Måndag


Hej allihopa!

Då var det måndag igen.. Mindre roligt måste jag faktiskt säga. Hyffsat skönt med sovmorgon till 12-tiden i alla fall. Gillas :) Ja just det förresten, vi kanske ska prata lite om helgen eller någonting? Vad har jag gjort.. Hm, umgåtts, jobbat och ja. Lite sånt smått och gott. Aldrig fel. :) Har ni gjort lite mer spännande saker kanske?

Hm, ja. Den här veckan är ju också lite lagomt stressande också, ja. Plugg och träningar och jobb och höstshopping och gud vet vad. Lön i fredags och pengar imorgon sitter fint också. Kan jag köpa lite roliga skor. Jag älskar skor! Världens shoe-oholic. Love love love!

Nej hörrni, nu ska jag kika på min fetma-debatt. Hoppas jag slipper den skiten efter idag. Lite lunch innan skolan vore rätt bra också. Ikväll blir det fysikplugg och innebandy+fysträning. Hård kväll. Take care! Puss!

Torsdag


Titta! Har ni sett! Jag bloggar! Haha, lite lagomt stort sådär för att vara mig. Har faktiskt fått lite klagomål på mig angående detta, senast idag faktiskt. Inte bra inte ;p Lovar att försöka bättra mig i alla fall!

Jaja, hur mår ni? Glada och lyckliga och njuter av hösten får jag hoppas? Jag sitter här och gör absolut ingenting. Har bara slappat nu efter träningen. Kanske världens skönaste träningstid också, slutade 18. Har man hela kvällen fri sen, rätt så nice! Hm, annars då.. Tjaaa, igår hade vi friluftsdag ute i skogen och promenerade i en miljard år ungefär. Idag slutade jag tidigt och hm. Ja. Precis. Det var ungefär det ;p

Snart är det i alla fall löning och bara fina pengar som trillar in på kontot. Då ska det köpas höstskor. Helt underbart fint!

Nej hörrni, nu ska jag ta någonting i magen och sedan bege mig till sängen. Är tydligen en ny dag imorgon. Har jag hört. :) Ta hand om er! Helg snart och allt! Puss puss!

Monday


Ja. Alltså. Jag har ju inte varit så duktig sista dagarna tyvärr. Har varit en lite konstig helg med träning och bästa F och match och jobb och ja, tjohej alltså. Lite lagomt spännande sådär.

Anyway. Mitt liv är lite mysko tror jag. Känner mig stressad mest hela tiden och jag har som inte riktigt tid att skriva för er alla 23859 (nästan då ;)) läsare om mitt liv hela tiden. Tyvärr. Hoppas någon av er förstår i alla fall.

Nu ska jag bege mig mot sängen. Läsa min nya bok. Ja, jag har läst ut den där "Där regnbågen slutar" faktiskt. Asbra tycker jag! Nu ska jag läsa Vingklippt ängel igen. Också en riktigt härlig bok. Eller härlig är väl fel ord, men gripande är den i alla fall :)

Nej hörrni. Imorgon är det skola och sedan jobb. Kanske skriver jag någonting roligt sedan om jag orkar. Ta hand om er! Puss på er!

With a broken heart


Mitt hjärta har gått i tusen bitar. Det finns inga ord. Jag tror jag tappat talförmågan totalt. Stirrat in i vägen konstant de senaste 10 timmarna. Halva natten låg jag vaken och ville bara spy. Känner att det är dags för livet att återgå till det normala. Nu helst.

Ja, annars då? Händer det någonting trevligt i helgen kanske? Jag ska träna, och typ spela match. Förhoppningsvis går det bra också, skulle sitta fint det. :) Ikväll har jag inte tänkt göra någonting alls. Se ANTM och läsa färdigt min bok som mest.

Hoppas ni får en fin kväll älsklingar. Puss

Miranda Kerr




Så sjukt härlig bild. Sommarkänsla. Fantastiskt!

Unique





Jag konstaterar samma sak som många andra redan gjort sista dagarna här. Topshop Unique's vårkollektion till våren. Ja. Den är helt fantastisk. Ruskigt vackra skapelser. Man blir lite lycklig i magen då man ser fina saker ibland. Amazing!

Onsdag


Hallå på er!

Hur mår ni? Jag är så trött att jag tror jag ska avlida. Nästan åtminstone. Var helt död igår, fast lyckades inte riktigt komma i säng tidigare än vanligt direkt. Men, smart som jag är så tänkte jag vakna supertidigt imorse. Men självklart så slutade det med att jag vaknade 40 minuter senare än planerat. Haha. Skillad tjej må jag säga! Anyway, hade mitt roliga biologiprov imorgon. En jävla massa växter, mossor och lavar vi skulle kunna. Och tja, jag ska väl inte direkt klaga på resultatet heller :)

Nåväl. Sitter återigen på svenskan och typ ruttnar bort. Är så lat att det är inte klokt. Har världens träningsvärk och en aning huvudvärk också så jag skyller på det helt enkelt.. Har förmodligen den kortaste lektionen också så känns inte speciellt värt att göra någonting vettigt ;p


Idag är jag träningsledig så jag ska inte göra speciellt mycket mer än att träffa folk och typ se Idol. Ja just det, jag har ju One Tree Hill, Gossip Girl OCH House att se också. Helt amazing. Första avsnittet på nya säsongen med House kom ut på nätet imorse. Känns galet bra faktiskt :D


Jaja, nu ska jag vara duktig de närmsta 8 minuterna. Puss!


Tisdag


Godmorgon hörrni :)

Tjohej vad trött jag är. Var ingen bra idé att försöka sova med ett lindat knä. Fick nämligen en blödning på träningen igår så det känns sådär lagomt skönt ungefär ;p Jaja, jag ska i alla fall dra mig iväg på skolan och försöka spela lite innebandy nu om någon halvtimme eller så. Ganska lång och seg skoldag idag också. Tyvärr. Och direkt efter skolan så ska jag ju jobba. Usch och fy....

Nej, nu ska jag ta någonting i magen och packa klart väskan. Är hemma igen efter 21 någon gång. Hoppas ni kommer sakna mig massor, för jag kommer lätt ha världens tråkigaste dag! Pussar!

This clock never seemed so alive


Hej älsklingar!

Har ni en fin måndag? Hoppas det! Jag sitter i skolan och har svenska. Håller fortfarande på med vår roliga fetma-debatt. Blir lite lagomt spännande sådär ;p Åtminstone roligt att få leka läkare for once.

Åh fy vad tråkigt det var all läsa om all övervikt och alla hjärtsjukdomar man kan få. Haha. Huvva. Jag ska absolut inte bli överviktig någon gång i mitt liv, vore inte speciellt trevligt tror jag :/ Jaja. Jag tror vi slutar om en stund, och sedan är det ju kemi. Också världens roligaste ämne, NOT.

Nu ska jag ta och kolla mitt schema och försöka få tiden att gå lite fortare. Vi hörs på någon timme igen. Puss!

Måndag


Det enda jag känner mig sugen på att göra just nu är verkligen att kila tillbaka till sängen och sova ett par timmar till. Oj så skönt det hade varit alltså! Är grymt frusen, så jag tänkte att en varm dusch skulle inte sitta fel. Kanske man piggnar till lite också, förhoppningsvis :) Känns väldigt skönt att inte börja förrän 11.40 i alla fall.

Jaja, efter skolan så ska jag nog hem och sedan har jag väl träning antar jag. Samma gamla vanliga visa, typ! Nej hörrni, nu blir det duschen så jag kan få upp kroppstemperaturen lite. Ha en bra dag! Puss!

Blueberry


Känns inget vidare att helgen redan är slut. Tyvärr :/ Ska försöka njuta av min jättelånga sovmorgon imorgon istället.. Jaja, idag jobbade jag ju och det var ju också en upplevelse förstås :P Åkte sedan direkt till Gammlia och kikade på Dalen - Falun, trevlig match faktiskt, och Dalen vann ju helt rättvist efter sudden så :)

Nu sitter jag här och kikar lite tv. Pluggar även till mitt fina växt-prov på onsdag. Närmare 40 växter, mossor och lavar ska vi lära oss. Och dom ser fan likadana ut allihopa. Blir tokig ;p Jaja, blåbär lyckas jag ju i alla fall mata in i min hjärna. Smått imponerande av mig, trots att jag hatar bär ;p




Nej, hörrni, nu ska jag bege mig mot sängen. Känner att min kropp skulle behöver en lååång natts sömn alltså. Haha. Jaja, hoppas ni haft en superbra dag! Sov så gott nu! Puss på er :)

Sunday


Godmorgon på er :)

Hade ni en bra kväll igår? Jag var med några av mina älsklingsfrisörer och lekte inne i stan. Var himla mysigt faktiskt :) Kul att ses och bara umgås och dricka lite och bara prata och så. Kändes lagomt skönt sådär :)

Anyway, var hemma strax efter ett eftersom jag hade planerat att åka iväg på innbandyn imorse, men icket, helt sjukt sliten, och ond hals gjorde att jag stannade hemma och sov lite längre. Ska iväg på jobbet om ett tag dock, ser väl hur det går. Inte alltför taggad, som vanligt ;p

Nu måste jag i alla fall klä mig och ta någon lunch kanske. Hörs på ett par timmar. Puss och kram!

Saturday


Jag har insett att det är rätt svårt ibland. Att veta vad man ska skriva, liksom. Hjärnan går på högvarv hela dagarna så ibland. När man vill göra någonting roligt, någonting man tycker om. Ja, då stänger den bara av. Ja, vad jag försöker säga är typ ungefär att; jag har bloggtorka.

Men jag ska vara glad. För idag har jag sett innebandy med B och det var schysst, förutom domarskandalen. Och extra plus att Liverpool vann mot United. Yes yes yes yes! :D

Nu ska jag nog pallra mig iväg och leka lite med mina frisörer kanske. Trevlig lördag på er. Puss!

Torsdag


Hej på er!

Hur har ni det? Bra hoppas jag! Snart helg och allt ju :) Här sitter jag och ser Idol som mest. Riktigt schysst tycker jag :) Har inte gjort mycket vettigt idag alls. Hade bara en lektion (och sovmorgon) så jag slutade 10.20. Sedan har jag bara handlat med mamma, träffat B och slappat. Köpte för övrigt lite strumpbyxor (som alltid) och en ny bh. Alltid trevligt! :)

Ja just det, jag har hittat lägenheter igen. Två sinnessjukt fina i Stockholm. Skulle lätta flytta direkt om jag hade en sisådär 10 miljoner över eller liknande. Men, inspiration är alltid bra!

Nej, nu ska jag käka lite Tom&Jerrykex och leta upp lite godis. Puss!

Onsdag


Hej älsklingar!

Hur är det med er? Längtar ni efter helgen lika mycket som jag gör? :) Sitter i skolan och har svenska nu. Vi ska tydligen ha en rolig debatt om fetma. Haha. Lär ju bli himla spännande, typ! Jag ska leka läkare i alla fall. Min dröm :)

Anyway, har inte haft mycket vettigt idag, tagit klassfoto har vi gjort. Fyyyfan vad fult ;p Jaja, nu slutar vi snart så vi ska snart fika och ha fysik. Usch vilken seg dag det har varit! Ska hem och se mina härliga serier sedan i alla fall :) Och träna, som vanligt.

Nej, nu slutar vi. Hörs senare. PUSS :)

Tisdag


Vet ni vad? Vi renoverar. Och bygger. Och monterar och grejar. Igen. Tror jag blir galen. Vi blir ALDRIG färdiga med det här jäkla huset alltså. Nu så är det arbetsrummet/datarummet som ska fixas. Nytt skrivbord, hyllor, bäddsoffa etc etc. Anyway, pappa stängde ner vårt internet igår och började flytta saker. Därför jag inte kunnat roa er på hela dagen. Dåligt va?

Jaja. Idag då. Något nytt? Njaaa, skolan mestadels. Sedan träffade jag F en sväng. Och så jobbet då. Haha, jag vann en biobiljett. Jag är kanske bäst. Ibland. :) Nu sitter jag i alla fall här och har just laddat ner nya One Tree Hill och Gossip Girl. Hyffsat värt, kan jag lova! Har jag någonting att roa mig med efter skolan imorgon kanske. :)

Ja, på tal om skolan. Har ju världhistoriens längsta skoldag imorgon så det kan hända att jag avlider av tristess. Ni märker väl :) På kvällen är det i alla fall träning, ska äntligen få veta truppen. Skjuter han upp det en tredje gång så blir jag kanske förbannad. *morrar lite lätt*

Nej hörrni. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa i min bok. På tal om boken,har faktiskt läst typ 310 (av 430) sidor. Är så imponerad av mig själv alltså! Jaja, godnatt på er finaste. Sussa sött! Puss :)

Trainwreck


Vilken dag alltså! Hej och hå. Jag är helt död. Har egentligen inte gjort någonting mer än vanligt. Skolan och sedan tränat liksom. Känns som jag blivit överkörd i alla fall.

Och jag ser inte framemot morgondagen heller. Innebandy (på skolan), skola, jobb. Typ. Inte alls roligt. Men. Jag kanske överlever om jag är duktig. :)

Nu ska jag i alla fall ta en snabb dusch och krypa ner i sängen med min bok. Godnatt på er ♥

Måndag


Godmorgon på er :)

Här sitter jag och väntar på bättre tider. Typ! Nej men, innebandyn börjar på en dryg timme så jag måste hitta lite träningskläder här någonstans i röran. Går ganska länge i skolan idag, till 15.40. Men men, har bara massa vettiga lektioner idag så jag slipper räkna matte i fjorton timmar. Vågen för det :)

Nej hörrni, nu måste jag göra mig klar för dagen och packa väskan. Försök njuta av dagen (trots att det är måndag..) Puss!

Höstskor


Jag verkligen ÄLSKAR hösten. Det är vackert och mysigt och bara hur härligt som helst. Inser att jag verkligen skulle behöva ett par höstskor också. Nog för jag redan har några, men ändå. Ett par varma stövlar eller någonting liknande skulle inte sitta fel :) Är förbannat kräsen dock så det lär ta ett bra tag innan jag hittar de perfeka. Men dessa, som jag fann hos Nelly var faktiskt ganska fina :) Synd att dom nog inte finns här i Umeå så man kan prova dom. Men men..


Söndag


Godmorgon på er!

Då var det söndag igen. Tiden bara flyger förbi, som vanligt.. Jaja, hur som helst, idag ska jag jobba. Vilket ju känns dödstråkigt, men. Eftersom jag har 28kr på kontot så kan det behövas. Haha ;p

I övrigt då? Tjaaa.. Städning står nog på schemat. Tror jag kommer få ett astmaanfall här inne annars. Jag som inte ens har astma. Vore väldigt illa med andra ord!

Tänkte avsluta morgonen med ett litet stycke ur en ganska trevlig låt. Med trevlig så menar jag liksom, glad. :)

Didnt hear your wicked words every day
And you used to be so sweet I heard you say
That my love was an addiction
When we cling our love is strong


Ha en helt amazing dag. Puss och kram!

Lördag


Jag är arg. Oväntat va? Jag är arg på ett fint företag vi har här i Umeå, nämligen Umeå Energi. Dom jävlarna grävde av en kabel så vi var utan internet i över ett dygn. KATASTROF! Jaja, nu är det tillbaka i alla fall så det känns skönt. :)

I övrigt så gjort jag inte mycket vettigt igår. Köpte mina jeans och var med B. Och idag, jaa. Jag har haft innebandy från 10-14 idag. Ganska slitet ;p Såg även Dalen-City nu på kvällen och åt lite cookie dough. Bättre blir det knappast!

Nu är jag dödstrött och jag jobbar eftermiddag imorgon så nu lockar sängen enormt.. Ska bege mig. Puss på er!

Fredag


Godmorgon på er! :)

Åh, finally är det fredag! Helt fantastiskt! Mindre fantastiskt att jag vaknar upp med världens förkylning igen också. Kändes lite jobbigt att spela brännboll då så jag tog mig lite ledighet... Kanske inte konstigt att jag vaknar förkyld egentligen, har verkligen sovit dåligt inatt. Massa mardrömmar och sådant jobbigt.

Jaja, igårkväll tränade jag. Och det blir visst två träningar till innan vi vet laget. Utdragen spänning kan man väl kalla det för! Anyway, jag tänkte kika på American idol igår, men somnade såklart JUST innan resultatet kom. Rätt David vann i alla fall! :D Wie för det!

Idag.. Ja, idag ska jag typ göra roliga sysslor som att tvätta, diska, klippa gräset och sådant roligt. Ska börja med en dusch i alla fall. Kan behövas. Ska övertala min mamma att köpa dom där jeansen till mig nu också. Hoppas jag lyckas :)

Nu ska jag äta lite (som vanligt). Ta hand om er. Puss!

Torsdag


Goddagens! :)

Allt väl med er hoppas jag? :) Jag har det bara fint :) Hinner inte skriva så mycket mer än att jag har hämtat min bok, varit i skolan och typ, provat mina jeans igen. Nu ska jag kila över till världens bästa.

Hoppas ni får det braaa idag! Puss!

Come on over, let me show you what it really means


Åh. Helt ärligt. Det var tusen år sedan jag åt chips. Så himla gott! :D Sitter här och avnjuter det sista av en påse med grillchips. Har kikat klart på Gossip Girl, kollat in nya Idol (som verkade ok, faktiskt) och bara vilat efter träningen. Ja just det, har en dålig nyhet att komma med också. Jag har gett upp hoppet om min pappas fotbollslag. Typ. Det suger!

Jaja, imorgon blir nog en ganska bra dag tror jag. Två lektioner och slutar 12. Sedan ska jag kila ner på stan och lägga undan mina drömjeans. Sedan kila hem och hämta min bok som mamma lämnat på biblioteket. Ja, ni läste rätt, jag ska faktiskt LÄSA. Är själv lite imponerad, haha ;p Sedan blir det mys och på kvällen blir det träning. Uttagning av säsongens trupp. Nervöst. Men, jag har inga förväntningar så.. Ja. Den som lever får se, som man säger :)

Nu blir det mjölk och sedan sängen. Stendöd. Som vanligt ;p Godnatt på er, hoppas ni haft en fin dag (utan regn helst)! Puss!

Rules


Jag vet inte om det bara är jag, eller om den här ponchon faktiskt ser helt sjukt härlig ut? :) Fann den hos Nelly, kommer tydligen från Rules by Mary. Skulle knappast tacka nej till att mysa omkring i denna nu under den kommande kalla hösten, och för att inte tala om vintern som komma skall. Cravings!




Onsdag


Halloj allihopa!

Jag kom just på en sak.. Nämligen att jag borde sluta vara så stressad på morgonen så jag hinner blogga. För då skulle jag inte få så dåligt samvete då jag sedan är hemma från skolan och inser att jag inte skrivit alls ;o Schysst idé elin, schysst! ;p

Jaja, vad händer då? Nja. Inte så mycket mer än att jag haft åååret segaste dag. Skämtar verkligen inte. Det enda vi gjort är typ att ha ätit och haft massa natur-tråk-ämnen. Vid vår tredje matpaus för dagen (under skoltid) så trodde jag på riktigt att klockan var närmare sex-sju på kvällen. Helt sinnessjukt! Och bättre blev det INTE av att det regnade under nästan hela min promenad hem. Tack paraply och världens bästa.

Nej hörrni. Vet ni vad. Ikväll ska vi träna, och eftersom vi bara har en timme i hallen så ska vi ha någonting så underbart som UPPVÄRMNING UTE, i en halvtimme!!! Usch är allt jag har att säga. Missar även pappas match mot AIK här på Gammlia så det kändes lite lagomt tråkigt. Men. Nu är det bara två träningar kvar som man måste kämpa lite. Sedan får vi se vad som händer liksom liksom. :)

Nu blir det i alla fall middag (jävla massa mat idag...) och så ska jag nog kika på Gossip Girl nu. Puss på er!

Tisdag


Hej älsklingar!

Förlåt att jag inte uppdaterat alls idag.. Men ni vet kanske vid det här laget att jag är lite upptagen av mig ibland. Nåväl, imorse tog jag extra lång sovmorgon igen (fortfarande väldigt förkyld) och började strax efter tolv. Världens segaste skoldag ungefär. Insåg att jag kommer få IG i matte c och matte d så det var mindre roligt. Eller ja, man ska väl inte ta ut någonting i förskott, men det sööög i alla fall. Vandrade i alla fall ner på stan efter skolan, såg att mina älsklingsjeans fanns kvar och sedan käkade jag middag på jobbet.. Och jobbade. Sjukt jävla tråkigt. Men vad gör man inte.... Eller?

Anyway. Har just sett säsongspremiären av One Tree Hill, säsong 6. Helt underbart. Han valde rätt!!!!! Lycka. :) Har fortfarande nya Gossip Girl kvar att se. Men nu börjar finalen av American Idol så det får bli det istället. Ja, jag vet att jag är en serienörd. Det är roligt tycker jag. Ja, det kanske märks ;p

Förresten, alla ni som kikar in här varje dag. Lämna gärna någon liten kommentar så blir jag en klad hest. Som man så fint kan uttrycka sig :)

Jag hoppas ni haft en underbar dag. Man lever bara en gång, så se till att njuta nu. Puss på er!

Måndag


Godmorgon! :D

Skönt att vakna upp och inse att det är måndag, eller hur? Nu är det ny vecka igen. Och för att inte tala om att det redan är september. Jaha, hej vintern då.. Just det ja, jag är förkyld också. Tycker det är så himla roligt. Inte! Kunde inte träna nu på morgonen i alla fall så jag tog mig själv en lite längre sovmorgon. Välförtjänt tycker jag faktiskt..

JUST DET, kom på en sjuuukt bra sak. Imorgon, (eller egentligen idag) så börjar One Tree Hill och Gossip Girl sändas igen. Äntligen! Känns fantastiskt att kunna börja se sina favoritserier i lite amerikansk fart nu faktiskt. Jag gillare!

Nej, nu blir det kläder och försöka kurera mig med lite te osv. Lång dag idag, men vi hörs på ett par timmar. Hoppas ni får en superbra start på veckan, och månaden. Puss!

RSS 2.0