnasiet ibland alltså, hehe ;P Slutar väl realtivt tidigt idag med två lektioner bara. Sedan ska jag ner på stan och byta min lillebrors tröja, otacksam som han är, haha nee, den var för liten så, jag måste ju visa vilken underbart snäll syster jag är, eller hur, ni vet kanske hur det är? ;D

Känner mig sådär extremt vårinspirerad idag, snart helg och allting! Kommer bli helt underbart skönt med lite ledighet alltså, det behövs alltid efter en "lång" skolvecka. Till veckan är vi dock lediga på tisdag och onsdag, inte helt fel måste jag säga :) Då kan man spendera dagarna med att umgås, shoppa och träna. Förmodligen det roligaste ever ever, inte sant? Och på tal om träna så måste jag kanske byta om och göra mig lite mer redo för dagen nu, börjar nämligen med en timme innebandy nu första lektionen. Alltid lika spännande, eller ;P

image17

Okej allihopa, exakt hur mycket längtar vi inte efter blommiga små söta klänningar (denna kommer från Asos) och bara brunbrända ben? Våren och sommaren, vi längtar efter er, komsi komsi :)

Ha en underbar dag så hörs vi om några timmar igen, Puss Puss :)

Stilikon

Sitter och har just sett Pixbo - Warberg i innebandyn på tv, lite besviken på att Magnus Svensson är så gaalet bra och förstör allting för pixbo men men, that's life ;P Har kikat runt på en massa kläder som vanligt, känner mig extremt sugen på lite sommarkläder nu alltså, det är ju underbart! :)

Ni har säkert sedan bilden förr, men den tål att visas igen. Älskar Ashlees stil, och framför allt skorna - helt fantastiska! Hääärligt med lite färg alltså. För att inte tala om hur bra hon passar i sin nya hårfärg alltså, wow :)

image16

Nu ska jag faktiskt ta tag i kemin tänkte jag, hoppas ni haft en riktigt bra kväll! Puss på er :)


Längtar!

 image15

När man ser den här snyggingen från Salinas blir man bara ännu mer sugen på sommaren som är på väg. Måste säga att det hade inte varit så tokigt att ha på sig den där när jag var i Thailand nu i julas. Woho! Det kommer bli helt underbart med lite ledighet, och framför allt sol och värme! Bara njuta och ha det helt fantastiskt! :) Kanske jobba lite och bara umgås med nära och kära, det blir inte bättre än så! Vad ska ni hitta på för roligt i sommar?

Nu ska jag börja plugga lite kemi till mitt prov imorgon. Ska ju äta massa god tårta hela kvällen nu när lillebror fyller år, så det är bäst att passa på medans man är ensam hemma och känner någon form av motiavtion, hehe..

Skor



image12image13

Mina nya små älsklingar. :)
Till vänster: svarta tygskor från Fred Perry
Till höger: svarta kilklacksskor från Vagabond

Aldrig fel med lite nya skor, inte sant? :)

image14

Ja, på tal om skor, vem älskar inte Christian Louboutin?

Haircut

Hallå! Hur är läget? Själv så är det finemang, kom hem från skolan för 45 minuter sedan, finns inte ord för hur värt det är att sluta vid lunch typ 4 dagar i veckan. Underbart! Igår åkte jag iväg till Tone som klippte mig, var otroligt skönt, förutom att det tog kanske 300 år för älsklings Tone att kamma ut mitt hår. Så går det när man permanentar sig, kanske mitt sämsta beslut ever ;P Men men, det är ju bara (BARA??) hår, det växer ju ut som tur är :)

Sitter och vilar mina fötter som har ständigt ont, haha. Lyckas aldrig ha samma skor på mig flera dagar i rad och nu när snön är så gott som borta så blir det väl ett annat underlag på vägarna, antar jag ;P Anyway, det gör ont och skavsåren är många. Ack ack, stackars mig alltså! Tänkte jag skulle lägga upp bilder på mina två senaste skoköp så får ni spana in mina snyggingar lite senare minsann :)

Ska ta mig någonting att äta, kanske ska överraska med en frukt, hehe! Lägger in bilderna snart, så vi hörs på en stund, Puss Puss=)

thailand
Thailand 7/12 - 5/1 - Det var helt underbart :)





Basic

Idag så damp det ner ett litet paket från Nelly som gjorde mig lite glad. Två par schyssta linnen från AA samt även en ny double u-neck klänning, tänkte jag skulle skaffa lite roligare färger. Är ju mest för svart, vitt och grått vanligtvis, men nu blev det både en röd klänning samt ett rött linne också. Råkade synda och köpte även ett svart linne, men jaja, jag är mycket nöjd ändå, som vanligt med deras kläder. Rekommenderas starkt :)

 
image10

Snart blir det middag, och efter det så ska jag se So you think you can dance och Top Model om allting går som planerat ;D Hade även tänkt att Tone ska klippa mig och mitt toviga hår, men vi får se hur det blir med den saken. :) Måste ju passa på och njuta lite grann nu när jag är ledig från innebandyn än tills måndag, hehe! Nu ska jag laga lite mat, vi hörs senare! Puss=)




Drömväskor

Tjoho! Ny dag igen, skola och allting. Precis som vanligt. Hade prov imorse som sagt och jag överlevde, bevisligen, gick nog ganska bra tror jag. Får tacka min mamma sedan för mitt fotografiska minne, den du ;D

Har suttit och kikat på en massa gamla klassiska väskor nu ett tag, helt underbara är dom!


väska

Mulberry Bayswater


image8
Louis Vuitton Speedy 30


image9

Chanel

Ja, som sagt, några av de små (men dyra) underbaringarna :) Hoppas vid min gud att de aldrig blir "omoderna", de är ju otroligt vackra att titta på ;D Nu ska jag återgå till min yogurth. Hörs senare :)

Puss!


April April

Håller på att plugga inför mitt kost&hälsa prov som är imorgon, känns verkligen inte roligt. Haha. Är helt tragiskt att jag inte orkar ta tag i skolan trots att jag har 1-2 lektioner om dagen, MAX. Förslappad, eller vadå? ;P Inser hur sjuukt mycket jag kommer ha till hösten, men försöker att inte tänka på det.

På tal om mycket att göra, försöker lista ut hur jag ska orka träna så extremt mycket innebandy 11 månader om året? Blir ju trevligt, eller... Jaja, ska kanske inte säga så mycket, är ju trots allt slutet av en otroligt dryg säsong. Får ta nya tag liksom :)

Yeye, ska återgå till mitt pluggande och förhoppningsvis somna någongång senare också.

Puss :)

Tisdag

Otroligt skönt att sluta klockan 12 måste jag säga, känns riktigt härligt! Sitter och funderar över vad jag ska ge min lillebror i present på torsdag, svårt det där, speciellt när det kommer till 9åringar :P

RSS 2.0