Söndag


Godmorgon bloggen :D

Oj vad skönt att få sova ut. Helt fantastiskt är det ;p Idag har jag inte alltför mycket planer, det blir kanske någon promenad, se fotboll (både pappa och EM-finalen) och eventuellt träna lite. Men det tror jag inte jag orkar. ;p

Satt uppe halva natten och såg 24, amazing! Har även laddat ner ett spel som jag ska prova på idag. Spännande att se om det funkar, kan bli en ny favorit i så fall :)

Nu blir det oboy, och sedan ska jag klä mig, höhö. Förresten så råkade jag ju spilla diverse alkoholhaltiga drycker på min outfit från fredagen, så när det är tvättat ska jag fota så får ni se :D Ha en underbar daaag! Puss!

24


Oj vilken skön och slapp dag jag har haft. Minsann! Har suttit ute i solen i bikini, skönt väder har det varit minsann! Kilade ner på Statoil och köpte min älsklingsglass, Ben&Jerry's Cookie Dough. Helt amazing kan jag lova er som inte smakat den tidigare :) Träffade B en liten snabbis också.

Har sedan spenderat typ hela kvällen med att se serien 24, säsong 1. HELT UNDEBAR SERIE. Om ni frågar mig så finns det absolut ingenting som ögonen hellre vill titta på, i underhållningsväg. Den första säsongen släpptes 2001, då var jag elva år. Och i 7 år har jag beundrat denna älskling. År ut och år in. Och jag lessnar aldrig. Älskar den bara mer och mer för varje säsong som kommer alltså. Nu har jag väntat i år och dagar på den nya säsongen som skulle ha börjat sändas i januari. Men icke. I närmare 2 dumma år måste vi vänta, på grund av den där jävla strejken som bara förstörde allting... Blä!

Men hur som helst, nu ser jag om serien från sctrach, började med säsong 1 ikväll alltså. Se serien och bli förälskade! :D

Nu ska jag återgå till mitt avsnitt. Puss finaste!

Lördag


Hej älsklingar! Och godmorgon!

Hur mår ni idag? :) Själv så mår jag bara fint faktiskt! Hade en rätt så great kväll igår. I korta drag så kan jag beskriva den såhär; sörfors, middag, drinkar, frusna kroppar, gitarr, sång, alkohol, mys, underbara människor etc etc. Trevligt alltsåå :D

Kom hem ganska så sent inatt och dumpade mig själv i sängen på en gång kan man väl säga. Skönt att sova ut! :) Idag skiner solen, precis som igår. Världens mysigaste väder! Hoppas det är varmt också, då ska jag ut och sola lite=) Sedan ska jag kila iväg och köpa ben&jerry's och bara chilla resten utav dagen. Blir mycket trevligt och mycket slappt tror jag. Det behövs det också!

Nåväl, nu ska jag äta ägg sedan ska jag gå ut. Vi hörs senare mina fina läsare. Puss puss!

Stressigt värre


Åh, äntligen hemma. Vilket väder det blev idag alltså. Skönt :D Har väl visserligen varit varmare men idag kan man ju slänga jackan i alla fall, woho! Har stressat runt som en galning idag. Tog cykeln upp till iksu vid halv elva tiden. Eller nja. Jag tog cykeln till stan. Sedan tog jag bussen. Haha. Man blir nog inte mer lat än mig tyvärr :P Kompenserade med ett riktigt skönt och hårt träningspass i alla fall! Sedan skulle jag ta bussen ner på stan igen, då fick jag åka med en jätteskum VIT buss, som var gratis?! Hm.. Jaja, jag klagade inte i alla fall :P

Väl på stan så provade jag väl en sisådär 4000 kjolar och klänningar. Skojar inte. Hur många som helst var dom. Och dom såg förjävliga ut när jag väl tog på mig dom, tyvärr. Hittade till sist en riktigt fin klänning från Koppartrans, på rea! :D Jag som inte ens tittar på rea-kläderna var helt säker på att klänningen var till ordinarie pris, men icke. Glad blev jag då :)

Har nu inhandlat kött som ska grillas ikväll också. Trevligt, och gott, förhoppningsvis! På tal om mat så måste jag kanske äta någon macka nu så jag överlever resten av dagen. Har varken ätit lunch eller något så kallat mellanmål, då blir magen lite grinig, som ni kanske förstår :P Måste ta och lugna ner mig. Sitter typ och svettas ihjäl. Illa ;p

Nåväl, mat. Och sedan ska jag göra mig klar för kvällen, med allt vad det nu innebär. Bild på kvällens outfit kommer imorgon tror jag. :) Ha en underbar kväll. Puss!

Torsdag


Hej och hå!

Vaknat har jag minsann gjort, för ett bra tag sedan. Och känner mig sådär pigg som jag brukar vara. Framsteg. Yes :D Har just käkat lite frulle och håller på att packa ner alla träningssaker i min bag så jag kan cykla iväg snart. Blir förmodligen en ganska stressad dag så det kommer nog inte så himla många inlägg tyvärr. Hoppas ni överlever :)

Nää.. Jag är fortfarande hungrig alltså, måste nog äta lite mer, höhö! Vi hörs kanske lite senare idag. Puss på er!

Älskade pengar


Har äntligen jobbat klart för veckan nu. Fantastiskt skönt, och tiden flög förbi återigen. Känns tusen gånger trevligare med ett projekt man gillar och trevligt sällskap bredvid sig. Och framför allt, lönen som trillar in på kontot varenda fredag. Blir knappast bättre. Ju fler sedlar, desto bättre förstås :D



Äntligen så är även semifinalerna över i fotbolls-EM. Tyskland-Spanien i final. Inte alltför oväntat eller ologiskt så det blir säkert fint. Håller hårt på Spanien dock, woho! Jag är ju lite lustigt, längtar som bara den till turneringen är över, hatar sporten, men kan ändå inte sluta se matcherna. Finns ju ingen logik i det allt, haha :P

Imorgon har jag en konstig dag. Eller alltså. Den är superrolig! Jag får både lön och studiebidrag bland annat - underbart! :D Men jag vet inte alls hur jag ska planera allting som jag ska göra så det går ihop. Ska nämligen iväg på iksu och träna, ska ner på stan och handla lite kläder, ska nog träffa B en sväng, och sedan ska jag iväg på lite partaj med F och lite övrigt folk. Hm hm. Vi ser väl hur det blir, jag brukar ju kunna lösa det mesta ;p Brukar dock alltid ha planerat allting typ tusen år i förväg, meen men :P Spännande blir det nog!

Nu ska jag dock försöka (observera FÖRSÖKA) sova tror jag. Blir nog tidig uppstigning imorgon. Men det är nog lika bra det, så hinner jag med allting som ska göras :) Godnatt och puss på er!

Torsdag


Hej älsklingar!

Vet ni? Jag har sovit inatt, stora framsteg ju! Somnade typ vid 4 och vaknade halv tolv. Det gillas, lite i alla fall! :) Har inte riktigt kommit igång för dagen, men jag sitter i alla fall och äter mackor med skagenröra just nu. Gott är det! Idag ska jag inte göra speciellt mycket vettigt, ovanligt va? Haha. Det blir dusch och lite smått städning och sånt vanligt. Jobb ikväll igen, sedan är jag ledig för veckan. Mycket skönt! :) Och vet ni? Snaaart är fotbollen över också. Äntligen! Bara sista semifinalen och sedan finalen kvar nu. Yes!

Nä, nu ska jag dricka mjölk. Som vanligt då ;p För er som inte visste det så dricker jag säkert 2 liter mjölk per dag, själv. Ganska besatt om man säger så! :P

Massor med strul


Huvva. Vårt internetstrul verkar vara tillbaka igen. Väldigt irriterande! Hoppas det går att publicera detta iaf.. Har jobbat nu under kvällen igen, en ganska trevlig kväll. Ska inte klaga idag i alla fall :)

Nu ser jag fotbollen. Eller det är slut nu. Och speciellt mycket kunde man ju inte se heller med tanke på bildstrulet. Värdelöst måste jag säga. Helt klart katastrof. Även katastrof att tyskland vann tycker jag. Sportnörd som jag är. Hejade på Turkiet. Blä blä!

Jaja, nu ska jag nog se lite 24. Ska börja se om serien tror jag. Världshistoriens klart bästa serie! Kärlek till den!

Onsdag


Hej bloggen!

Hoppas ni har det fint allihopa! Jag har ännu en natt typ inte sovit någonting. 3 timmar maybe. Är ganska död. Klev upp vid nio och hjälpte lillebror till sin fotbollsskola igen. Sedan tänkte jag slagga lite, men det blev inte riktigt så.. Slutade med att jag och B promenerade ner på stan typ kvart i elva. Tidigt!! Men nu är jag och mina onda fötter hemma igen. Har inte fått mig någonting i magen så det blir väl maat snart skulle jag tro :)

Sitter och är sugen på lite Ben&Jerry's nu, men orkar inte kila ner på statoil (typ någon minuts promenad bara) och köpa. Lat kanske, jaaa.. ;p Vi har dock varken mjölk eller fil eller bröd hemma typ. Dags att handla idag tror jag. :P

Nä, nu ska jag se vad jag hittar i köket. Puss!

Göteborg!!!


Åh. Jobbet gick fort. Tack gud för det! Satt mest och längtade efter semester, ledighet, sommarlov. Ja, vad hände med sommaren? Galet drygt väder. Var typ fint då vi fortfarande gick i skolan, men nu så, nä nu är det dåligt.. Kul!

Inte speciellt många dagar/veckor tills min lilla semestertripp börjar. Under Gothia Cup, 13-19 juli kommer jag att befinna mig i Göteborg, bo på det mysigaste lilla stället. Åka med samma gamla hederliga spårvagnar, shoppa jävel i Nordstan, NK osv, samt se en jävla massa bra fotboll och titta på fina pojkar. Typ. Det känns ganska bra tycker jag. :) Inte nog med det så är det också sveriges klart bästa bästa bästa stad. Love to Göteborg liksom. Det skadar heller inte att vi kommer spendera någon dag i Stockholm också, antingen på vägen hem, eller på vägen dit. Ännu mer shoppa jävel. Och jag klagar inte, det kan jag lova er :D Det är underbart att få åka iväg och göra lite redig shopping i sveriges 2 enda värda städer liksom. Niiice!



Nä. Resterande delarna av kvällen ska jag se lite tv. Mina älskade tvprogram. (Vad hände, jag såg ALDRIG tv förut?!) American idol, Criminal Minds och sånt. Det är fint! Ska upp tidigt och hjälpa bror, sedan ska jag iväg och träffa B, det blir också väldigt bra tror jag. Nu - mjölk! Puss!


Dåååligt humör


Det här har ju inte varit min bästa dag i mitt liv, om man säger så. Jag har varit på dåligt humör ända sedan imorse då jag blev tvingad att vakna. Såklart kunde jag inte somna om sedan heller. Så det hela slutade med att jag vägrade åka på iksu och träna för jag var sur. Så jag tränade lite här hemma istället, och typ, kikade på lite serier och allmänt drygade bara. Vet inte hur länge jag låg i sängen och tjurade för jag var trött, haha ;p Ovanligt med tanke på hur pigg jag är i vanliga fall ;d

Nu ska jag typ göra mig klar, kanske äta någonting, och sedan iväg på jobbet om ett tag. Ganska drygt. Men sånt är livet, bara att inse att vuxenlivet knackar på dörren.. Haha, eller någonting ;P


Tisdag


Halloj!

Det känns som att jag har dött. Typ fjorton gånger, och sedan återuppstått och sedan dött igen. Eller någonting sådant. Jag är så trött och orkeslös att jag vet inte var jag ska ta vägen. Försökte verkligen sova, men det gååår ju inte. Och stiga upp tidigt utan att ha sovit är ingen bra kombination. Rekommenderas ej.

Hur som haver så kommer jag inte orka göra ett jäkla skit idag. Blir knappast någon träning på iksu eller nått sånt hurtigt. Eventuellt tränar jag här hemma istället.. Ikväll är det ju jobb så det blir ju sällan någonting vettigt på jobbdagar, tyvärr..

Hoppas ni haft en bättre natt och dag än mig. Puss på er finaste läsare! :)

Matvanor


Nä, vet ni vad. Jag borde lära mig att komma i säng tidigare. Jag somnade ju typ 5 imorse efter att jag inte kunnat somna. Så jag kanske borde pallra mig i säng, eller vad tror ni? ;D

Nu har jag sett lite american idol och snart börjar criminal minds. Sedan ska jag sussa sött. Kan jag lova er :) Ska ta och äta någonting också. Känns väldigt skönt att jag fått tillbaka matlusten någorlunda nu i alla fall. Har länge har problem med mat, och efter matförgiftning i Thailand så har jag tyckt att det varit ännu jobbigare att äta.. men nu så verkar det vara ganska bra igen. Känns fint! :) Äta bör man, annars dör man. Som man säger! Det stämmer ju såå rätt också. Man borde älska mat. Det ska jag lära mig!

Sov sött. Puss!


21


Jahapp. Det har regnat hela dagen. Jag har spelat kort. Hm, har faktiskt inte gjort mycket vettigt nu när jag tänker efter. Nyss såg jag i alla fall filmen 21. Hur bra som helst var den. Älskar sådana filmer sjukt mycket. :D



Imorgon ska jag stiga upp jättetidigt och vara duktig. Min lillebror ska iväg på någon fotbollsskola eller någonting så jag ska se till så han vaknar i tid. Typ 9 dvs. Katastrofalt tidigt. Men det kanske är lika bra, då hinner jag träna innan jobbet också. Hurtigt värre! Hoppas det inte regnar bara.... :/

Nu ska jag dricka lite Oboy, sedan vettefan. Kanske någon bra film eller nått. Puss på er!

Pastasallad


Oooh, NICE. :D Precis när jag skrivit klart det förra inlägget så kommer mamma in med godaste pastasalladen i världen. Nästan. Wiho. Jag som älskar pastasallad (nästan lika mycket som kycklingsallad) haha. :) Nu känner jag mig lite nyttig också, sådär på köpet!

Nä, äckelväder. Nu ska jag kika resor igen. Jag vill juuu....!!

Måndag


Hallu allihopa!

Jag har haft jobbigaste natten någonsin tror jag. Kunde inte sova. Så jag somnade typ vid, 5 eller nått. Katastrofalt. Sedan blev jag väckt vid halv tio. Fruktansvärt var det. Min mamma och bror skrek på varandra och min syster kom in och hoppade på mig. Seriöst. Trött är jag. Och på ganska dåligt humör. Blä ;/

Inte nog med det - det vräker ner regn. Och det slutar aldrig heller. Bara tonvis med regn överallt. Tråkigt. Fast mysigt ibland. Kanske tar en regnjacka och går och sätter mig under uteplatsen, det vore ju någonting. Orkar ju knappast cykla till iksu i det här vädret heller, såå.. :/

Hoppas i alla fall att ni har bra väder, och ett gott humör. :) Puss!

Bad habit


Nä. Det här är ju inte speciellt bra. Jag somnar 3 på nätterna. Och vaknar 12. Vad hände med att jag inte skulle vända på dygnet bara för det är sommarlov? Crap. Blir skärpning från och med nu :) Gillar inte alls då man sover bort dagarna. Det finns så mycket man vill göra, så mycket tid man missar. Man ska ta vara på varenda minut egentligen. :)

Imorgon så ville min mamma åka ner på stan. Ser väl om det blir så. Inte så bra för mig att vara på stan, slutar bara med att jag köper någonting. Jag som sparar och allt ;p Kanske åker på iksu och tränar igen. F kommer ju hem med vovven inatt, så jag måste ju åka och hälsa på lill-valpen någon dag också. Och till nästa helg blir det eventuellt utgång. Många måsten höhö :p Den som lever får se. :D Ny vecka - nya möjligheter, typ?

Natti natt nu då. Puss!

Sister Hazel


För er som inte hört talas om dem, så presenterar jag här världens bästa band - Sister Hazel. Jag har väl lyssnat på dem i kanske.. 4 år eller där omkring. Det är helt magiskt. Jag älskar musik ofantligt mycket. Och det här är ett band som får musiken att betyda någonting. Mer talande och gripande texter får man leta länge efter.

Idag fick jag ett nytt album skickat till mig. Before the amplifiers live, acoustic. Live uppträdanden med deras bästa låtar. Det är overkligt. Så underbart! Lyssna och njut, det är allt jag har att säga.


Pannkakor


Nu har jag tränat och varit hurtig. Galet skönt var det, det kan jag lova er! :) Tog bussen hem, och nu skiner typ solen. Blä vilket växlande väder alltså. Haha. Ska strax äta lite pannkakor också, mums! :D

Förresten så har jag hittat min resa nu. Världens bästa flygbolag, enligt mig. Cathay Pacific. Kommer dock inte åka, tyvärr ... Men förhoppningsvis så kan vi åka på en nästan identisk resa lite senare istället. :D Har insett att det finns massvis mer att se i Thailand. Nice!

En superbra sak i övrigt är att min älskade F kommer hem från England också! Det gillas. :)

Jaja, mat nu! :D Puss på er!

Söndag


God morgon!

Shit vad slö jag är egentligen.. Somnade sent inatt.. Och vaknade av att pappa kommer in i mitt rum klockan tolv och säger att det är fint väder så jag kan ta fram bikinin och sola. Haha. 5 minuter senare så vräker regnet ner och det åskar. Vad underbart att vakna till det alltså. Tveksamt om det regnar just nu, men grått är det minsann.. Vågar inte gå utanför dörren. :( Ska nog be pappa skjutsa mig upp till IKSU så slipper jag cykla i något skitväder. Hoppas ni har det soligt och fint iaf! :)

Ska ta och käka lite lunch nu. Eller vad jag ska kalla det för. Puss!

Movietime


Har sett klart filmen Material Girls nu. En riktigt typisk tjejfilm. Den var rätt rolig stundtals faktiskt. Men ingen riktig höjdare om ni frågar mig. Tyvärr. Nu börjar det någon film som heter Miracle på 4an, kanske ska kolla vad det är för någonting..

Imorgon ska jag bege mig till IKSU och träna jävel, kände att promenaden ikväll inte gav speciellt mycket, men vad hade jag väntat mig liksom ;P Skönt att träna i alla fall. Kanske ska ta mig en simtur också. Kanske bästaste! Om man bortser från hur blek man är :P Haha, annat var det efter Thailand.. Buhu!

På tal om Thailand. Nu har jag bestämt mig. Eller jag kanske ändrar mig sen.. Men hur som helst. Jag vill till Malaysia på min nästa solsemester. Fett najs :D

Jaja, ska kika på filmen som börjar nu. Godnatt älsklingar. Puss!

Favoritlaget utslaget


Okej. Förlåt. Men nu måste jag bara ösa ur mig lite besvikelse. Holland förlorade kvartsfinalen mot Ryssland. Ja, Ryssland. Av alla länder! Jag begriper ingenting. Holland som har spelat bäst fotboll av ALLA länder fram tills denna matchen. Bläää. Är visserligen imponerad av ryssarna, men svårt att se det bra med det hela då favoritlaget åker ut.



Klen tröst med Kuyt, han har Liverpool FC som klubblag. Klockrent.


Midsommardagen


Ja, det må jag då säga. Vilken fruktansvärt dryg dag. Det enda jag har gjort är typ, att kolla på resor, laddat ner ett spel, klippt vår - enligt mig - enorma gräsmatta. Lagat lite snabb mat till min bror och bara allmänt drygat. Väntar på mitt spel som typ har hunnit till 1%, så det kommer ju ta flera dagar att få hem det där. Och jag har sett klart båda säsongerna med Ugly Betty. Sååå, smått drygt måste jag erkänna. Ska spela lite spel, promenera och sådant sen. Är riktigt slö så har ingen ork att typ umgås eller någonting sånt heller.

Gör ni någonting roligt idag? :) Jag har kommit fram till att jag ska börja spara till alla mina kommande drömresor. Haha. Lär ju inte riktigt bli så. Men drömma kan man alltid göra :D

Nu ska jag se om jag kan få tag på pappas dator så jag kan spela ett spel. Återkommer senare ;P Puss!

Lördag


Hallå bloggen!

Eller godmorgon till er som hade en sen natt, höhö. Igår var det midsommarafton och fram till typ 2-tiden eller något så regnade det massvis. Sjukt drygt. Sedan tittade solen faktiskt fram :) Jag åt massvis med god mat och hade det allmänt trevligt! :) Hoppas ni också hade det fint!

Idag ska jag promenera och umgås och bara ta det lungt. Blir nog bra det! Ska ni hitta på någonting roligt? :)

Nu ska jag äta lite frulle typ. Vi hörs lite senare. Puss!

Fredag



God morgon!

Jahapp, regnet vräker ner. Himlen är grå grå grå gråååå. Igår satt jag på jobbet och pratade med kunder i Skåne som berättade att det hade regnat där under gårdagen. Och själv så hade vi strålande sol på eftermiddagen. Kuuuul att regnet är här nu. Deprimerande på självaste midsommarafton och allt. Plötsligt försvann lusten att göra någonting kul idag.. :/

Ska sluta gnälla över vädret. Jag hoppas ni har uppehåll i alla fall. :) Idag blir det väl god mat och sådär. Vi ska tydligen städa hela huset nu, som vanligt. Sjukt tråkigt. Men det kanske är lika bra, så slipper man bli rastlös nu när man absolut inte vill gå ut ;p

Nä, nu ska jag käka lite frulle/lunch. Ha en superfin midsommar så hörs vi kanske senare! :) Puss och kram!

Högtider



Ja, imorgon är det midsommarafton. Ännu en svensk högtid
minsann! :) Personligen så tycker jag väl att den är aningen
överskattad, såsom de allra flesta högtider vi skandinaver
firar. Valborg, Påsk, Midsommar, Jul, Födelsedagar,
Kristi Himmelsfärd, Pingst, Första maj? Och bla bla bla,
har ingen aning om vad alla dessa dagar är till för, inte heller
när dom infaller. Men tydligen så är dom (de flesta iaf) röda
dagar och då är dom jätteviktiga. Eller något. Håller väl inte
riktigt med. Men det är väl bara jag det :)

Nu ska jag se på lite film och dricka mjölk. Sovmorgon imorgon.
Woho! Hoppas ni sover fint. Tack för att ni finns! Puss!

Maaat


Hej hej! Jag lever, jag lovar.. Har jobbat ikväll. Drygt var det minsann. Men med Rebecca så blir det roligare, vill jag lova! Är visst fotboll på tv igen, men jag tittar inte. DUKTIGT VA? :D *Stolt* Förresten, när jag satt på jobbet ikväll så fick jag mms från min pappa. Jätterolig bild var det. Not. En bild på min syster som sitter och äter en Subway-macka och min mamma med en hamburgare från Max i munnen. Jävligt tur för dem att jag fick min macka nu när jag kom hem alltså. :D Sista tårtbiten har jag tryckt i mig också. Börjar tro att jag gillar mat ibland faktiskt, kors i taket ;o

Nu är det långledigt och midsommarhelgen stundar. Vad ska ni göra för kul imorgon? :) Just det, jag fick lön idag. Woho. Pengar är najs! Jaja, nu ska jag se någon film och vila min mage, som vanligt. Puss på er sötnosar!

Torsdag


Godmorgon!

Jag har sovit hur tungt som helst. Hör fortfarande varken telefoner eller sms eller någonting. Mycket märkligt, och olikt mig. Men, jag vaknade i alla fall för en halvtimme sedan så nu är jag pigg igen. :) Verkar som att det är riktigt varmt ute, men lite molnigt. Åskade visst nyss också enligt min bror. Fortfarande inget kanonväder. Trååkigt!

Nu har jag ägg som väntar på mig. Och sedan ska jag promenera och fixa och sånt. :) Ska jobba ikväll också, sedan är det långhelg och ledighet tills på tisdag :D Mycket skönt, och välförtjänt. Puss!

Varierande filmsmak (?)


Jahapp. Sverige sög betydligt mer än väntat. Eller nja. Jag var ju i och för sig helt säker på att vi skulle förlora. Men jag trodde inte att vi skulle vara sådär värdelösa. Ärligt talat så skäms jag över att vara svensk när jag ser matcher som den där. Ska kanske börja leva i fotbolls-celibat typ. Haha. Undrar om det går? ;P

Jaja, hur som helst. Har laddat ner lite filmer som jag tänkte se nu när jag borde lugna ner mig med alla Ugly Betty-avsnitt. Hittade bland annat denna - Material Girls med bland annat Hilary Duff. Typisk tjejfilm som det verkar. Men det kan ju vara skönt som avkoppling från alla actionserier jag ser om nätterna. Haha. Criminal Minds, Navy CIS och CSI är ju bara några få. Bra med variation i alla fall :D Någon som sett någon sån där typisk tjejfilm och kan tipsa om någon bra? :)



Har ätit upp all kladdkaka nu. Min mage är helt störd. Funderar på om jag ska köra en Blondinbella och skippa kolhydrater och se om det händer någonting bra? Jag som älskar pasta och bröd och sådant. :/ Ser väl hur det går. Kanske är värt ett försök? Några andra idéer? :)

Nu blir det film och mjölk och sängen. Puss på er älsklingar!

Katastrof!


Okej, jag håller på dö. Min mage mår crap. Sverige spelar crap. Blä. Jag har tröstätit lite tårta nu efter jobbet. Jag och Rebecca cyklade hem fort som fan vill jag lova. Är typ fortfarande andfådd, nästan. Men tillbaka till min mage nu; MAGSÅR hejsan. Eller typ cancer. Säkert. Hypokondriker, hej! Och Sverige i fotbolls EM; hallå, skärp er, ni förlorar och skämmer ut vårt land? Sparka Lagerbäck. Typ? Eller jag vet inte. Egentligen kvittar det ju, för får vi möta Holland i kvartsfinalen så blir det ändå typ 10-0 till dem. Blä. Och min pappa åkte på stortorsk igen för övrigt. Obegripligt. Mer blä.

Nä. Seriöst. Ska försöka vara glad. Jag lovar. :) Ska äta mer tårta och heja tummarna av mig. Om det går. :) Puss!

Planer


Har varit ute och promenerat en stund. Var verkligen inget ligga-och-sola-i-bikini-väder ute, så jag kände att det var mer värt att röra på sig lite grann. Duktigt av mig ;p Nu sitter jag och äter lite överbliven kladdkaka samt ser ugly betty som vanligt. Har städat och fixat här hemma också. Pappa har dragit iväg till skellefteå för match så jag och syster är ensamma hemma. Alltid skönt. Väldigt tyst i jämförelse mot vad det brukar vara, haha ;P

Sitter och kikar på resor för övrigt. Dröjer nog ett par månader innan jag reser utanför landsgränserna, men det är ju alltid fint att kolla upp sina möjligheter, typ! New York eller kanske Asien igen. Det vore väldigt trevligt. :) När sommaren är över ska jag börja bearbeta min familj tror jag. Kom ju hem från Thailand för ett halvår sedan nu, så det är snart dags igen, tycker jag iaf. Lite tveksam på att dom övriga i familjen håller med. Men jag ska nog övertala dem, hehe :D Planerar ni någon trevlig resa kanske? :)

Onsdag


God morgon bloggen!

Jag hoppas ni har sovit fint! :) Jag har verkligen sovit som en jäkla stock. För en gångs skull har jag inte hört hemtelefonen ringa utanför min dörr, eller hört att jag fått sms, haha. :P

Solen skiner lite idag fast det är molnigt också. Ska ta och kila ut och se om det går att sola utan att frysa ihjäl! ;P Ikväll ska jag jobba igen. Lite småtråkigt som vanligt. Men sånt är livet. För övrigt allihopa, ni glömmer väl inte att Sverige spelar ikväll? Spännande värre!

Nu blir det mat, och sedan ska jag undersöka vädret. PUSS

Aj..



Jag har ont i magen igen.. Är ganska så irriterad på att den ska strula jämt. Måste vara någonting fel på den. Värdelöst! Det enda den vill är att ha mat, och när den väl har fått mat så blir den arg ändå. Vilka problem jag har alltså. Haha.

Jaja, ska sluta gnälla om min mage nu och hoppas att den bättrar sig.. Annars får jag väl typ.. Köpa en ny på blocket eller nått. Nä, det var ett dåligt skämt. Ska sluta nu, jag lovar :p

Gav förresten min syster ett par blommiga björn borg-trosor. Och som en liten gåva från butiken så fick jag en frisbee som jag gav till min bror. Var en ganska rolig syn med tanke på att han inte har den blekaste om hur man kastar en sådan. Kan verkligen sluta hur som helst det där ;P





Nåväl, nu blir det tv-tittande och sedan ska jag förhoppningsvis sova jätteskönt också! PUSS på er älsklingar!

Pilgrim


Denna serie med matchande halsband och örhängen fick jag på min 18årsdag av min lillasyster. Dock guldfärgat, inte silver alltså. Jag insåg hur värdelös jag var att fotografera glänsande/skinande saker. Så, dessa bilder gör smyckena mer rättvisa, om än det är lite fel färg. :)





Hade sedan tidigare ett liknande halsband med guldkedja och en svart sten. En riktig favorit. Dock blev det stulet under vår senaste Thailandsresa. Så det här kompenserar mer än väl. :) Äggformat, och inuti sitter en liten sten av något slag :)

Cake


Alla som älskar tårta räcker upp en hand! Herregud alltså. Det finns ju knappast någonting som är godare, nästan. Eftersom syster fyller år har vi extra mycket godsaker här hemma. Ska se om det inte är dags för lite cake snart! :D

Förresten. Kom på en sak till som är hur gott som helst. Ben&Jerry's Cookie Dough! Men annars så finns det inte mycket som kan mäta sig med det, haha :D

Bodylotion


Ifjol i juni så hittade jag denna specialutgåva på Apoteket. Den fanns endast till salu under en månads tid, och den har räckt ända tills nu. Min trogne följeslagare. Helt underbar är den. Doftar passionsfrukt och mango. Och nu genomgår jag en enorm skönhetskatastrof här. Den är nämligen rätt så slut nu. Känns väldigt dåligt! Blä :(




Hur som helst så tänkte jag höra med er om tips på härligt doftande bodylotions? En bra grej är ju om dom inte bara doftar gott utan även motverkar lite torr hud sådär, hehe. Kom igen. Alla tips är bra tips! :D Can't wait to find a new darling. Om man kan säga så :)

Tisdag


Goddagens älsklingar!

Hoppas ni har sovit fint och allting sånt där. Jag vaknade klockan tolv av att min mamma ringde typ 13 gånger på hemtelefonen, sedan 3 gånger på min systers mobil, och sist på min egna telefon. Sjukt jobbigt sätt att bli väckt på.. Men men, får ge igen någon annan dag, haha :)

Har grattat min syster med ett par fina örhängen för ett tag sedan. Hon blev glad, så det var ju tur det. Ska baka klart en tårta till henne om en liten stund också. Lite lustigt med tanke på att jag egentligen inte ens vet hur man kokar ris typ. Haha. Mästerkocken jag är, eller hur? ;P

Nä, nu ska jag äta nudlar. Och städa. Och baka. Och massa andra saker. Fullspäckat schema, som alltid. Vilken härlig ledighet jag kommer få alltså, haha. Puss så länge!

Hets 3000


Hallu!

Vilken hetsig dag jag har haft, typ. Fixat och donat hela dagen. En sväng på stan och sedan jobb. Hade en riktigt jobbigt shoppingrunda också.. Min syster hade pekat ut ett fint halsband, dock gick det på 1500 så det kändes väl kanske lite för mycket, om man säger så.. Ja, allting sket sig i alla fall. Men vi får hoppas hon blir nöjd. :)

Jobbet var drygt, men alltid roligare att jobba med vänner förstås! Är en massa fotboll på tv nu igen, men jag har en fotbollsfri kväll, typ. Stolt tjej 18 år. Haha! Har förresten pratat med S en stund nu. Konstigt. Är svårt att veta vad man borde säga och inte säga nu när det inte är samma sak längre. Känner mig ganska bortkommen.. Men en vacker dag så.. Då är jag med i matchen igen. Erfaren och stor. Typ.

Jaja, nu blir det lite Ugly Betty och sådant slappt. Puss på er!

Måndag


Godmorgon :)

Sitter och dricker mjölk och ska väl snart klä mig. Verkar vara ganska varmt ute - wie! Det gillas :) Har lite saker att göra idag, ska fixa här hemma i huset, göra klart en tårta till min syster som fyller år imorgon, ska även cykla ner på stan och inhandla en present till henne, och sedan. Ja, fixa lite mer. Och sedan jobba. Så, det blir en givande dag, haha! Känns lite småtrist, men, måste man så måste man helt enkelt.


Nåväl, måste klä mig och sådant nu så jag hinner med allting jag ska göra. Hörs lite senare. Puss!

Backpacker


Som den spelnörd jag är så har jag just insett att jag vill spela Backpacker 3. Pratade med min käre A och blev sjukt sugen. Ett spel som jag lirade när jag kanske var 12, haha. Long time ago! Ser väl om det är lika roligt nu, typ.




Råkade se fotboll ikväll. Inte meningen. Pappa som kikade. Men FYFAN vilken vändning av Turkiet, har aldrig skådat någonting liknande i mitt 18åriga liv. Endast galet! Och Schweiz, som går och vinner mot Portugal. Imponerande som fan!

Jaja, blir nog lite spel nu. Sedan sängen. Imorgon blir det stan och köpa present och sedan jobba kväll. Hyffsad dag. Puss!

Orättvisor


Jag har kommit på det nu. Jag ska sluta se fotboll. Vadå, jag gillar ju egentligen inte ens sporten så vad är meningen med att kolla egentligen. Blä! Det finns knappast någonting värre än dåliga domare också, för övrigt. Otacksamt jobb visserligen, men ändå. Ja, med andra ord så kan man säga såhär - min fars lag förlorade (ORÄTTVIST x20000) och min brors lag åkte ur i semifinal. Dumt. Avskyr då lag som spelar bättre förlorar pga någon skitstraff eller något dumt domslut eller nått sånt värdelöst. Orättvist ju. Nää. Ingen fotboll på LÄNGE nu.... Ser väl hur bra jag lyckas hålla det! Heja mig!

Nu väntar jag på middag. Blir visst pasta carbonara eller någonting dylikt. Gott. Jag som gillar pasta, och kyckling.. Haha, typ det enda som jag faktiskt njuter av i matväg. Borde bättra mig lite på den fronten. :)

Ikväll får vi se vad som händer. Någonting trevligt hoppas jag på. :) Vila fötterna från mina blåsor... Ja, det blir nog så..

Söndag


Godmorgon!

Jaa, jag vaknade faktiskt just. Haha. Skönt med sovmorgon i alla fall, det behövs alltid någon gång då och då. Igår så kikade jag fotboll och hade det trevligt, tills Sverige förlorade förstås, då blev jag arg. ;p Har förresten insett hur mycket fotboll jag har sett sista veckorna, och att jag typ nämner det jämt. Så, bättring på den punkten! :) Inatt så såg jag filmen Coach Carter, väldigt fin film om ni frågar mig :)

Idag så får vi se vad som händer. Pappa har match vid 3-tiden så det blir eventuellt att kika på den. I övrigt ska jag bara ha det mysigt och städa lite och sådär. :) Har förresten världens fetaste blåsor på mina fötter. INTE kul. Så, vi ser väl om jag lyckas få på mig ett par skor ens.. Huvva. Avskyr mina fötter. Blä!! Får väl bli Crocs i ett par dagar nu. Tråkigt!

Nåväl, nu ska jag äta någonting. Puss!

Lördag



Hej allihopa! Vilken härlig lördag va :) Jag har gjort massvis med duktigt. Till att börja med så vaknade jag tidigt och åkte iväg och såg min bror i cupen igen som den snälla syster jag ändå är (vinst, woho :)), sedan så åkte jag på IKSU och tränade. Träffade även A där, alltid trevligt. :) Sedan så promenerade jag heeeela vägen hem. En nätt och fin promenad som tar 1 timma. Ont i fötterna har jag nu i alla fall. Tyvärr. Solen skiner idag också :D Har ni också bra väder? :)

Nu väntar jag på grillat och taggar inför Sverige-matchen. Stämning! Tror tyvärr på förlust, men hoppas såklart att jag har fel. Den som lever får se, helt enkelt! :) Mat nu typ, PUSS på er!

Girlpower

Hallå bloggen! Hoppas ni har en fin dag! Jag har det mysigt :) Såg att Holland vann fotbollen också, gryyymt om ni frågar mig. Tagit en skön dusch och målat naglarna och sånt tjejigt. Lite girlpower-varning så att säga. Haha. Bara trevligt :)

Nu ser jag på Criminal Minds och tar det lungt och bara myser. Måste kile nu i alla fall. Vi får höras mer imorgon igen. Puss älsklingar!

Fredag



Goddagens! :) Nyss hemkommen från fotboll och banken. Hade en skön sovmorgon till 12-tiden, riktigt välförtjänt tycker jag :) Idag är det fredag och två dagar in på sommarlovet och jag har redan typ noll koll på dagarna, haha. Bra start alltså ;p Anyway, det regnar inte idag och solen tittar fram då och då, hoppas molnen försvinner för alltid typ nuuu.. :)

Min bäste vän beger sig till England idag, och hund ska dom visst också köpa. Ibland önskar man ju att man var någon annan alltså, haha ;p

Jaja, idag blir det trevligheter, städa och mys och massa kul får jag hoppas. Hörs sen. Puss!

Monrow (?)

Köpte denna något oversizade t-shirt från Monrow (tror jag det heter?), ett för mig väldigt okänt märke. Men jag är ju ett stort fan av sköna t-shirts i bra kvalité, och gärna med tryck också. Så det kändes som ett bra köp :) 399kr gick den på, för övrigt. Slapp och mjuk, woho!




Ikväll så har jag varit med min pappa och sett fotboll och ugly betty. Extremt skön start på sommarlovet faktiskt. Och det har vräkt ner regn också, mindre kul. Vägrade gå ut. Så, då får det bli slappt. :) Nu ska jag se lite tv och städa upp i mitt rum. Ha en fortsatt underbar kväll, och sov gott. Puss!

Mormorssaft



Helt fantastiskt. Mormorssaft och bullar. Haha. Det är fint när ens barnsliga sida kommer fram ibland faktiskt :) Förresten så regnar det inte just nu. Woho! Det har dock snöat i en liten by någon mil utanför Umeå, så det känns hemskt. Hur fan är det ens möjligt att det KAN snöa i typ mitten av JUNI? Helt ofattbart :p


Ska snart be min syster fota min nya t-shirt. Tills dess så ska jag se om jag hittar lite fler avsnitt med Ugly Betty. Puss på länge älsklingar! :)

Torsdag


Hallå allihopa! :D Här regnar det för fullt. Igen. Åkte upp på Nydalafältet, där det spelas fotbollscup nu i dagarna och kikade på min brors match, idag också. De vann. Men jag blev blöt blöt blöt. Mindre roligt! Nu ska jag ta hand om min bror fram tills typ, efter 19 ikväll någongång. Barnvakt, woho. Himlarns kul, njaaa...

Jaja, hur som helst. Ska göra lite mat åt oss nu. Hörs senare. :) Puss!

Fotbollsfeber



Hej bloggen!

Jag hoppas ni alla har en fin onsdagskväll! Jag har sett fotboll. Igen! Fattar inte riktigt vad som hänt, ifjol såg jag inte ens en enda utav min fars matcher, nu har jag sett så gott som alla, haha! Och samma sak gäller med min brors. Visserligen så förlorade de båda två ikväll så det var trist, men bara att ta nya tag.. :)

Är fortfarande riktigt kallt här, känner ingen direkt sommarlovskänsla om jag ska vara ärlig ;p Har nådiga huvudvärken nu och har inte orkat åka ut och göra ett dugg ikväll egentligen.. Ska se lite tv nu tror jag. Vi hörs imorgon igen. Hoppas ni får sova gott och allt det där. Puss på er!

Calvin Klein


Ja, idag så shoppade jag ju lite fint. Dessa saker från Calvin Klein inhandlade jag på Twilfit. Mycket nöjd är jag. :) Rea var det till och med, haha! Inte det vanligaste. Bh;n gick på 314kr, och bikinin på 629kr, tror jag :)






Ooops!


Åh nej! Jag har syndat. Big time! Jag har varit på stan, och shoppat. Alldeles för mycket. Eller för dyrt kanske jag ska säga. För att vara exakt så köpte jag en t-shirt. En bikini och en bh från Calvin Klein på rea. Jag som ALDRIG handlar på rea. Duktigt, men ändå.. Huvva. Ligger nu på ungefär -2000 i min så kallade budget. Någon borde stoppa mig egentligen. Känns lite småjobbigt, även fast jag är mycket nöjd med mina inköp. Blä. Antingen så måste jag jobba jättebra = jobbigt. Eller så måste jag jobba mer = också jobbigt. Blä. Jaja, ett senare problem antar jag....


Jaja, nu ska jag äta lite mat. Visar min shopping lite senare. Puss

Sommarlov!


Sjung om studentens lyckliga dar! Eller något. Själv så har jag, ännu en gång, två år kvar till friheten. Bättre än 3 år då, om man ska se det så, haha ;D Sommarlov hur som helst och det känns ofantligt braaaaa. Lite jobb, Göteborg, Stockholm, festival, vänner, sol, bad och mys osv. Det blir en fin sommar, garanterat. Hoppas på sooool också :D




På tal om väder - det regnar inte idag. Woho! Vågen för det! Hade kanske varit gaaanska skadeglad om det regnat på studenten idag igen, haha. Så får det gärna vara strålande sol på min dag sen :)

Just det, HUUUR bra var inte Sverige igår. Ganska nice må jag säga! Nog för att Grekland sög, men bra start hur som helst! Mycket nöjd :D

Nu, ska jag nog iväg ner på stan och köpa lite kläder. Fint att unna sig någonting trevligt när man just fått lite ledighet. Vi hörs om ett par timmar. Njuuut nu allihopa! Puss!

Sverige!



Hemma från jobbet, haft en hyffsad kväll får jag väl ändå säga. Med Rebecca som sällskap så blir det aldrig fel :) HEJA SVERIGE NU DÅ!!! Ser på fotbollen och måste säga att Sverige spelar oväntat bra. Tagga då!



Hepp, funkar inte att ladda upp bilder. Jaja, Sverige nu. Sommarlov imorgon. Puss puss puss!

Sommarskor


Dessa sötnosar köpte jag för ynka 249kr på Din Sko förra veckan. Kände behovet av ett par sommarskor som inte skulle ge mig så fruktansvärda skavsår, och dessa var sådär lagomt söta för min smak :) Perfekta nu när värmen börjar komma också. Med undantag från Umeå då, som det verkar ;p På tal om väder så kan man ju undra hur länge det tänker vräka ner. Är aningen less. Redan!





Lite halvtaskiga bilder, men jag hoppas ni ser hyffsat ändå :)

Design


Nej hörrni, visst var det dags med en liten roligare färg på bloggen! Hittade den här nya söta bakgrunden på colorlovers.com och kände att den var sådär lagomt somrig och fräsch :D Alltid bra med lite nytt, inte sant? :)

Sitter och äter lunch nu i alla fall :) Återkommer med den efterängtade bilden på mina nya skor snart snart snart!


Dränkt katt..


Jag såg verkligen ut som om någon hällt ett helt hav med vatten över mig när jag kom för ungefär en timme sedan. Katastrofalt. På vägen till skolan så regnade det bara lite vilket var tur, så slapp jag vara så himla blöt då jag kom fram. Packade ner tretusen papper och böcker i min väska och sedan så hade vi någon form av trekamp med klassen. Inomhus som tur var!



På väg hem så fullständigt vräkte det ner i alla fall vilket resulterade i att det bara rann vatten från hela mig. Det droppade till exempel från min näsa. Kuuuul minsann. Dränkt katt gånger fyra miljoner, typ!

Nu så slappar jag bara. Imorgon får jag sommarlov. Woho! :) Nu, film! Puss!

Tisdag


Godmorgon! Jag är dödstrött. Jag som normalt är huur morgonpigg som helst. Förstår verkligen ingenting. Jag har iofs haft svårt att sova i ett par veckor nu. Senaste helgerna har det varit efter 2 på natten som jag somnat, ovanligt sent för min del. Orkar typ inte ens stiga upp nu, riktigt jobbigt! Ska till skolan och packa ner mitt skåp i påsar. Ett problem dock - det regnar och jag måste cykla. Bläää! Stor protest. Ska ta regnjacka på mig i alla fall. Blir nog iaf ingen brännboll som tur är.

Vädret gör mig sjukt sur... Usch! Syster och bror får sommarlov idag och mamma springer omkring i typ shorts trots att det är 7 (SJU) grader ute!!! Dvs skinnjacka, vantar och halsduks-väder. Huvva! Tur att någon i familjen har hög kroppstemperatur i alla fall!

Nåväl, skolan nu då. Puss!

Pain


Godkväll :) Har jobbat ikväll, och det gick kanonbra. Kändes verkligen skööönt! Har haft en ganska jobbig kväll nu sedan jag kom hem, känns bara allmänt jävligt tungt det mesta. Fast jag har kommit fram till att det är mer än tillåtet att må crap efter två år. Sådeså. Ont gör det i alla fall. Otroligt ont.

Såg för övrigt fotbollen ikväll. Holland for life säger jag bara. Woho! 3-0 mot Italien var kanske det bästa!

Jaja, imorgon ska jag till skolan och städa ur mitt överfulla skåp och sedan ska vi tydligen spela brännboll eller dylikt. Hoppas det regnar så vi slipper. Blä. Sommarlov på onsdag i alla fall. Och ingen mer kemi A. Vågen för det allesammans!

Tv nu! Godnatt, puss!

YEAH!


Jag tänkte bara uttrycka min glädje och säga - JAG KLARADE DET! Jag hade två fina poäng från vg, och det är så imponerande att jag tror jag spricker. Jag är kanske bäst på jordklotet, bara så alla vet ;D

Nu ska jag åka iväg och jobba om en stund. Puss på er alla! :D

Måndag


Godmorgon på er! :D Sköönt att få sova ut minsann. Och otroligt skönt för er som redan har sommarlov/semester. Lite måttligt avundsjuk sådär, haha. Jaja, idag har jag bara en lektion, kemin, så ser vi hur det där jäkla kursprovet gick. Antingen blir det ju jubel eller tårar, vilket som blir ju en upplevelse i sig, haha!

Har just ätit en supergod frukost medans jag väntar på att ett par Ugly Betty-avsnitt laddar klart. Upptäckte stora vattenpölar ute på gatan bland annat. Det har REGNAT inatt. Bläää! Ifjol så minns jag hur det fullständigt vräkte ner regn under studentdagen, och enligt väderrapporterna kan det tydligen bli någonting liknande i år. Stackars er som har er stora dag i år alltså! Blä för regn på sommaren typ!

Ikväll så ska jag jobba igen också. Alltid lika trevligt... Öhh.. När man jobbar med vänner så är det hyffsat schysst i alla fall :) Jaja, nu ska jag väl ta och klä mig och göra mig klar för en spännande (nja?) dag. Vi hörs lite senare igen. Puss!

Söndag


Hallå! Hur mår ni allihopa? :) Jag mår nog okej! Har varit och sett på fotboll idag igen. Och usch vad arg man kan bli ibland. Riktigt förbannad alltså. Blääää. Nåväl. Min fars lag fick i alla fall 1 poäng, så det är ju bättre än ingenting antar jag :)

I övrigt så har jag inte gjort mycket vettigt idag, lämnat igen en film och fyllt på telefonen typ, haha. Nu ser jag på matchen mellan Österrike - Kroatien. Lär bli mycket EM-tittande den kommande tiden. Jag och Fanny som planerar en EM-fest, eller nått, haha. Trevligt värre. :)

Har förresten hittat en serie som jag kan roa mig med under sommaren tills mina "vanliga" serier drar igång till hösten igen. Nämligen Ugly Betty. Väldigt bra hittills efter typ 4 avsnitt så jag är nöjd. :)

Jaja, åter till fotbollen nu. Lillebror ville visst ut på gården och lira med mig. Hah, som den gamle fotbollsräv jag ändå är. Not! Puss på er :)

Efva Attling




Detta jättefina silversmycke fick jag av min moster på min 18årsdag. Halsbandet kommer från Efva Attling och på den lilla brickan står det "Hope". Det finns förmodligen ingenting som är bättre att besitta, än just - hopp. Och det känns skönt att det är det sista som lämnar människan. Jag tror att det är just det som jag behöver allra mest just nu, för att vara lite djup och filosofisk. :)

Jaja, jag har sett fotboll-EM ikväll, som den idrottsnörd jag är, haha :) Innan det så tränade jag på IKSU och åt världens godaste middag. Nu har jag sett lite Ugly Betty och ska starta igång filmen Georgia Rule som min syster och hennes vänner hyrt. Jag lär förmodligen somna, men det får bli ett senare problem. Hörs imorgon! Puss!

Sommarkläder


Häromdagen då jag och mamma åkte iväg för att handla skor till min systers bal, så råkade jag hamna inne i Vero Modas provrum, och jag fastnade då för dessa två sötnosar. Vero Moda är ju vanligtvis en affär där jag kanske handlar max 1 plagg om året ungefär, så jag blev själv lite förvånad faktiskt. :) Ett par gråa sköna shorts, och en hallonröd jättesöt blus. Nöjd blev jag! Nu har jag lite (med betoning på LITE) sommarkläder i alla fall. Alltid bra :D



Ska lägga upp en bild på mina nya söta sommarskor också. Men den som väntar på något gott... :)

Bloggtorka


Hej älsklingar! Hoppas ni har haft en jättebra fredag (räknar det fortfarnade som fredag, faktiskt) .. Ledsen för den dåliga uppdateringen idag, har helt enkelt inte varit på humör samt att jag haft kanske världens bloggtorka också. Har inte gjort mycket vettigt idag. Kikade runt på lite olika webshoppar på nätet, städade och dammtorkade mitt rum, dammsög hela vardagsrummet, hämtade lillebror, sett film, tog årets längsta dusch och sånt, ni vet.. Var tyvärr inget vidare väder idag. Regnat lite smått, varit ganska molnigt och så.. Hoppas på mer sol imorgon igen!

Så gott som alla mina vänner som är 18 har varit på något som kallas sommardroskan här uppe i norr. Säkert riktigt riktigt roligt, men jag har varit typ deppig hela dagen så jag var inte alls sugen på någon utgång tyvärr. Tur att det kommer fler gånger i alla fall :)

Ja, här sitter jag och har just ätit upp en liten bit kladdkaka och druckit ett glas mjölk. Ska nog fixa mitt täcke nu och lägga mig i sängen och se om det är någonting på tv. Spännande spännande. Vi hörs imorgon (idag?) igen. Puss!

Torsdag


Hallå sötnosar! Hur är det? Själv sitter jag och smälter bort, nästan. Alltså, jag är ju inomhus nu så det är chill, men HELVETE vad varmt det är ute. Ursäkta svordomen men det är helt sinnessjukt. Om man säger såhär. 46 grader i solväggen. Jag dör. Imorse klockan halv åtta så hade vi fina 38 grader och inte ett moln uppe i det blå. Och vi skulle spela brännboll. Haha. Ja ni kan ju tänka er själva alltså, huvva ;p Klagar förstås inte (eller jo, lite?), vi vill ju ha värme. Men det är ju sinnes att vi, enligt tidningarna som jag läste i biblioteket idag, har minst 4 grader ner till det näst varmaste stället i Sverige. Gaaalet.

Nåja, har lämnat in kost&hälsauppgiften samt min labrapport. Så nu är det klart klart klart. Allting. Får veta resultatet på kemiprovet på måndag, vilket är typ den enda lektionen jag har kvar under mitt andra år, som förstaårselev på gymnasiet. Wohooo!

Jaja, förresten, upptäckte vart kameran var. Och det var inte ens min lillebror som var tjuven, utan min PAPPA. Han hade nämligen så fint tagit med sig den på sitt jobb.. Va, alltså. Problemet...

Jaja, jobb ikväll igen. Men nu - SOOOL! :D Puss!

Camera gone missing (again)


Jaha, min kamera är försvunnen. Jag gillar inte då min lillebror snor den för att filma då han gör zorro-finter med innebandyklubban, för att sedan lägga upp filmerna på youtube. Haha. Hur som helst fett irriterande att han gömmer kameran någonstans i vårt stora stora hus. Orkar inte ens nästan börja leta... ;p

Jaja, imorse skulle jag ha lektion. Jag var där i kanske fem minuter för att få se en vikarie (som alltid i den där jäkla kursen) och veta att vi kan lämna in arbetet imorgon. Så, BARA ovärt. Blev typ förbannad också. Dumma lärare. Så ledig blev jag helt plötsligt idag. Så jag har städat mitt rum. Woho. Det behövdes verkligen. Och nu har jag nästan skrivit klart arbetet också. Så har jag traskat omkring i mina nya fina skor också, förhoppningsvis får jag inte såå mycket skavsår i alla fall, hehe ;p

Huvudvärk har jag i alla fall. oOch jag tänkte lägga upp bilder på mina inköp, men icke sa nicke, det gick inte heller. Sååå, jag får helt enkelt fortsätta med mitt fina skolarbete. Som för övrigt är dödstråkigt och gör mig hungrig. Puss på er!

Onsdag


Godmorgon allihopa :) Hoppas ni har sovit gott! Själv är jag trött som bara den. Efter skolan igår så tog jag en vääldigt lång powernap, mellan 14-17, så slö var jag sen, såklart.. Fast jag åkte ändå iväg med mamma och "råkade" handla ett par skor, ett par shorts och en superfin liten blus. Ni får se senare. :) Så nu har jag lyckats spräcka min lilla budget inför sommaren vilket ju känns trist eftersom jag nu alltså måste eventuellt jobba ännu mer, trååkigt..

Jaja! Idag skiner solen. Igen! :D Har knappt någon skola idag, börjar 9 och slutar 9.45 så sedan ska jag hem och skriva klart det sista på ett skolarbete, sola lite och sedan kaaanske ta en powernap. För ikväll så jobbar jag igen.. Var ju över en vecka sedan så det känns lagomt drygt.

Nu ska jag röra på mig, men vi hörs om någon timme igen. :) Puss!

Tisdag


Hallå älsklingar! Visst är det en härlig dag idag? Typ! Jag pluggade så ögon nästan ramlade ur igår, satt uppe halva natten kändes det som. Fast förmodligen så däckade jag i sängen vid 1-tiden ungefär. Och pigg som en lärka var jag då mitt alarm gick klockan 6 imorse, ja, det är undantagsfall att vakna vid den tiden, kan jag lova. Pluggade ännu mer och åt lite god müsli så jag skulle vara full med energi, typ, haha. Jaja, hur som haver DET ÄR ÖVER NU, kemin finns inte mer. Ingen mer jobbig kemi a. Dock kemi b till hösten men det är ju ett senare problem! Jag är glaaaad och lättad på samma gång.
Visserligen finns ju chansen att jag skrev ig på kursprovet imorse och att jag därför får göra om hela skiten, men det tror jag inte ens. Det värsta är ju att jag förmodligen klarar provet med hyffsat god marginal. Den ni! Jaja, ska sluta tjata om min tråkiga kemi nu. Finally! :D

Innerst inne så är jag fortfarande väldigt ledsen. Men..... Solen skiner i alla fall. Klen tröst. :) Har ju hela dagen framför mig nu i alla fall. Ska eventuellt ta en powernap och sedan sätta mig och skriva min slutuppgift i kost&hälsa. Har verkligen inte haft tid med det nu när jag pluggat som en galning. Så det måste göras under dagen.

Nåväl, ni får njuta av solen hörrni. :) Puss!

Fina vänner


Jag älskar mina vänner väldigt mycket. Puss på er.



Här är en jättefin bild på mig och min älskade vän A. Sjukt cool är jag i hans balla brillor, och sjukt cool är ju han, onykter och kalasig :D Solen sken på oss, där vi satt i gräset i fredags. Bättre blir det nog inte.

Måndag


Hej sötnosar! Hoppas ni har det fint. :) Jag kämpar med livet, känns tungt förstås, men jag lever ju åtminstone! Det kommer vända, hoppas jag i alla fall. Sommarlovet stundar och det känns faktiskt underbart.

Har varit i skolan en sväng och haft kemi och fysik. Mer än halva klassen verkar dock redan ha tagit sommarlov och tycks inte dyka upp. Visserligen förståeligt då vi inte gör ett dugg vettigt alls haha, men men.

Har spenderat hela eftermiddagen med att äta i alla fall. Bullar, oboy, mjölk, makrillmackor, snart varma mackor, etc etc. Dels ett sätt för mig att tröstäta nu under mina jobbiga dagar (veckor, månader, år?), och dels för att hålla blodsockret högt inför sista kvällen av kemiplugg. Det stundande kursprovet imorgon. Bära eller brista säger jag bara. Fyfan. Vad gör jag om jag inte klarar det? Huhu.. Fett jobbigt. Jaja, det SKA gå.

Nog tjatat om kemin och mina tårfyllda senaste två dagar. Nu ska jag äta varma mackor i alla fall. Vi höörs. Puss!

Söndag


Hej allihopa! Hoppas ni har en fin söndag.. Själv så har jag det ganska jobbigt. Men så är väl livet ibland, eller något. Känns förjävligt. Som att man ska gå i bitar. Har varit och kikat på pappas match nyss och det gick återigen dåligt, inte alls speciellt uppiggande. Tröstätit glass och godis. Och sett film.

Ni vet då man gråter tills tårarna tar slut? Det är ingenting jag rekommenderar. Jag känner mig tom och ensam. Kanske var det rätt väg att vandra, men jag hoppas inte det. Time will tell. Jag hoppas att jag kan vara stark.

Jag är glad att jag har världens bästa familj, och speciellt min pappa. Kärlek.

Nåväl. Får väl återgå till slutet av min film och sedan kemin..... Puss!


RSS 2.0