090829


Vågen! Jag är nästan frisk. Observera nästan. Förkylningen sitter i men febern är bortsprungen. Tack Gud för det. Lyckades bege mig till skolan igår där x antal människor trodde jag hade svinis. Inte populärt med hosta nuförtiden, bevisligen. Nu har jag i alla fall bett till sjukdoms-gudarna att jag ska få vara frisk dom kommande 3 månaderna. För sedan BÄR DET AV. Hell yeah!

Well. Igår fönstershoppade jag på nätet. Haha. Ny grej, skitkul. Not. Åt massa karra som inte smakade som karra. Och öh. Hade allmänt skittråkigt. Så idag ska jag minsann ta med mig min mamma på en liten shoppingtur. Me needs it.

Åh, just det. Ni kan ju låtsas att jag har slängt in en massa roliga bilder här. Bra, tack. Tänkte försöka bli frisk och leta rätt på kameran innan jag återgår till det normala. Eller ja. Till någonting bättre i alla fall. Ha en awesome lördag!

Hah too bad, still breathing..


Tänkte mest bara meddela er om att ni alla är varmt välkomna på min stundande begravning. Nej, skämt å sido (dåligt skämt, jag vet). Men. Jag mår faktiskt helt åt helvete. Känner mig nästan kapabel till mord på den person som smittat mig. Ingenting hjälper. Det blir snarare värre. Hostan skär genom hjärtat, är helt säker på att det är trasigt nu. Inga smaklökar har jag kvar för halsen är tjock. För att inte tala om huvudvärken. Eller snuvan. Eller muskelvärken. Ja, jag kan inte vrida på huvudet. Nu vet ni det. Stackars mig. Buhu.

(JAAA, på riktigt)

Troligt att jag tar mig upp 7 imorgon för att gå till skolan? Nej. Gud måste hata mig. Det är enda förklaringen... Jag som inte har "råd" att vara borta från skolan med tanke på Thai. Grattis till mig.

Japp, ett riktigt jag-tycker-synd-om-mig-själv-inlägg. Så kan det gå. Puss!

090824


Ja, jag lever. Ja, vi är hemma från vår roadtrip (som slutade i sundsvall tur och retur på en dag, haha). Ja, jag har äntligen börjat sista året på gymnasiet.
OCH JA, JAG HAR FAN SVININFLUENSAN.

Yes. Det är synd om mig. Och jag är så satans less. Jag hatar skolan. Små snorungar som bara smittar.
Trodde det skulle hjälpa med hundra timmars sömn och sovmorgon till 12.30. Men icket. Jag ger upp.

Nu ska jag gosa med min snutt och fortsätta tycka synd om mig själv. Snart kommer pappa på lunch och då ska han få ta hand om mig. Snyft. Tur att jag har serier, varm choklad och alvedon.

Stay healthy. Puss!

Roadtrip!!!


Iiih. Im going on a roadtrip. Jag och min bästa. Så jävla roligt. Jag dör. Nu ska jag packa lite kläder och roa mig med staketet innan vi beger oss. KLAD HEST.

Ha det awesome, så kanske vi ses ute på vägarna, någonstans i landet ;) Annars så återkommer jag om några dagar! Love!

090816


Jo just det. I fredags när vi satt och väntade på middag uppe hos farmor. Så kommer pappa dit efter jobbet, med ett iksu-kort till mig. Och kycklingklubbor. Kanske världens bästa surprise. Glad tjej. Har varit iväg och tränat ikväll i alla fall. Eller. Jag var mest barnvakt åt min bebis till lillasyster (hon är 17). Haha. Nejmen. Det känns grymt.

Imorgon ska jag bege mig på stan och inhandla skolprylar. USCH. Är allt jag har att säga......

Nu - step up 2 (igen). Sedan sängen. Tack för att ni finns! Puss!

090815


Om jag fick välja så skulle jag nog spendera resten av mitt liv i storstaden. Och på stranden. Landet är verkligen ingenting för mig. Och skogen hatar jag. Har världens thailand-myggbett (kan dra den storyn senare) på halsen. Kliar så jag tror att huvudet ska ramla av. Aldrig mer svamp/bärplockning. Anyway. Efter ca 3 timmars sömn så var jag hemma i Umeå vid nio imorse. På en lördag. Helt bananas. Tittade på lillebrors match innan dom begav sig tillbaka till ödemarken, och nu är jag ensam väktare av vårt stora slott. Ganska stort ansvar, faktiskt. Haha.

Ska i alla fall hoppa in i duschen snart. För sedan blir det kinamat med my girl, följt av en spelkväll. Nej, alltså, inte poker eller så. Snarare monopol. Haha. Skratta inte, det är ju kuul ;P

♥ Elin


090813

Shuu, mina vänner!

Jag är trött. Punkt. Och just det, vet ni vad som hände mig häromdagen när jag var nere på stan? Mina älskade älskade NK-kakor var SLUT. Kan ni tänka er?! Snyft. Skulle kunna leva på det. Och mjölk såklart. Anyway, därför tänkte jag åka iväg till farmor för att sörja ett tag. Återkommer nog på lördag, om ni har tur :)

Jag hoppas ni har det klockrent. Ta hand om varandra! Puss!

090812


Nej hörrni, ännu har ni inte blivit av med mig. You wish! Dock har jag vilat. Och sovit. Och gjort absolut ingenting. Fast, egentligen så har jag väl bara haft lite inspirationstorka, eller något. Har varit på klassfest/avskedsfest/överraskningsfest. Ja, en trevlig liten prick i klassen ska nämligen bege sig ett år till USA så, vi tänkte att det skulle vara fint att säga hejdå. Blev bara fiiiint, och glad blev hon :) Annars så har jag sett lite fotboll, tittat på medan fanny shoppat (jag har förbjudit mig själv att spendera en krona) och fortsatt med mitt staket. Haha. Vilket skämt!

Skolan börjar fan om en vecka. Vill helst bara döda någon. Jag kan inte begripa att jag ska påbörja mitt 14e skolår. DET ÄR GALET. Jag kan inte begripa att jag inte är fri ännu. Hemska tanke. Well. Några miljoner timmar med fysik, matte och diverse andra värdelösa ämnen så är jag också där...

Har sett She's the man, och The devil wears prada. Igen. Fyfan vad She's the man är underbar. Haha. Och Channing är så jääävla snygg. Kan inte alla killar se ut så? Bra, då säger vi så, tack.

From the bottom of my heart i apologize


Tomhet och våta kinder. Hur ofta händer det? Två gånger per år? Ibland så blickar man tillbaka på sitt liv. Idag tittade jag genom fotoalbum från mina första år. Det är vackert tycker jag. Jag ler. Och så inser jag att livet har gått för fort. Många gånger så tycker jag att det känns som att jag har förlorat åtta år. Förstår ni. Åtta långa jävla år. Och tiden tickar vidare. Det tar aldrig slut. Och det är när man tänker så, det är då det svider i själen.

Men så lyssnar man på lite fin musik och pratar med sina bästa vänner. Då känns det lättare. Eller så gör man som i slutet av februari. Man åker dit. Ja. Alla behöver vi olika hjälp. Det är väl himla tur det.

Anyway. Jag tycker ni ska lyssna på Utan dina andetag med Kent. Den är fin.

And you bleed as long as it hurts

Varning för känsliga tittare, typ...




Ja. Igår förblödde jag. Som ni kan se. Hehe. Sved som fan gjorde det åtminstone. Och det blödde i massor med timmar. Inte fint. Inte skönt. Och det såg inte det minsta bra ut med plåster till mina killerheels. Igår var jag nämligen på födelsedagsfest hos min bästa Tone. Himla braaa. Och trevligt med utgång på O'learys sedan.

Idag flög (eh, nåväl..) jag upp ur sängen redan innan tolv och har sedan spenderat dagen ute på gården. I bikini såklart. Målat har jag minsann gjort. Ja, jag blir aldrig klar. Bara att inse. Jag HATAR staket. Ska fan aldrig ha något eget sedan. Eller så skaffar jag en trädgårdsmästare eller något. Det är faktiskt okej när man är rik.

Dressed for success

Det är helt okej för den som känner sig manad att skänka mig lite pengar så jag kan se ut som denna donna. Skulle inte klaga en sekund. Och alla som känner mig vet att jag klagar konstant, dygnet runt. Är lite av min grej, tydligen. En ljus kavaj, hur snyggt är det inte, egentligen?


Jag är så lyyyycklig

Nej, alltså. Allvarligt. Allting fungerar. För första gången på kanske.. ett och ett halvt år? Har tidigare inte haft flashplayer, inte kunnat se videos, bilder, diverse hemsidor. Inte kunnat tanka hem programvaror, spela spel, använda spotify. etc etc. Men. DET FUNGERAR NU. Jag dör. Känner mig som en ny människa nästan. Haha. Helt insane.

Nu ska jag fortsätta leka med mina bildredigeringsprogram innan jag tar ett glas oboy och studsar ner i sängen.

♥ Elin

090807


Åååhhh. ÄNTLIGEN. Lite internet. Det är fruktansvärt hur jävla less jag är på all elektronik. Det är vääärdelöst. Jag svär. Det enda i vårt hushåll som fungerat felfritt under hela sin livstid är vår Bang&Olufsen-tv. Den är ca 17 år gammal. SJUTTON år. Ingen LCD-tv här inte. Det säger ju en del. Typ 7 datorer, miljarder mobiltelefoner, två routrar och x antal tv-apparater. Det är dömt att misslyckas här, jag lovar.

Anyway, nu är jag här. Återstår att se hur länge. Har hursomhelst spenderat dagen ute på gården med mina älskade (??!) staket för att sedan cykla till stranden med lite vänner. Varmt och skönt. Helt underbart att röra på sig också, ingenting jag dör dagligen numera, haha ;p Ikväll har vi käkat födelsedagsmiddag hos moster och nuuu, nu sitter jag äntligen här. Ja, man får faktiskt abstinens av att enbart kunna spela harpan?!

Jesus, nu känner jag mig alldeles snurrig av allting jag vill säga. Jag återkommer när jag, typ.. Öh. Lyckats samla mig lite.

090805

Här har ni min att-göra-lista för dagen. Inte okej. Inte okej någonstans.

  • Måla staket
  • Skrapa staket
  • Klippa gräsmattan
  • Dammsuga nedervåningen
  • Laga middag
  • Tvätta
  • Städa mitt rum

Samt att jag i princip varit barnvakt åt en 17åring (jaa, hon kan liksom inte riktigt ta hand om sig själv ibland, haha...), en liten kille, och en hundvalp. Vadå hemmafru?!?

Nu ska jag dock spela lite mahjong innan jag dammsuger färdigt. Ja. Lite kul borde man väl ändå få ha på sommarlovet, right? Passar på att slänga in ett STORT GRATTIS till min Tone som fyller 19 år idag. Puss på dig! :D


Play it as if you love it


Det här är för dig Fanny. Och för alla er andra spelnördar :) Mahjong Fortuna - mitt tidsfördriv.

090803

Förlåt förlåt förlåt. Jag suger. Jag vet. Inget nytt. Som lite kompensation så slänger jag in en bild från Olearys i lördags. I övrigt har jag mest bara sett Umeåfotbollsfestival (min lillebror är bäääääst) och strosat omkring på Nolia. Lite strumpor och ett underbart schampoo fick jag med mig hem. Och lite mat i magen förstås. Annars då, mår ni bra? Jag hoppas det. Nu ska jag städa mitt rum för det ser värre ut än vad det skulle gjort om en bomb slagit ned. Katastrof med andra ord..


RSS 2.0