Lördag


Hej sötnosar! Hoppas ni har en bra helg och att ni hade en underbar fredag igår :) Ledsen att det blev så dålig uppdatering igår, var fullt upptagen med kemin och brännbollsyran. Och på tal om yran, kanske det roligaste jag sett i mitt liv. Och snacka om vilken folk-fylle-fest det verkligen är! Hela stan verkade vara och kika på spex, fulla människor, och skönt lir igår. Absolut inte fel! :D Ja, sedan pluggade jag kemi typ resten av dagen och kvällen, mindre roligt, men sånt man får ta. Snart är det över, oj vad skönt det kommer bli! :)

Nåväl, nu skiner solen och jag hoppas det är vaaarmt ute också. Ska sätta mig ute och sola tänkte jag, får hoppas på stekande hetta dårå ;D Vi hörs senare mina små älsklingar. Puss!

Torsdag


Hallå allihopa! Sorry att jag inte varit så duktig på att uppdatera idag, har sett lite film och pluggat kemi så har helt enkelt inte haft tid, tyvärr..

Ikväll så är det visst finalen i so you think you can dance, spännande spännande, haha! Nej men det ska bli kul och se vem som vinner, och kul att hälften av finalisterna är svenskar också=)

Nåväl, nu ska jag fortsätta plugga en massa tråkig kemi. Ha en braaa kväll! Puss!

Coffer bag


Ja, igår så pratade jag ju om den där grymt snygga färgen på den där superfina väskan. Och idag har jag, teknisk som jag är, löst mitt lilla bildproblem så nu ska det fungera smärtfritt minsann! :) Färgen heter hur som helst Bordeaux och den fann jag på styledrops.com! :)



Ofattbart perfekt! Cravings.


Ny drömväska


Fullt upptagen med mitt kemiplugg. Verkligen dödstråkigt, men vad gör man inte för sin framtid, typ...  Efter tisdagen så är det ju över i alla fall, så det ska bli fantastiskt skönt! Och det tål att sägas fler gånger; snart sommarlov också! Wohoo!

Oj, just det. Nu kom jag på att jag måste skriva en labrapport tills imorgon. Blä. Jaja, lika bra att göra det nu så kanske det går hyffsat fort.

Hittade förresten den snygga coffer bagen från miu miu i en, för mig, ny och superfin färg, nämligen vinrött. Typ! Hur snygg som helst, skulle verkligen inte tacka nej till den! Har dock inte ca 10 lax att slänga upp bara sådär så det blir tyvärr ingenting av denna gången. Men det kommer fler gånger :D Fungerar tyvärr inte att lägga upp bilder, men jag visar den imorgon istället, slutar tidigt som vanligt. :)

Nu, labrapport och kemi (sak samma). Godnatt i förväg, PUSS!

Nya fötter tack..

Sitter och tycker synd om mina fötter, som vanligt dårå ;p Helt ofattbart att jag har så känsliga skor, finns inga som passar mig. Varken flats, klackar, sneakers, innebandyskorna, vanliga converse eller löparskor. Ingenting fungerar! Blir snart galen.. :( Jaja, hur som helst, tog bussen till IKSU vid halv tolv och tränade länge och bra, kände mig värsta duktig. Kom hem för lite drygt en timme sedan och nu sitter jag här och smådeppar över internet som strular som vanligt. Haha, det är inte lätt när det är svårt, det må jag säga ;D Så var glad för allt ni har hörrni, det ska man vara! :D

Hittade förresten en sjukt snygg klänning på Nelly, från Fornarina. :) Jag sparar dock för fullt inför sommarens alla äventyr så det får bli vid ett senare tillfälle. Men alla ni andra, passa på och shoppa, det är ju fri frakt idag! :D

Jaja, nu ska jag drömma om lite lägenheter. Puss på er!


Onsdag


Halloj i stugorna :D Äntligen onsdag, vilket betyder att det alldeles snart är helg, vilket innebär allas vår älskade Brännbollsyra här uppe i den norrländska huvudstaden! Mycket trevligt. :) Och snart är det sommarlov, snart snart. Den 11 juni är det skolavslutning så det ska bli fantastiskt skönt. När får ni sommarlov?

Åkte hursom haver till skolan imorse där vi hade lektion utan lärare, för typ hundrade gången känns det som. Jaja, hennes fel om våra slutuppgifter suger, haha! Slutade i alla fall 9.40 och nu sitter jag här, bevisligen ;D Ska ta en liten powernap och sedan åka och träna. Skulle väldigt gärna vilja ha bil och körkort när jag tänker på hur äckligt långt det är upp till IKSU, näe, tacka vet jag bussen, trots solsken uppe i det blå!

På tal om vädret, sommaren verkar ha kommit till hela sverige nu :D Soligt och fint överallt verkar det som, dock ingen värme. Men det kommer, det kommer. Känns wooonderful!


Jaja, nu blir det lite vila. Hörs senare! Puss!

Balen


Godkväll bloggen! :) Här sitter jag och fryser.. Slutade jobbet vid nio så cyklade hem sen. Nu har jag suttit och kikat på en massa bilder från balen som gick av stapeln ikväll. Mysigt! Och många man känner som gick med äldre pojkvänner/kompisar. Hittade dock inte älsklingsfanny, men om jag hade varit där så hade det nog gått bättre i mitt letande. Surt att jobba en kväll då solen skiner och halva stadens ungdomar klätt upp sig för bal.. :) Ångrar mig aaaningen. men!

Nåväl, kallt blev det här inne i alla fall. Mitt rum som brukar vara en bastu, haha ;D Jaja, nu ska jag läsa lite kemi och sedan sova. Är typ så gott som ledig imorgon, vi har eventuellt en lektion på morgonen, utan lärare, så det ska bli spännande minsann! Sedan blir det iksu och träna. :D

Nu, nyttiga grejer. Puss!

Kom då sommaren..


Allt väl med er? :) Jag sitter och kikar på Girlicious och har just bokat in mitt sommarschema. Betydligt slappare än förra sommaren, men då avled jag ju nästan, så less var jag ;p Så det blir nog bra det :)

Inget roligt väder här heller, trodde det skulle vara jättevarmt när termometern stod på 27 grader imorse vid 9-tiden. Men icke. Jacka och halsduk behövde jag, och ingen sol var det heller. Tråkigt! Längtar efter sooolen. Skulle vara bra för min bleka hy också, haha ;D

Jaja, nu ska jag se klart avsnittet och sedan gå och starta en tvätt typ. Hörs senare. :) Puss!

Tisdag


Godmorgon allihopa! Hoppas ni känner er taggade på dagen som komma skall :) Jag börjar om en timme, så ska ta en promenad till skolan om ett tag. Har bara två lektioner som vanligt och sedan blir det att åka med pappa hem och vila lite innan jobbet ikväll. Sååå det duger nog :)

Jaja, ville mest bara önska er en häärlig dag. Vi hörs senare. Puss!

Kyla


Hemkommen från Holmsund där min brors match spelades. Kallt var det, och det blåste som fan, typ. Blä! De förlorade sin första match på 4 matcher också.. Men men, sånt är livet antar jag ;p

Ska alldeles strax ta tag i mitt plugg, äta en bit tårta som blev över från Morsdagsfirandet igår och sedan se American Idol. Det blir nog en härlig blandning kan jag tro :D

Nåväl, dags att vara duktig. Ha en kanonbra kväll ♥ Puss!

Älskade..


..skolan, speciellt denna årstid då sommarlov endast är dagar bort nu.. :) Haha! Kemin är väl det som ger mig fet ångest. I övrigt så glider jag mest bara omkring. 220 sidor kemi. Ett halvårs missade studier. Och ett stundande kursprov om en vecka. Det kommer bli spännande, haha ;p Som bilden nedan tyder på så har jag en hel del att jobba med. Helt sjukt mycket papper! Det blir jag och dessa fina papper och böcker resten av veckan minsann.





Någon som vill byta med mig? :)


Ska dock ta en liten paus och åka iväg på min brors match. Tänk så himla glad han blir varje gång jag är där. Lilla killen alltså! Nu har jag just ätit en tidig middag och ska väl ta mig en liten bulle innan jag ser lite serier. Jag återkommer nog efter jag sett matchen :) Ha en bra måndag! Puss!

Måndag


Hallå älsklingar! :) Hoppas ni hade en fin söndagskväll igår! Själv så var jag med älsklingen och det var mysigt. Vi såg faktiskt på en av Saw-filmerna.. Jag som aldrig ser på sådana filmer. Och då menar jag verkligen ALDRIG, inte sett The Ring eller Grudge eller Saw eller någonting. Blä för skräckfilmer :(

Idag så cyklade jag iväg till skolan bara för att upptäcka att vi inte ens hade någon matte. Gissa om jag blev less? Jaa.. nådigt kanske. Sovmorgon till 13.05 dvs, kändes lite lagomt surt faktiskt! Nu håller jag på att baka bullar med min mamma dock, mysigt värre haha ;d



Nu ska jag återgå till att lyssna på Hallelujah, spela Spindelharpan och baka bullar. Sedan ska jag äta nuuudlar, såklart! Duktiga mig! Vi hörs lite senare :) Puss!


Mors dag


Ni har väl inte glömt att det är Mors dag idag? Så gratta för guds skull er älskade mamma med lite blommor och en kram eller dylikt. Själv så slog jag och min syster på stort (allt är ju relativt) och köpte glasen som min mamma tjatat om länge nu. De mönstrade från Boda Nova! Riktigt fina men samtidigt enkla glas. Behövs alltid :)



Förresten, jag måste ju bara tipsa om den bästa låten på jordklotet just nu, enligt mig då såklart. Kate Voegele - Hallelujah. Utan tvekan den bästa versionen av den låten :) Hörde den för några veckor sedan i ett avsnitt med One Tree Hill. Älskar den otroligt mycket, kan jag lova!

Efter jobbet så cyklade jag hem till mormor&morfar och åt kyckling (givetvis) och tårta. Mums! :D Fick även med mig 3/4 av tårtan hem då det mest bara var jag som var sugen, hehe ;d Åkte sedan och kikade på min lillebrors match, duktiga killen. Tredje raka vinsten med segermålet ca 8 sekunder innan full tid. Haha, det är häftigt må jag säga.

Träffade förresten pappa på matchen som kom direkt från flyget, han berättade om hur en tjej i hans lag blivit påkörd idag. Riktigt läskigt! De var i Göteborg på väg till bussen som skulle ta dem till Landvetter då en bil med husvagn kör för nära trottoarkanten där tjejen går. Hennes väska fastnar i backspegeln och hon dras ner på marken. Som tur var blev det inte värre än en hjärnskakning, men det är ju illa nog bara det.. Huvva!

Nåväl, ska plugga lite kemi nu. Puss!

Söndag


Godmorgon bloggen! Känner mig redigt nyvaken trots att jag varit uppe i över en halvtimme och redan käkat frulle, haha.. Hårt liv minsann! Ska väl snart börja klä mig och sådär också. Kan ju vara bra ;D Tydligen så är det jättevarmt ute, men så länge solen inte skiner så blir jag väldigt misstänksam. Jag behöver sol, annars fryser jag bara. Blä!

Nåväl, vid 12 så ska jag cykla iväg till jobbet, känns inte så himla kul, men jag sparar ju till Göteborg och Stockholmsresorna så det behövs en heeeel del cash! Ska väl ta och käka lite nudlar sedan - lätt bästa snabbmaten här hemma alltså, haha!

Ja, nu blir det att klä sig och kanske öppna kemiböckerna lite. Vi hörs om en stund igen. :) Puss på er!

Min hund

Ja, slapp kväll må jag säga. Glass, chips, vatten (lite nyttig måste man ju vara) och så har jag sett schlagern och sådär. Samt drömt om min lilla älsklingsvovve. Dvärgschnauzer! Finaste rasen, om du frågar mig. :)




Jahapp, Ryssland vann visst. Är inte speciellt brydd, men det gick ju oväntat dåligt för Sverige. Eller oväntat och oväntat, vi tycks tro att vi är bra jämt av någon skum anledning. Tur att livet går vidare ändå ;d

Själv så ska jag bege mig till sängen! Imorgon jobbar jag ett par timmar och sedan är det nog dags att sätta igång på allvar med kemiplugget. Vi hörs senare. Puss!

Shop 'til you drop daddy..


Besvikelsen var ju enorm då jag insåg att min pappa spenderat hela onsdagen i vår kära hufvudstad Stockholm. Och utan att shoppa någonting till mig! Katastrof! Trots att han åkte dit pga fotbollen (såklart) och de spenderade ett par timmar springandes i affärer mitt i stan så fick jag inte en endaste pryl. Och vet ni vad han hade för försvar? "men jag tänkte i alla fall på dig då jag gick förbi NK, Zara, PUB-huset och dem där ställena, det var väl fint av mig?". HAHA vadå fint? Seriöst! Här drömmer man om att få komma bort från den här lilla hålan för att kunna shoppa och bara leva livet fullt ut. Och så har man en pappa som inte lyckas köpa någon fin liten souvenir till sin stora stora dotter. Buhu!

Och värst utav allt är att han nu befinner sig i Göteborg. För ännu mer fotboll, givetvis. De ska t.o.m sova där och flyga hem imorgon eftermiddag någongång. Bäst för honom att han beger sig till Nordstan eller dylikt. *morrar högt* Haha, nämen skämt åsido. Jag avundas honom. Det vill jag lova er.

Stockholm. Göteborg. Världen. Här kommer jag!

Lördag


Hej älsklingar! Hej bloggen! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har haft det underbart bra de sista dagarna! :) Själv så har jag varit totalt orkeslös. Verkligen haft noll energi i kroppen. Men nu försöker jag ta nya tag. :) Idag är det lördag och jag har sovit massvis de senaste dagarna. Verkligen välförtjänat. Jag börjar tro att min kropp gör sig påmind över all träning och alla matcher som varit fram tills i april. Rätt mycket kan jag meddela. Men nu när sommaren är nära nära nära så måste man ju kämpa på :D

Har bara 3 saker kvar i skolan, däribland kursprovet i Kemi A, ska bli spännande att se om jag lyckas få G i det. Hoppas hoppas.. Men sedan så är det över! Och den 11 juni är det sommarlov som gäller :D Vad ska ni göra i sommar?

Idag har jag städat, sett Frankfurt - Umeå IK, hejat på min pappas lag (gick inget vidare) och ätit godaste maten ungefär! Ikväll så ska jag ladda batterierna ännu mer med glass, schlagerfinalen och diverse andra onyttigheter. :)



Världens godaste, utan tvekan!

Onsdag


Hej älsklingar! Hej bloggen! Hoppas ni har en fin dag :) Själv så har jag inte gjort mycket vettigt, åkte till skolan imorse och hade lite kost&hälsa och sedan en "privatlektion" i kemi. Sista gången. Så nu är det kursprovet på tisdag om två veckor som gäller.. Ser väl hur det går. :) Hoppas jag får G så jag får den där skiten ur vägen snarast ;p

Sitter och kikar på villor/lägenheter nu igen. Är ju som lite av den drömmande sidan av mig som tittar fram ibland. Katastrofalt vill jag lova. Man blir nästan lite smådeprimerad och vill jobba konstant de närmsta veckorna och tjäna ett par tusenlappar. Sedan skulle jag lätt sätta mig på planet till New York. Ojoj, nu börjar det spåra känner jag, haha.

Nåväl, idag blir det städning, serier och bara allmänt slappt. Kroppen är sliten som få. Vi hörs lite senare. :) Puss!

Måndag


Hallå bloggen! Hoppas ni har en fin dag allihopa. Själv så har jag köpt nya skor idag, jättefina tycker jag! :) Hade även världens drygaste och tråkigaste skoldag, men men, sånt är livet antar jag ;p Allting kan ju inte alltid vara roligt hela tiden :P

 Imorgon har jag fysikprov så nu sitter jag mest och pluggar och ser lite serier och sådär. Ganska slappt. Har inte riktigt tid att sitta här och blogga så mycket just nu, vilket jag ju sällan har numera känner jag. Tråkigt! Men, skolan går ju före. Så jag ska återgå till mina böcker. Vi hörs kanske lite senare. :) Puss!

Söndag


Hallå allihopa :) Hoppas ni hade en bra lördag. Igår spenderade jag ett par timmar med mina barndomsvänner. Käkade tårta och övrigt gott och styrde klassfest bland annat. Försökte åtminstone. Mycket mycket trevligt. :) Pluggade även fysik inför mitt prov på tisdag, ska bli lagomt roligt om du frågar mig.. Och wie, hela dagen idag kommer också gå åt till att studera fysik fysik fysik. Jag känner mig extremt taggad. Not. Men det måste göras så!

Ska nog kika på min lillebrors match också, vore ju ganska fint med lite frisk luft så! :) Nu sitter jag och kikar på Project Runway - riktigt grymma designers! Så jag ska kika klart och återgå till mina böcker. Vi hörs lite senare. :) Puss!

Fredag


Hej bloggen! Och godmorgon alla läsare! :) Hoppas ni har haft en skön natts sömn, ja det har då i alla fall jag haft ;P Börjar skolan om ca en timme så jag håller på att göra mig klar och lite sådana roliga saker, höhö. Idag så slutar jag tidigt, som alltid, så sedan ska jag ner på stan och fika med Fanny, ska bli sjukt mysigt :) Imorgon är det födelsedagsfika med alla tjejerna, det kommer bli grymt nice. Tårta och sådant roligt :D

Är ganska glad över att mitt internet fungerar hyffsat numera, vet inte riktigt vad som hänt. Jag ryckte i några kablar, startade om routern ett par gånger och sådär, och tjohej så fungerar det utan att man behöver uppdatera sidorna 40 gånger (Ingen överdrift). Klad hest med andra ord!

Nej nu måste jag dra på mig träningskläderna, innebandy nu på morgonen. Long time ago. Vi hörs senare. :) Glöm förresten inte att nya avsnittet med Greys Anatomy finns att hitta nu! Puss på er!

Cold feet


Tjohej! Har suttit ute i kylan, endast 3 plusgrader, och kikat på fotboll. Var dock ingen rolig match och det blev förlust för min faders lag. Mycket tråkigt. Men de är ju nykomlingar så det kommer ju vara tufft förstås. Frös som en galning i alla fall! Tårna är fortfarande som isbitar! Sitter hemma i värmen nu och är trött som bara den. Måste ju äta på tok för lite järn alltså. Skulle kunna somna vid sisådär 21 varenda kväll. Hur normalt är det för en 18åring? Hmm...

Jaja, nu ska jag dricka varm choklad och äta bullar. Mysigt värre! Sedan kanske jag orkar läsa en sisådär 2 sidor i fysikboken innan jag stupar i säng. Puss på er alla!

Torsdag


Hej älsklingar! Hoppas ni har en braaa dag :) Jag vaknade tidigt imorse med älsklingen, fast han var lika morgontrött som vanligt så jag hann göra precis allting innan han orkade ens röra på sig. Haha, vissa har det svårt på morgonen alltså. Hade världens tråkigaste gym-lektion imorgon. Fick sedan tillbaka ett prov i specialidrott, gick mycket bra (mvg) så det kändes skönt att någonting gick bra nu efter mitt programbyte ;p Hade massa laborationer i kemi och fysik och sedan lunchade jag med mina favoritfrisörer. :)

Efter det så cyklade jag upp till IKSU, hann inte speciellt långt innan det började hagla och snöa, vilket inte var så uppskattat. Men lite träning och löpning och allting kändes skönt :) Syndade dock nyss och åt en bit tårta från igår, haha!

Ikväll spelar min pappas lag mot Djurgården så det ska bli spännande att se! I övrigt så är det So you think you can dance och fysik-plugg som gäller för min del, wiho ;p Förresten, STORT av Sverige som vann kvartsfinalen igår!

Nu ska jag återgå till lite nyttiga saker. Puss på er!

Onsdag


Hej bloggen! Hej älskade läsare! Idag är en ganska bra dag. Jag fyller 18 år. Imorse så glömde min pappa inte bort att det var min dag, såsom han gjorde ifjol. Jag fick kramar och två söta presenter. Hade lektion fram tills 9.45, sedan har jag vandrat på stan i tusen år ungefär. Vid 12-tiden så mötte jag upp Tone som bjöd på go'maten till lunch! Bakad potatis, med kyckling och tandoori (stavning?). Mycket mys! Hade sedan matte nu på eftermiddagen, matte c, fyfan. Det märks att jag inte läst matte på över ett år, det säger jag bara..

Nåväl, kommit hem nu och träffat farmor. De håller på att baka tårta igen, trodde att de var färdiga med det hela men tydligen inte ;p Har just fått en massa pengar, blommor, fonder, duschcreme (haha) och världens sötaste smycken. Trevligt om du frågar mig. :)

En dålig sak är väl att jag just läste på mailen att jag inte fått jobbet på sjukhuset.. Så det blir det gamla hederliga jobbet i en sisådär 3 veckor. Sjukt tråkigt. Men jag ska vara glad, jag HAR ett jobb, och jag tjänar ju i alla fall en del pengar. :)

Nu ska jag umgås med min familj (delar av den i alla fall), och fortsätta fira min 18-årsdag. Vi får höras lite senare. :) Puss på er!

Bad day!


Ja kära Sverige. Idag den 13de maj 2008 har det SNÖAT för fullt här i Umeå. Senast det snöade såhär sent på året var när jag gick i sjuan, dvs ca 4 år sedan. Då snöade det dock den 14de (my birthday!).. Katastrof. Och med tanke på den kyla som det medförde så vägrade jag att cykla på iksu, så det blev ingen träning idag.. Serier blev det i alla fall :)

Hände en annan dålig sak idag i skolan. Just innan fysiklektionen kommer min mattelärare och säger att äntligen får jag vara med på mattelektionerna, för idag så började de med matte c. Jag dog nästan. Så sprang han glatt iväg och hämtade en mattebok för kurserna c och d åt mig. Wiho tänkte jag och insåg att jag numera inte bara har 4-timmarshål på måndagar, utan även på onsdagar också. Jublet inom mig steg. Sjukt roligt. INTE.

Till råga på allt så var jag tvungen att äta pizza till middag också. Blä. Jag som inte ens äter pizza alls nästan. Men så går det när man har en mamma som jobbar kvällar på sjukhuset och en pappa som konstant tränar, tränar och åter tränar.

Jaja, jag ska försöka vara glad. Trots att internet INTE fungerar mer än 1 minut i sträck. För att sedan vara dött i flera timmar. Imorgon fyller jag faktiskt 18. Det ska bli mysigt hoppas jag. Ska i alla fall luncha nere på stan med Tone. Trevligt :)

Nu ska jag röra på mig och försöka städa upp i mitt rum. Looks like a mess! Puss på er!

Tisdag

Godmorgon bloggen! Jag är trött.. Åkte iväg till älsklingen igår och sov där. Låg och kikade på American Idol också, shit vilka talanger de är alltså. I jämförelse med Sverige. Ingen av svenska Idols "stjärnor" hade ju ens gått vidare till Hollywood, haha ;p Körde bil en liten bit också, det går sakta men säkert framåt tror jag :) Blev dock lite sur då jag tjugofem i tolv igår kväll fick sms från min innebandytränare att det inte var någon lektion nu på morgonen. Så wie. Klev upp 6.50 och åkte med älsklingens mamma in till stan och har nu sovit en stund. Börjar typ efter elva någongång.. :)

Nu sitter jag och letar efter mina härliga avsnitt som går att finna idag. Gossip Girl, One Tree Hill och House. Bättre blir det nog knappast. :D Eller jo, jag fyller år imorgon! Det är lite coolt faktiskt. :)

Jag har en ganska bra start på morgonen idag. Är ganska glad. Hoppas det håller i sig :D Ska fixa med mina avsnitt alldeles strax. Sedan har jag skola till 12, och efter det ska jag luncha med mina favoritfrisörer. Sedan blir det cykel upp till iksu (jobbigt!) och träna lite. Sedan hem och se serier, och kanske baka någonting eller nått sånt roligt :D Vi hörs lite senare mina älsklingar! Puss på er!

Resfeber



Sitter och kollar på resor till Thailand/Malaysia/Vietnam till nästa år. Typ i mars. Sjuuukt skönt vore det. Och perfekta tiden på året också då man är sådär galet less på skolan, vädret och dylikt. Är nog kanske inte så aktuellt med en solresa just nu. Men snart så kanske :) Kikade lite priser när det gäller New York och sådär också. Tror jag har galnaste resfebern. Säg något ställe jag inte vill åka till just nu. Storstäder som New York, London, Paris, Rom. Solsemester i Thailand, Vietnam, Malaysia, Maldiverna, Mauritius osv osv. Jag kan hålla på lääänge.

Haha, det vore fint att komma ifrån den här lilla hålan ibland ;p

Förresten, GRATTIS till Fanny och körkortet! :D

Nu - matlagning. Hörs senare! Puss!

Måndag



Godmorgon alla! Hoppas ni sovit gott. Jag var på väg upp vid 7.30, trots att jag börjar efter ett. Kändes alldeles för jobbigt att cykla till iksu nu innan skolan, så jag tog en lite längre sovmorgon istället. Väldigt skönt måste jag säga! Nu håller jag på att baka klart vår chokladtårta.. ;p

Strålande sol ute, dock ingen värme och väldigt kalla vindar ryktas det om. Lite tråkigt. Nu vill man ju att värmen ska komma också, nu när solen hittat hit! Komsi komsi :) Ännu en dag då man inte riktigt kan skippa att ha jacka på sig tyvärr. Men det kommer nog på riktigt snart, hoppas jag!

Idag har jag min längsta dag i skolan, slutar typ vid halv tre ungefär. Enda dagen i veckan jag går till efter klockan halv två. ;p Alltid tungt men jag ska nog lyckas härda. Sedan måste jag hem och ta hand om lillebror och laga middag och sånt tråkigt.

Ja, nu ska jag göra klart i köket, vi hörs om en stund. Puss!

Bakverk


Håller på och bakar för fullt med mamma. Chokladtårta, marängtårta, chokladmuffins och kladdkaka är så långt vi hunnit än så länge. Sedan blir det nog smörgåstårta och någon prinsesstårta eller dylikt också. Kommer bli kanonbra! :) Sedan så lär vi ja ha otroligt mycket över också, så det passar ju jättebra tills i helgen då tjejerna kommer över för att fira mig och en vän. Kommer bli sjukt mysigt och trevligt, som vanligt :) Är en grej vi gör med alla tjejerna från låg och mellanstadiet. Träffas och fikar tårta varje gång någon fyller 18, och när sista tjejen fyller i november så ska vi ut på krogen och fira istället. Riktigt trevligt måste jag säga. :)

Pratade nyss med älsklingen i telefonen och ska gå och fixa klart det sista med bakeriet, köket ser inte så roligt ut tror jag minsann, hehe ;p Sovmorgon till efter ett imorgon också så det blir nog iksu på morgonen. Hurtig som jag är, haha!

Nej, nu måste jag röra på mig. Sov så sött allihopa så hörs vi imorgon igen. Puss!

Supporter


Hej :D Hoppas ni har en fin söndag. Jag kom ganska precis hem från jobbet, och har just ätit lite middag. Min lillebror har visst säsongens första fotbollsmatch nu om en halvtimme, nere på skolan här bredvid. Så jag ska, som den snälla storasyster jag är, visa mitt stöd till honom, hehe ;p Tror faktiskt att det är första gången som jag ser någon av hans matcher, vilket ju känns lite taskigt..

Råkade spilla yoghurt över hela mig då jag satt på jobbet så jag måste nog ta och byta lite kläder först. Är tyvärr inte så himla varmt ute idag, och ingen sol heller direkt.. Tråkigt. Men förhoppningsvis så kommer den tillbaka, lagom nu till roliga veckan :)

Nu ska jag ta och byta kläder och städa upp lite i mitt rum, ser verkligen förjävligt ut här inne.. ;p Vi hörs lite senare. :) Puss!

Söndag


Godmorgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott :) Själv så däckade jag där vid 1-tiden kanske. Klarade knappt av att se klart hockeyn liksom ;p Nu ska jag alldeles strax äta lite lunch för att sedan dra iväg på jobbet. Känner mig inte så himla taggad, men det är pengar som behövs. Ska inte jobba förrän om typ en vecka och ett par dagar sen, såå skönt med en jobbledig födelsedagsvecka. Det blir nice :D

Nej, nu måste jag röra på mig. Ha en bra söndag så hörs vi om ett par timmar :) Puss!

Lördag


Hallå bloggen! Äntligen lördag. Gud så härligt :D Imorse då jag vaknade så var det strålande sol ute. Helt underbart! :D Nu verkar den ha försvunnit tyvärr, men värmen finns det fortfarande lite kvar av som tur är.

Vet inte riktigt hur det gick till men mamma lyckades få iväg mig på loppis idag. Jag som bokstavligen avskyr sådant och inte satt min fot på en loppis/second hand-butik de senaste 5 åren säkert. Usch. Och skavsår fick jag, minsann. Enorma skavsår. Ont gör det. Hatar skor, och fötter. Ingen bra kombination alls. :(

Klockan fyra så spelade Umeå IK mot Umeå Södra. Derby! Inte speciellt trevligt egentligen med tanke på resultat. Blev bara ännu mer besviken på attityden i UIK, tyvärr. Inte alls kul. Positivt att Södra var bättre laget första 25-30 i alla fall. Jaja, bättre lycka nästa gång, och förhoppningsvis så har Marta hittat en annan karriär tills dess. Diva som hon är.

Jaja, nu har pappa visst någon middagsbjudning med alla män runt laget. Trevligt. Själv så ska vi grilla alldeles strax och sedan blir det mys i tv-soffan. Final i körslaget och sedan sverige-ryssland också. Mycket nice. :) Ha en bra lördagskväll! Puss!

Dagens





Mörkrött fodral - American Apparel
Grå cashmerekofta - Laredoute
Leggings - Gina Tricot
Skor - Vagabond
Halsband - Present från Grekland

Slapp och skön klädsel idag. Aldrig fel :D

Nu sitter jag och ser Finland - Lettland på tv, galen match. Snacka om omutbar målvakt alltså. Jaja, nu ska jag göra massa trevligheter. Så ni får ha en superbra fredagskväll så hörs vi imorgon! Puss älsklingar =)


Min dag

Hallå allihopa! Hoppas ni har en fin dag :) Här så har solen försvunnit totalt.. Känns lite tråkigt, men det var ju kul så länge det varade iaf, :) Har haft världens tråkigaste kemilektion idag, förstod såklart ingenting. Vilket ju inte var speciellt oväntat men.. ;p Cyklade hem med skavsår igen också. Irriterande. Har alldeles för många skor som jag inte "gått in".. Har suttit mig och sett Grey's Anatomy och det nya avsnittet där. Mycket bra. Me like! =)

Min mamma frågade mig just när jag hade tänkt börja baka till min födelsedag.. Själv så förstår jag inte riktigt poängen med det. Att baka 3 olika kaksorter och åka iväg och köpa en tårta. Jag menar, varför när ingen kommer att komma hit? Då känns det ju ganska så onödigt om du frågar mig. Vi har ju nämligen en väldigt liten släkt, för att göra det hela väldigt enkelt. Så som det ser ut nu så är det bara jag och min mamma som har möjlighet att vara här och fira mig. Vilket ju känns otroligt tråkigt. Speciellt med tanke på att det är min viktigaste födelsedag någonsin. Rooligt. Jaja, man vet ju aldrig hur det blir, mycket kan ju hinna ändras på 5 dagar. Jag får hålla mina tummar och tår helt enkelt!

Ikväll vet jag inte alls vad som händer, jag ska förmodligen bara njuta av att det är helg :) Mycket skönt! Nu tänkte jag nog gå och göra lite nytta eller dylikt. Jag slänger upp en outfit lite senare, om internet fungerar, vill säga. Vi hörs om en stund igen. :) Puss på er!

Fredag


Hej bloggen! Äntligen fredag, visst är det härligt? :D Strålande sol ute och det ryktas om att det är otroligt varmt ute också. Det blir häärligt! Börjar inte förrän 12.40 idag, och slutar 13.30 så det känns mycket slappt. Känner mig duktig som redan är vaken faktiskt ;p Fredagar är alltid underbara, knappt någon skola, sovmorgon, sluta tidigt, jag får lön och det är en härlig helg som komma skall. Perfekt om du frågar mig!

På tal om lön och sånt, jag känner mig duktig. Jag sparar och sparar. I sommar blir det ju nämligen både Göteborg och Stockholm och festivaler och eventuellt en utlandsresa och massor med roliga saker! Känns jättehärligt och jag längtar som en galning! Två månader kvar till Göteborg i alla fall, det ska bli riktigt härligt. Sveriges vackraste stad!



Ja, förresten. Nu fungerar inte mitt internet igen. Snacka om struligt. Det är som att så fort man kopplar in nätverkskortet så fungerar det, halvt i alla fall. Och sedan så när man stänger av datorn är det som att man sabbar allting. För nu när man startar den igen är det som att nätverkskortet är borta igen. Åååhh. Orkar snart inte med internet längre, det är fan bara värdelöst.. :p

Nu ska jag leta efter någonting roligt i min garderob! Hörs senare. Puss!

Frustration


Hej allihopa! Sitter och har sett lite tv för en liten stund sedan. So you think you can dance bland annat. Inspirerande med så otroligt duktiga människor som verkligen brinner för det dem gör. Nu börjar väl hockeyn också om jag inte är helt ute och cyklar.. Blir spännande.. Har inga förväntningar alls när det gäller Sverige, man blir ju bara besviken numera, inte sant?

Är lite smått irriterad för stunden. Pappa fixade mitt internet igen. Och för stunden så funkar det. Så pass att jag kanske, med betoning på kanske, lyckas publicera detta inlägg. Känns som att när det är såhär segt och meningen "Sidan kan inte visas" dyker upp varannan gång man klickar på någonting, ja, då känns det bara mer värt att vara utan internet och hitta på någonting annat istället.. Frustration på hög nivå, det kan jag lova er!

Har med andra ord inga möjligheter att lägga upp några roliga bilder eller någonting sådant, tyvärr.. Och nu ska jag nog se på hockeyn och äta någonting gott. Vi hörs imorgon. Då har jag bara en lektion, så det blir skönt. Och sedan är det helg! Wie, helt underbart! Jaja, puss på er!

Matglad



Har varit väldigt duktig idag. Cyklade hela långa vägen till IKSU, tränade väldigt bra (ibland är man ju lat, hehe) och cyklade sedan hela långa vägen hem på sega ben. Det var bra gjort av mig tycker jag! Nu sitter jag här och dricker vatten och äter Rassel (tidigare Mellis typ?). Blev inte Risifrutti idag inte, men det känns ganska okej ändå. Ska nog avnjuta lite mer glass från Ben&Jerry's om en stund. Och ikväll blir det pannkakor till middag, så jag ska inte klaga..

På tal om mat så har jag börjat ett nytt liv. Äter numera müsli till frukost, med skogsbär i t.o.m. Ganska stort. Alla som känner mig vet att jag kanske är den mest kräsne på jordklotet, på ett ungefär. Jag äter nästan ingenting. Alltså nästan inga maträtter. Jag menar, jag äter inte ens jordgubbar, så det säger ju en del ;p Äter verkligen inte bär what so ever, så vet inte riktigt hur det kommer sig att jag gillar min müsli, men jag klagar inte. För det är nyttigt :D





Är ju helt ledig idag så tänkte göra någonting roligt (förutom träningen då). Men nu regnar det visst ute så man blir sådär lagomt taggad på livet. Visserligen så känner man kanske inte ens att det regnar, eftersom det är så lite. Men ja, ni vet, ren principsak. Man vill ju verkligen inte bli blöt! Hm, lite dubbelmoral i det jag säger. Jag som egentligen älskar regnet. Ofta så brukar jag gå ut och sätta mig under vår altan med pappas regnjacka och bara sitta och lyssna på regnet som smattrar mot taket och känna fukten i luften. Ni vet, jag får gåshud och jag tycker det är sjukt mysigt. Men det räknas bara om det vräker ner regn, annars är det bara drygt :P



Torsdag


Godmorgon! :) Sovit gott? Jag sov med älsklingen inatt, så det är alltid väldigt braa! Igår så såg jag hockey *2 och fotboll också. Mycket sport. Oftast väldigt trevligt. Förutom att sverige är säääämst, både vad det gäller herrarna och hockeyn, och damerna när det gäller fotbollen. Hoppas fan de åker ut båda två så de fattar någongång! Haha, kände att jag var tvungen att skriva lite negativit där, avreagera mig, ni vet ;p

Jaja, nu har jag just ätit en asbra frulle och ska klä mig och sådär. Ska nämligen cykla iväg till IKSU om ett tag. Är ledig idag så det gäller ju att ta vara på dagen. Känner mig grymt duktig som ska cykla också, är nämligen väldigt långt dit upp, huvva. Och bara uppförsbacke också ;p

Nej, nu blir det att klä sig. Vi hörs lite senare. Ha en bra dag! :D Puss

Calvin



Jag hittade ju en jättefin bikini från Calvin Klein idag när jag vandrade omkring på stan. Svart/vit/grå var den. På någon mysko hemsida så hittade jag i alla fall denna bilden. Och förutom det rosa som inte fanns med på den jag provade, så är det nog samma modell. Vill ha. Cravings. Big time!



Onsdag


Hej bloggen! Hoppas allt är bra med er! Själv så är det nog ganska så bra idag. Hade en slapp lektion imorse, lite kemi och slutade sedan strax innan elva. Det är aldrig fel :) Varit nere på stan med syster och kikat runt en hel del. Hittade en ruskigt snygg bikini från Calvin Klein men köpte den tyvärr inte. Får önska mig den till min födelsedag istället då, höhö ;p Köpte med mig en liten burk med Ben & Jerry och plockade med mig lite resekataloger. Det blir verkligen nice :D

Vaknade imorse och hade gaalet ont i kroppen överallt. Kändes jätteskumt. Jag har sällan väldigt ont någonstans och oftast så går det över direkt. Men ja, träningsvärk och hunger och halsont och det mesta, ja det hade jag imorse. Så det blev ingen träning på iksu idag, tänkte skjuta det tills imorgon istället. Det verkar som att jag kanske är helt ledig då t.o.m. Tydligen så skriver min klass nationella i matte b imorgon så ja, stackars dem och lyx för mig dårå, haha! :)

Nej nu ska jag gå och läsa i mina kataloger. Sedan laga mat åt lillebror. Hörs sedan (om mitt internet fungerar) :) Puss!

Värk


Hej allihopa! Hoppas ni är glada och mår bra. Själv så har jag fortfarande ont i magen och i huvudet. Och så är jag trött. Och ja, jag kan fortsätta i all evighet. Är inte alls pigg. Skulle börja jobba klockan fem idag, till nio, men vid halv åtta orkade jag inte mer. Ingen motivation och endast värk överallt så jag cyklade hem istället.. Ätit alldeles för mycket sockerkaka också. Haha. Och sett mina älsklingsserier. Sjukt bra är dem! :)

Nåväl, nu ska jag göra nått vettigt. Imorgon blir det iksu och stan med syster. Det blir nog fint! Ha en bra kväll, Puss!

Tisdag


Hallå bloggen! Hur är läget? Med mig så är det fint! Har dock otroligt ont i magen.. vet inte vad felet är. Har ju konstant ont känns det som. Säkert en blandning av hunger och träningsvärk eller något. Blä! Jaja, har varit i skolan och kom hem för ungefär en timme sedan. Innebandy och fysik, det funkar i alla fall. Åkte bil hem och har äntligen fått i mig lite mat. Och fixat nya avsnitten till mina serier. Ska kika på dem alldeles strax. Fick inte se utan min lillasyster tydligen, haha ;p

Håller på att baka en sockerkaka till min födelsedag som är om en vecka också. Tydligen så fanns det inget socker så mamma fick åka iväg på affären och handla. Nu kommer hon visst så jag ska återgå. :) Vi hörs om en stund! Puss

Exercise..


Hej bloggen! Sitter här och avnjuter ett glas mjölk. Haha, vad galet det lät.. ;p Näe men jag har i alla fall ganska nyss kommit hem från IKSU. Har tränat och det finns nog ingenting skönare :D Kroppen mår så himla bra efteråt så man kan egentligen bara njuta av att göra någonting som är riktigt riktigt bra och nyttigt.

Min lillebror kom just hem och började genast prata om de nyaste Wii-spelen. Mario kart och Mario galaxy osv. Haha, vi är kanske lilla tv-spelsnördarna i den här familjen. Uppvuxna med spel som Red Alert, Warcraft, Need for speed med flera. Det är fortfarande grymt kul, men oj vad lite tid det finns till dessa spel. Och framför allt så tror jag nästan att man glömmer bort att dom finns. Jag reagerar typ inte på att det står tre feta tv-spelskonsoller på golvet framför tv;n utan satsar direkt på att finna kontrollen till tv;n istället, haha. Jaja, vad jag ville komma fram till var mer; är jag den enda spelnörden här eller? :)

Nu ska jag hjälpa min mamma med maten, som den världsberömda kock jag är på god väg att bli (NOOT). Kyckling blir det visst. Min favorit! Vi hörs lite senare :) Puss

Måndag


Godmorgon! Hoppas ni sovit gott och sådär. Själv så vaknade jag av mig själv, fem minuter innan väckaren så jag kände mig nästan lite stolt, hehe ;p Nu så har jag fikat och klätt mig och ska göra mig klar för att ta bussen om typ en halvtimme. Ska packa träningsväskan och sånt roligt.

Jaja, jag måste nästan röra på mig. Men vi hörs igen på några timmar. Ha en bra måndag :D Puss!

My evening


Godkväll :D Sitter och äter Risifrutti och ser på filmen Step up 2. Inte helt fel måste jag säga! Risifrutti var verkligen någonting som jag ogillade förut men nu äter jag det hur mycket som helst. Så mycket som det bara går alltså. Gott är det minsann :P Och ett schysst mellanmål för oss som idrottar mycket! :)






Inte hunnit sådär superlångt in i filmen men jag gillar ju konceptet på den här typen av film så det känns som att det ändå inte kan bli så fel. Älskar filmer som bygger på någon form av sport, t.ex. dans, fotboll, basket, ja, vad som helst.
Hoppas den här är kanon den med! :D




Nu, åter till filmen! Puss =)

Söndag


Hej allihopa! Hoppas ni har en bra söndag :) Själv så åkte jag iväg till älsklingen igår. Jag körde bil dit, vilket ju gick som det gick. Jaja, det var ju bara andra gången så det kommer väl med tiden antar jag ;p Sedan blev det mys och hockeyn, och den var ju inte direkt någonting att jubla över om man säger så, haha! Ibland skäms man över att vara svensk, så är det bara.. Åkte hem imorse någongång, körde även hem vilket också var jättehemskt! Sedan så har jag i alla fall jobbat och det var ju segt som vanligt. Men pengar som pengar, eller vad säger ni? ;p

Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Förhoppningsvis någonting roligt! :) Imorgon ska jag nog förbi på banken och sedan ska jag på iksu och träna. Vissa är ju lediga imorgon. Alltid lika skönt :D

Nej nu ska jag nog se om jag hittar någon trevlig film. :) Hörs senare! Puss!

Otippat värre


Godkväll :) Jag är snart på gång att sätta mig i soffan och se lite hockey-VM, sjukt hypat och det kommer förmodligen inte alls gå lika bra som då de vann guld för något år sedan. But hey, man måste ju stötta sitt land, inte sant? :) Senare ikväll är det ju tv-program som Körslaget för de som hellre är intresserade av sådant, hehe ;p Jaja, idag så har jag läst en bok vilket ju är otroligt stort, eftersom jag ALDRIG läser numera :P Har i övrigt lagat mat, vilket också är någonting som jag verkligen aldrig gör. Haha, jag har med andra ord varit oväntat duktig idag! Otippat minsann. Stråålande sol hela dagen, vi har sprungit omkring i t-shirt, capribyxor och kunnat gå barfota här på gräsmattan. Bättre blir det verkligen inte, speciellt med tanke på att det bara är 3;de maj idag! :D

Jaja, nu ska jag kika lite på hockeyn. Sedan blir det väl kanske någon promenad som vanligt innan det blir lite andra trevligheter! :) Vi hörs eventuellt lite senare mina älsklingar. Puss! =)

Combo


Vissa färger passar ju mer eller mindre bra ihop. Och på senare år så har jag fallit mer och mer för kombinationen turkost och brun, jag menar, vem har inte? :) En annan combo som jag gillar, i de allra flesta fall i alla fall, är gult och svart tillsammans. När jag igår kilade in på Stadium så fann jag denna supersnygga bikiniöverdel för ca 150kr från Warp. Visserligen inte bara gul och svart, men fortfarande fantastiskt fin! :D



Vad tycker du? Hiss eller diss? :)

Lördag


Hej och godmorgon! Hoppas ni sovit gott och att ni hade en bra kväll igår! Jag tog det väldigt lungt och såg en bra film och sådär, det är alltid skönt :) Idag är det strålande sol och massor med plusgrader (för att vara Umeå då) så idag ska jag bara ut och njuta. Helt underbart :D

Såg häromdagen att min blogg blivit flyttad också så vi ser väl hur bra det här blir nu då. Har ju varit en hel del gnäll så vi får hoppas det blir bra nu då..

Nu ska jag gå och klä mig och göra mig klar för dagen, sedan blir det solen :D Vi hörs sen! Puss älsklingar!

Friday night


Varit ute på en rask promenad. Hur skönt som helst. Och mysigt med tanke på solnedgången också! :D Såg lite på Talang och Hockey-VM för en liten stund sedan. Största delen av familjen är bortbjuden så jag sitter mest ensam med ett glas fanta och tar det lungt. Fixade med deklarationen för någon timma sedan, oj vad vuxen man känner sig helst plötsligt, hehe ;p

Nej, nu blir det massor med mys. Ni får ha en jättebra fredagskväll så hörs vi imorgon igen. Puss på er mina älsklingar! :)

Träningskläder

Hur mycket roligare är det inte med ett färgglatt, trevligt och framför allt skönt linne då man ska träna? :) Detta kommer från Nike och gick på en sisådär 250kr. Klart överkomligt tycker jag. Och otroligt skönt också! Känns mycket roligare att dra ut på en löparrunda eller varför inte ett en ett styrkepass på ett gym då man är iförd detta!
 Föll verkligen för färgen då jag vanligtvis enbart tränar i svart, vilket ju känns lite tråkigt i längden.. Men nu så :D


image116

Fredag


Halloj :) Hoppas ni har en bra dag! Själv så är jag ledig och tar det väldigt lugnt. Har varit iväg och handlat med min mamma. Köpte även ett nytt träningslinne till mig själv, lite vardagslyx sådär. Har förresten haft rätt så grova internetproblem här hemma i villan. Är ganska så less faktiskt. Speciellt eftersom det står bra grejer här, med grymma hastigheter, bredvid mig och bara väntar på att installeras. Jaja, man kan väl inte få allt antar jag..

Ikväll blir det mys, promenad, onyttigheter, någon schysst film och kanske lite bilkörning också. Blir nog trevligt. :) En liten kompensation för det ganska så gråa vädret.. Nu blir det Grey's Anatomy. Puss på er! =)

Första maj


Hej allihopa! :D Hoppas ni hade det bra igår, för det hade jag! Sjukt mysigt och för att inte tala om vädret. Strålande sol och det kändes precis som midsommar nästan. Helt underbart! :) Jättetrevligt sällskap, god mat och härliga drinkar och det kunde knappast bli bättre än så! :D

Idag tog jag sovmorgon till tolv för första gången på flera månader. Skönt att man slapp vara det minsta bakis också :) Sedan så har jag varit duktig och krattat ute på vår, enligt mig, enorma gård. Har slappat jättemycket. Sedan var jag så trött att jag sov någon timme där på eftermiddagen också. Och för ca en timme sedan så fick jag mig en hamburgare från Max. Jag som inte ens äter hamburgare i vanliga fall, hehe ;p Ikväll så blir det bara skönt, lite sällskapsspel (Den ni!) och schyssta tv-program. Är ju t.ex. So you think you can dance om en sisådär fem minuter.

Nu ska jag umgås lite, vi hörs lite senare. Förresten, det är maj nu, hur tokigt är inte det? Puss på er!

RSS 2.0