25e december


gooo jul alla glada :) hoppas ni hade det kanon igar!! jag sitter i karon nu och svettas ihjal som vanligt. borde val inte klaga men det ar fan jooobbigt. man ar som en drankt katt. behover duscha ungefar 5 ganger per dag.. blee.

anyway, snart ska jag strutta ivag och ata nagon schysst middag. ar smatt seg, for det gar inte att sova i sangarna har. jag svar. finns inget varre!! :( saknar lakke ocksa, min prins!!!!! (L)

och sandra, jag horde att det var svinkallt hemma, lider med er. jag kommer nog hem lagom till studenten om det inte lugnar sig lite... :) och mina converse kostade drygt 160 svenska kronor. helt ok :D


well. dinner it is. ta hand om er alla! :D puss!

17e december


Ja, thailand ar paradiset. punkt slut! 40 grader i skuggan vissa stunder. helt ok! Koh lipe ar fint fint fint fint, dock lite dott kanske. Men, fiiiiiint! Imorgon ska vi till phi phi, kanns bra att aterse nagonting man gillade, hoppas det ar lika fint nu :)

jaja, orkar inte skriva mer. pa tok for varmt, trots att klockan ar typ halv tio snart.

Puss pa er alla!

10e december


Hej alla nordbor! Har ni det skont dar hemma i juletider? Jag vill ocksa. Fast jag klagar inte. Jag svar. Jag klagar heller inte over mina bikinilinjer, heeelt okej! Har just inhandlat min forsta pryl, ett par converse. Kanns fett bra! I ovrigt sa ligger vi mest och solar. Eller tjatar pa min syster att hon inte ska lasa 24/7, hehe.

Imorgon ska vi alla fall bege oss till en lilleputto, aven kallad Koh Lipe. Sags vara paradiset sa vi far halla tummar och tar! :)

For ovrigt. Hur FAAN bestaller man friterad kyckling i det har landet? Trots over tva manaders vistelse har har jag bara lyckats med det en enda gang, och da kallade dom det for butter-fried. Jahaaaa??
Stir-fried, fried, deep fried, crispy fried? Nagon som kanner sig manad att beratta skillnaden? Tack pa forhand!

Nu ska jag bege mig upp pa rummet och hoppa pa min syster. Ta hand om er! PUSS PUSS PUSS! :D

8e december 21.02


IIIIHHH!!! Gladjeskrik. Sinnessjukt varmt. Dor. Jag lovar. var 36 grader i skuggan idag. Hej och ha.
Anyway, jag ar har, helt galet. I Ao Nang for tillfallet. Sa otroligt fint hotell, ni ska fa bilder sedan. Asnice!

Har an sa lange inte kraschat (bevisligen, hehe) och heller inte spenderat en krona (baht). Saknar snon lite, kanns himla skumt med allt julpynt overallt. Var ett himla fint flygplan i taket pa Amsterdams flygplats. Och jaa, inget strul med flygen den har gangen. Plus att jag inte grat, STORT!

Well, jag har fatt min kyckling i alla fall, mucho gott. Ska stanna har ett par natter nu och sedan ska vi bege oss ner till oarna i soder, namligen koh lipe. ar lite smaradd att det kommer vara stendott dar, men vi marker val.

nu ska jag forsoka mig pa ebuddy, spannande!

ta hand om er, och ha himla kul i skolan, hehe ;)

PUUUUUUUUUUSSSSS!

IDAG!


Halloj!

Ja, jag vet att jag inte skrivit på typ 352 år. Förlåt för det. Anyway, tänkte mest bara säga IDAG ÅKER VI!!!!!
Som jag har längtat efter det här underbara landet i öster. Fantastiskt!

Nu ska vi packa packa packa och så ska jag bege mig en snabbis på apoteket.

Skickar en liten hälsning till min klass tror jag bestämt, hoho :)

Talk to you later, ha en sjuuuukt bra jul allihopa!!!!! Puss!

RSS 2.0