Cold


Okej. Jag är nog rätt så djup har jag insett. Och för att inte tala om hur förkyld jag är just nu. Så jävla typiskt. Jag som aldrig är sjuk. Förutom då jag får lunginflammation, mykoplasma eller liknande jobbiga sjukdomar. Värt...

Anyway. Matchen ikväll ja. Ingen höjdare och förlust igen. Men, bara att ta nya tag. Kämpa på :) Kan bara bli bättre ju. Plus att det är ju faktiskt bara en träningsmatch :)

Nej, hörrni. Nu ska jag försöka sova bort min förkylning tror jag. Jag hoppas ni haft en fin söndag. :) Själv ska jag nu avnjuta en fin sovmorgon. Puss älsklingar!

Söndag


Halluu bloggen!

Ja, ni får försöka hitta på något lämpligt straff åt mig.. Helt värdelös uppdatering i helgen. Förlåt förlåt. Ja, vad har jag gjort då? Ja, typ. Varit med världens bästa och druckit cider. Nej men, i fredag blev det utgång med F m.fl. Huur roligt som helst, tills det spårade och jag förstörde min mobiltelefon (hel nu dock). Blev lite onödigt tidigt. Men, sådant som händer :) Igår, ja, vad gjorde jag då. Gick på stan och hittade vinterjacka, eller egentligen 2 jackor, och självklart var den finaste 3 gånger så dyr som den andre. Hittade även skor och världshistoriens finaste jeans. Men, är man pank så är man. Lite smått deprimerande om jag ska vara ärlig!

Anyway, handlade med mamma, blev superledsen över pappas förlust, käkade supergoda skagenbaguetter till middag. Och sedan var det dags igen. Party med B m.fl. Vi spelade monopol och hade det ruskigt trevligt. :) Klockan 6 imorse kilade jag in genom dörren.. Sovit 4 timmar nu. Haha, vilket skämt alltså... :)

Jaja, här sitter jag i sovkläderna och väntar på bättre tider. Träningsmatch ikväll också. Känner mig lite ofräsch så vi får se om det blir så mycket lir. :) Spännande hur som helst! Nej, nu måste jag äta någonting. Hoppas ni har det bra! Puss!

Fredag


Hej älsklingar!

Hur mår ni? :) Hoppas ni har en fin dag! Jag sitter här och är helt uppriven och glad på samma gång. Sådär helt oväntat, rakt in i hjärtat satt den. Men jag är stark som en oxe, typ. Jag klarar allt. :)

Anyway, skola idag. Första innebandylektionen och nu kör vi igen. Blir spännande. I övrigt så har jag träffat frisörerna, gått på stan lite snabbt med B, och ja. Nu är jag hemma och ska snart ner på subway och käka typ. Ikväll blir det utgång med underbaraste F. Helt amazing!

Hinner inte skriva mer nu, måste rusa. Men jag hoppas ni får en fantastisk kväll! Puss på er! :D

p.s PAAAAARTY!

Grateful


Jag tänkte bara predika lite lätt om hur underbara mina vänner är. Eller inte bara mina vänner, allas vänner! Trots allt svårt som finns här i vår värld så kämpar vi vidare. Och ni går ingenstans oavsett vad som händer. Jag älskar er.

Jag är så enormt tacksam för alla glada dagar jag haft den sista tiden, även om jag inser att det verkar vara dags för allting att falla tillbaka på sin normala plats. Man ska verkligen ta vara på varenda liten sekund som man får.

För att tala om någonting annat. Träningen var rätt schysst. Är väl kanske lite ovant att spela med nytt folk. Men jaja :) Har äntligen fixat min klubba också så den är fit for fight nu liksom. Har pratat med världens världens världens finaste vän, F också. Mycket kärlek till dig babe!

Anyway, imorgon blir det skola. Sedan blir det nog stan en snabbis, (Behöver nya strumpbyxor, igen! Blir galen!) och sedan blir det nog förmodligen utgång. Ska bli trevligt med sista utgången för i år. Åtminstone på droskis. Jaja, vi får se vad det blir, imorgon :)

Nu kikar jag på american idol och ska snart krypa ner i sängen. Skönt! Puss!

Mellan


Sitter här och käkar parisare (heter det så?), kanske världens nyttigaste mat innan träning. Eller jag vet inte, ska nog inte säga så mycket egentligen ;p Jaja, jag har i alla fall handlat idag också. Massa härlig mjölk till kylskåpet. Tycker så himla synd om er som bor söderut. Ni har ju inte Norrmejerier där nere, stackare :( Sveriges godaste mjölk! Tro mig, jag har provat ;) Tänkte att eftersom jag alltid skriver hur mycket jag älskar mjölk, så kunde jag ju lägga in en bild. Så här har ni, varsågoda. Haha! :)





Ja just det. Jag har varit med världens underbaraste också. Tycker det är helt fantastiskt att det finns människor som gör en glad hela tiden. Sådär så man inte kan sluta le i deras närhet. Man känner sig trygg och levande. Helt amazing tycker jag. :) Sådana vänner borde alla ha! Och glöm inte att ta hand om dem, det är det bästa vi har! Kärlek liksom!

Nej, nu ska jag .. Tja, vad ska jag göra nu? Typ, byta om och göra mig klar. Även fast samlingen är om lite mer än en timme. Tur att jag är så himla snabb av mig :) Puss mina älsklingar, hoppas ni mår bra! :)

Torsdag


Hallååå på er! :D

Jag antar att ni har saknat mig hela morgonen nu va? :D Haha, nej, jag skojar bara. Vill ni veta en sak förresten? Ja, klart ni vill.. Jag har dött, och sedan återuppstått. För jag har inte den blekaste om hur jag tog mig upp imorse. Började med att jag glömde bort min sovmorgon, sedan insåg jag mitt misstag och däckade i sängen igen. Och självklart tog jag mig nästan inte ens upp andra gången. ;p Smart för en tjej med IQ på 127.. Nja!

Jaja, skolan var enormt mega-dryg fast kemin gick prima skinka. Var rätt kul med tanke på att det borde vara mitt svåraste ämne. Får kanske ta tillbaka det där med att det var enkelt lite senare ;p Regnat har det gjort typ till och från också så jag gick till skolan och åkte bil hem. Lite lyx måste jag ändå erkänna. :)

Nåväl, nu är jag hemma och ska äta lite. Sedan ska jag handla (vuxenpoängen där, om ni minns) och träffa världens finaste person. Och sova kanske. Om jag har tur :) Ikväll är det träning, ja, det behövs kanske inte nämnas, det är ju en självklarhet numera ;p Om inte min käre emma är alltför lat kanske det blir att cykla dit t.o.m. Jag som hatar att cykla.. Ser väl hur det blir med den saken!

Nu - maaaaat. PUSS!


Rainbow


Hej och hå, jag har fortfarande förbannat ont i kroppen. Börjar bli lite småless på det nu faktiskt.. Jaja, vad har det hänt för roligt sedan sist då? Tja, jag har tränat. Eller tränat och tränat, vi gick mestadels igenom spelsystemet och sedan lirade vi en stund. Självklart fick jag även vara forward så där sprang jag som en yr höna. Himla kuligt :)

Som vanligt så dricker jag mjölk för stunden. Dock lite ledsen för det är slut. Så, eftersom jag är världens mest ansvarsfulla och mogna person så ska jag minsann kila iväg på ICA och handla lite imorgon. Vuxenpoäng till mig där då ;p I övrigt har jag kanske världens drygaste skoldag att se fram emot imorgon. Fysik, biologi, kemi. Allt inom loppet av tre timmar och så gott som inga raster. FYFAN vad skönt det kommer bli då all den här skiten är över. Jaja, börjar 9 (sovmorgon) och slutar 12 så jag ska ju knappast klaga egentligen :)

Förresten. Kom på en liten rolig sak. Jag vill läsa böcker! Jag som inte ens äger en bok. Har nog inte läst sedan jag var 13-14år någonstans. Då var jag å andra sidan en redig bokmal men nu, nej, icket, läser INGENTING mer än skolböckerna ;p Så nu har jag fått ett infall och ska skaffa mig 4 böcker som jag faktiskt vill läsa. Kors i taket kan man väl säga. Haha!



Där regnbågen slutar, kanske är en bra bok? :)

Nej hörrni, nu ska jag däcka i sängen. Är totalt död. Sov gott allihopa :) Puss!

Onsdag


Helt ärligt - utan att överdriva, för en gångs skull - så måste jag faktiskt säga att jag har ont i varenda kroppsdel. Från lilltån ända upp till pannbenet liksom. Idag har jag varit trött som en jäkla zombie, vilket är fruktansvärt ovanligt för att vara mig, men ja, sover man dåligt så blir man trött. Rätt enkel logik tror jag. Anyway, vi har varit i skogen med klassen HELA dagen, utflykt med biologin. Vi cyklade i tretusen år i uppförsbacke. Kändes det som. Sedan gick vi i tretusen år i en skog. Blött och äckligt och massa djur. Trodde jag såg en orm så mitt hjärta stannade också. Alltid kul för sådana med ormfobi liksom...

Jaja, nu är jag äntligen hemma och jag har som vanligt fikat lite och druckit mjölk. Promenerade hem med världens bästa människa också. Klagar inte! Nåja, nu ska jag göra någon supertråkig middag och ikväll har jag träning. Som vanligt.

Nej, nu börjar det bli dags för att laga lite mat och dricka mer mjölk. Ha en superfin dag!

Tisdag


Hej älsklingar!

Såhär seg är jag, jaa.. Har verkligen inte haft tid att sitta här idag alls. Hade sovmorgon till tolv idag, såå. Kanske världens bästa morgon med andra ord! :) Kilade iväg till skolan sedan och hade kanske drygaste dagen ever. kemi b, matte c, fysik a. Värre blir det KNAPPAST. Plus att min hjärna totalt lagt av också så det gick ju kanonfint. Inte.

Anyway, gick direkt från skolan ner på stan och sedan på jobbet och käkade middag. Världens segaste jobbkväll också. Inte alls på humör för att prata med folk direkt ;p Jaja, slutade nio så nu är jag i alla fall äntligen hemma och är mest bara hungrig så ska äta mat snart tror jag. Måste laga lite mat också tror jag. Imorgon ska vi nämligen spendera heeeela dagen i skogen. Långt bort åt helvete. Stövlar, regnkläder och en tre år lång cykeltur som väntar mig. Jag som HATAR skogen. Skitkul. ;p

Nej, nu hungrar jag ihjäl. Lovar att uppdatera bättre imorgon! Hoppas ni haft en bra dag! Puss finaste :)

Peak


Ja, seg skoldag och sent slutade jag. Inte varit hemma i mer än en timme och måste alldeles strax åka igen. Blir att slänga i sig lite middag och sedan är det träning som gäller. Och vet ni, träningsvärken har infunnit sig i ben och rumpa. Nice, eller något ;p

Jaja, var inte det jag skulle skriva om. Såg på Peak's hemsida att de lagt upp vinterkollektionen och jag vill ha en jacka. Eller vill och vill, jag SKA ha en ny jacka. :) Gärna en förbaskat varm parkas :D Hittade ett par stycken så vi får väl se vilken det blir sedan. Spännande spännande!




Shea



Nej men hörrni, medans jag ändå är igång här och inte har någonting bättre för mig. Jag har ju funnit en ny älskling förstår ni! :) Eller älskling och älskling var väl att ta i. Men jag gillar den mucho! LdB shea oil som den så fint heter är min trogne bodylotion numera. Och vet ni? Jag har typ inte ens torr hud längre. Sicket mirakel! Haha :)

Måndag


Godmorgon :D

Nu är jag allt uppe tidigt för att börja 11.40. Vaknade redan klockan nio förstår ni. Pigg och glad liksom ;p Förresten, medans jag kommer ihåg det; är det bara för mig som man knappt kan skriva inlägg med firefox? Helmysko!

Jaja, här sitter jag och väntar på bättre tider mest. Ska leta rätt på lite kläder och så måste jag ta mig lite lunch innan jag drar mig iväg. Ganska slappa lektioner i skolan idag som tur är. :) Fast det är klart, det är alltid jävligt drygt att sluta sent så man måste stressa iväg på träningarna. Som vanligt. Bläblä!

Åh, nu hittade jag just ett par bortglömda diesel-jeans. Haha. Dagen är räddad. Typiskt tjejer att slänga in saker i garderoberna och sedan glömma bort dem. Tur att man städar ibland. Eller tjaaa, snarare typ en gång om året...

Just det, klä sig och mat var det. Ha en amazing dag. PUSS!

sexnoll

Hej älsklingar! Här sitter jag och håller nästan på att somna. Eller nej, det gör jag nog inte.. Men jag är rätt trött. Ska bli skönt att sussa lite sen. :) Ja, just det, min träningsmatch idag. Vi förlorade med 6-0 (3-0, 2-0, 1-0) och jag kan fortfarande inte förstå att det inte blev tvåsiffrigt. Men, ja. Helt klart godkänt och jag klagar inte det minsta. :) Nej, nu ser bloggen helt megakonstig ut.. Ska nog äta lite så jag inte förstör allting här. Sovmorgon till typ 11.40 imorgon kommer sitta fint. :) PUSS!

Söndag


Godmorgon folket. :)

Hoppas ni är pigga och glada och allt det där! Jag är lite trött, sov nog inte alltför mycket inatt. Jaja, får sova senare helt enkelt. Idag har jag nämligen träningsmatch också. Ska bli rätt spännande måste jag säga. Kul att se hur vi står upp mot ett så pass bra lag.

Jaja, jag ska väl se om det finns någon lunch och sedan ringa emma. Ni får önska oss lycka till på matchen helt enkelt. Puss på er!

Lördag


Hej finaste!

Ja, jag vet att jag är ganska seg.. Har blivit det av sommaren tror jag. Inte alls bra! Ja, idag mår jag bra i alla fall. Har haft ont i magen imorse bara men annars är jag inte ett dugg bakis eller så, väldigt skönt. :) Har inte gjort så himla mycket vettigt idag egentligen. Träffat B lite, sett pingisen och nu kikar jag på lite basket och väntar på mat som mest.

Igår åkte jag ju som sagt upp till Tone. Vi hade det väldigt mysigt och trevligt och tog sedan bussen ner på stan :) Dock var min lilla älskling redigt onykter och fick inte komma in på droskan, trots två mycket fina försök. Så det slutade med att vi hjälpte en vän hem och sedan hamnade jag i sängen redan vid 2-tiden. Duktiga mig. :) Trots vår misslyckade utgång så var det ändå väldigt trevligt, faktiskt! :)

Jaja, ska återgå till mitt OS-tittande. Tur att det snart är slut, börjar bli ganska less. Jaja, hoppas ni har en himla fin helg! Puss och kram! ♥

Fredag


Hej finaste! :D

TGIF liksom! Underbart med helg, trots att skolan bara varit igång i tre dagar nu ;p Redan skoltrött, hur nu det är möjligt. Haha! Ja, kanske världens tråkigaste skoldag, nästan.. Hade biologi och det handlar ju fan bara om skogen. Jag som hatar skogen ;p Sedan var jag tvungen att räkna matte. Ännu tråkigare. Tur att vi fick se längdhoppsfinalen på engelskan och sluta 50 minuter tidigare. Rätt skön lärare tror jag nog! :D

Sedan har jag upptäckt dagens I-landsproblem. Strumpbyxor. Hur drygt är det inte att köpa nya för dom går sönder hela tiden? Man ska ha rätt färg, rätt storlek, inte för tunna, inte för tjocka och mina får inte vara glansiga. Sedan tar det en halvtimma innan man inser att man tittar på leggings istället så man får börja om sitt letande.. Blir ju knäpp! Tror jag löste mitt problem i alla fall. Tur för mig liksom. :)



Ikväll blir det party och utgång tillsammans med Tone. Ska bli jäkligt roligt måste jag säga :D Blir att äta och duscha och göra sig klar om ett tag. Ska ju hela vägen upp på Ålidhem eller någonstans. ;p Jaja, nu ska jag ta någonting i magen. Puss älsklingar!

Kanebo


Ja hörrni. Jag är ju knappast något proffs på smink, även fast jag kan tycka det är kul. Ibland ;p Anyway, jag har under hela mitt liv tyckt att det rätt drygt med ringar under ögonen, så concealern har typ varit min bästa vän i sminkväg. Och om det finns någonting jag insett så är det att denna pärla är gryyymt bra! Så, bara ett litet tips från mig till er alla :) (ja, jag vet att den funnits i tusen år och alla skrivit om den redan)



Tur som jag har så lyckades jag hitta den väldigt mycket billigare också. Sådant som känns sådär trevligt. :) Ni vet, rea liksom. Det är rätt kul. Om man nu orkar med det så! Himla mycket fynd där säkert ;D

Time wont let me go


Hej finaste!

Hur mår ni? :) Jag har ont i magen, såklart.. Hoppas det går över snart i alla fall! Känns jäkligt drygt. Jaja, vad har jag gjort idag då.. Ja, har varit i skolan och varit med B. För övrigt så gjorde jag just ett IQ-test i ett hopp om att bevisa min smarthet och gissa vad jag fick? Jo, 127 vilket innebar att jag var smartare än 96% av befolkningen. Var ju ett riktigt drygt test och det gick fruktansvärt dåligt i början så ja.. Inte så pjåkigt kanske.

Nej hörrni, nu har min mage fått totalt med frispel. Värt. Inte. Blir ett par alvedon nu helt enkelt.. Nog för att jag är så gott som immun mot det, men det är ju ett annat problem. Haha! Om en liten stund ska ni få se någonting som gjorde mig lite gladare tidigare idag. :) Puss!

Torsdag

Hej älsklingar! Vilken fin dag vi har va? Här uppe i norr har det regnat mest hela dagen känns det som.. Hade sådan tur som fick åka moped med syster imorse så jag slapp bli så himla blöt av att promenera.. Anyway, har haft världens längsta och tråkigaste fysiklektion. Tycker dock läraren verkar vara en rätt härlig prick så då blir det ju roligare. Och på tal om roligt (INTE) så har vi börjat med kemi b nu. Det är ju typ självmord egentligen men. Jaja, det ska väl gå bättre än a-kursen får vi hoppas ;p Nåja, vi slutade strax efter elva och sedan gick jag och käkade kycklingsallad till lunch med mina nya vänner liksom liksom. Myste med mina älsklingsfrisörer också. Bästa i världen är dom! Bästa på hela dagen (nästan) var att pappa hämtade mig och vi åkte iväg och handlade ett nytt blad åt mig också. Wiho. :) Så då slapp jag promenera hem också. Even better! Nu ska jag ta någon alvedon åt min huvudvärk, och sedan får vi se vad dagen bjuder på. :) Puss på er!

Hold on

Hej bloggen! :) Hoppas ni har haft en helt strålande dag! :) Jag är som vanligt jäkligt sliten och bara allmänt less på livet för stunden. Men det går i vågor så snart har det nog gått över :) Jaja, ikväll har vi tränat. Spelade så gott som hela tiden. Känner mig väldigt ur form liksom, men förhoppningsvis så börjar man komma igång på någon vecka eller så :) Har första träningsmatchen på söndag också. Kan inte bli annat än utklassning. Spelar nämligen mot iksu ungdom, topplag i div 1. Haha. Ja, vi får kämpa på helt enkelt. :) Anyway, på fredag blir det utgång. Igen ;p Tone har nyligen fyllt 18 och det ska vi fira med lite partaj. Kommer bli grymt roligt! :D Nej, nu ska jag pallra mig in i duschen. Puss på er älsklingar! p.s förlåt för bildtorkan.. ska försöka fixa det imorgon! d.s

Onsdag


Hej älsklingar!

Ja, idag har jag börjat skolan igen. Blev en fin start på dagen sådär strax efter klockan sex (ja, onödigt tidigt jag vet, men jag gillar att slippa stressa). Var sådär sinnessjukt trött efter mindre än 5 timmars sömn. Men ja, jag överlevde. :) Lyckades även crascha en ljuslykta i golvet också. Mindre lyckat...

Jaja, skolan var ruskigt seg och jag har bara ingen ork. Ser väl hur dom här två åren går. Känns jobbigt i vilket fall som helst. Men men, man ska inte klaga egentligen. :)

Nu sitter jag i alla fall och dricker mjölk som mest. Har träning ikväll så det ska bli himla roligt! Ska nog ta och städa upp i mitt rum lite. Hoppas ni har en jättefin dag! :) Puss!

Super


Ja just det. Jag är som en dränkt katt. Aldrig skådat värre regn. Eller snarare, aldrig CYKLAT genom värre. Usch. Har äntligen torkat lite som tur är.. Ätit världshistoriens äckligaste mat också. Min mamma har blivit bonde förstår ni.. Passar inte riktigt mina smaklökar, om man säger så. Men å andra sidan, det är inte mycket som passar dem direkt. Haha.

Förresten. Igår. Eller inatt eller när det nu var, så klämde jag min tå under våra "duschdörrar". Ont gör det. Svider och blödde och hade sig. Jag som normalt inte ens kan ha skor har just gjort saken ännu värre. En stor applåd till mig. :)




Nu är jag lite arg och sådär. Ska kanske gå och spöa lite folk i tv-spel sedan. Sno lite cookie dough också. Vore himla fint faktiskt. Och när vi ändå är inne på tv-spel - Supermario! Finns det någonting bättre? Tror knappast det. Helt amazing! Ska nog leta fram något Nintendo och lira lite sen. Är ju lite småsjuk så orkar nog inte göra någonting mer aktivt direkt.. ;p Blir hur som helst tidigt ikväll. Om jag lyckas. Önska mig lycka till ;D PUSS!

Tisdag


Godmorgon!

Återigen så känns det som jag blivit överkörd av en lastbil typ. Mindre skönt. Har huvudvärk, slem i halsen, kramp i vaderna och är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ungefär. Väldigt olikt mig, framför allt eftersom jag ALDRIG är det minsta lilla sjuk, och sedan också för jag är så morgonpigg att det finns inte. Ja. Hoppas allt går tillbaka till det normala snarast. Imorgon, 8.20, börjar jag skolan igen. Känns så hemskt och så tragiskt. Hej och hå, då ska man gå andra året. Igen....

Ska ner på stan snart och inhandla massa tråkigheter (block och pennor och shit) och sedan blir det jobb fram till kvart i fem. Måste klä mig osv. Kanske käka lite frukost, kan ju vara smart. Puss på er!

Måndag


Hej älsklingar!

Hur har ni det? Jag är helt död tror jag. Har sovit dåligt inatt igen. Hoppas det inte blir något normalt jag kommer in i nu. Jaja. Idag, vad har jag gjort.. Hm, vaknade innan tio redan. Usch vad tidigt. Men jaja, bara man vänjer sig, skolan börjar ju på onsdag. Inte det minsta taggad för er som undrar.. Anyway, steg upp och försökte göra mig klar. Åkte iväg med mamma och handlade (intressant, jag vet!) och sedan drog jag på IKSU för att träna lite lätt. Mina vader har typ haft kramp hela gårdagen och idag så det var inte speciellt skönt.

Simmade och sprang och såg mest på OS ;p Kass dag för Sverige måste jag ju ändå säga.. Sedan skulle jag ju ta den älskade bussen hem. Var lite gladare på bussen idag eftersom vi inte längre har sommarbussar och dom ändå går 4 gånger i timmen hem till mig. Men ICKE. Väntade fan i 45 minuter innan den kom. Var inte speciellt glad kan jag ju lova er.. Fick stressa i mig lite kycklingsallad och en hårdbrödmacka innan Emma kom och hämtade upp mig för innebandyträningen. Som givetvis var på.. ja, IKSU såklart.. Haha. Träningen var väl ganska schysst eller något. Det kommer väl igång ordentligt snart får vi hoppas. :)

Nu måste jag kanske få i mig någon middag och sedan duscha. Åh. Vad skönt. Jag saknar vårt bubbelbadkar (eller vad man nu kallar dem), det är trasigt. Buhu. Jaja, vi får snart ett nytt så då kan jag bubbla :D

Your winter

The grey ceiling on the earth
Well it's lasted for a while
Take my thoughts for what they're worth
I've been acting like a child
In your opinion, and what is that?
It's just a different point of view

What else can I do?
I said I'm sorry, yeah I'm sorry.
I said I'm sorry , but for?
If I hurt you then I hate myself
Don't want to hate myself, don't want to hurt you
Why do you chew your pain?
If you only know how much I love you, love you

Chorus
I won't be your winter
I won't be anyone's excuse to cry
We can be forgiven
I will be here

The old picture on the shelf
Well it's been there for a while
A frozen image of ourselves
We are acting like a child
Innocent and in a trance
A dance that lasted for a while

You read my eyes just like your diary,
oh remember, please remember
Well, I'm not a beggar, but what's more
If I hurt you, then I hate myself, don't wanna hurt you
Why do you chew your pain?
If you only knew how much I love you

I won't be your winter
I won't be anyone's excuse to cry
We can be forgiven
I will be here



Jag kan inte ens med ord beskriva den kärlek jag känner till den här låten. Hur tårarna bara börjar välla fram ur ögonen då jag lyssnar på den. Jag åker tillbaka i världens nostalgitripp och minns hur jag för första gången hörde den. Det är minnen som inte går att beskriva. Det är så mycket känslor att det svämmar över.

And silence speaks louder than words



Ja, jobbet gick kanonbra så det var skönt. Dagar som denna så känns det faktiskt inte så hemskt. Blev dock hyffsat less och ville mest hem och se på OS. Men sån tur har man ju inte alla gånger, bevisligen..

Har just varit och kikat på min brors match. Herregud vad små dom är fortfarande. Hoppas dom lär sig hur man ska spela någon dag. Känns inte sådär himla lovande just för stunden dock ;p

Är helt crazy bakis idag. Typ. Måste nog äta lite middag också tror jag. Kan vara smart. Då kanske magen äntligen kan lugna sig någon gång, typ. Jag hatar verkligen min mage, den är helt störd. Fruktansvärt less blir man ju.

Ne, nu sitter jag här och myser i mammas tjocktröja. Ska kanske chilla i soffan med B sen. Den som lever får se. PUSS

Söndag


Godmorgon! :D

För att komma hem närmare halv fyra, så är det jäkligt bra att stiga upp vid 10.30, det måste jag faktiskt säga. Och fyfan vad ont jag har i fötterna. Jag lär mig aldrig. Det funkar alltid så bra med klackar, ända tills jag ska gå hem. Då dör jag typ, haha. Jaja, anyway. Jag är bakis. Jag som trodde tjejer aldrig blev det nästan. Blä. Och jag måste cykla på jobbet om en timme. Tur jag har ett bra bakis-jobb i alla fall..

Ja igår. Kvällen började hos Anna med lite varma mackor och sedan lite ölspel. Det var kul, fast jobbigt för magen som typ inte ätit något på hela dagen ;p Tog i alla fall bussen upp till Rött och träffade knasigaste tjejen på bussen som visste mitt namn. Har aldrig sett tjejen i mitt liv. Scary! Jaja, gick in på Rött och träffade lite folk. Vi köpte oss en cider och en Rosa Pantern, vettefan vad det är men, jaja.

Sedan promenixade vi ner på Droskan och det var kanske hur kul som helst. Underbart trevligt, och saker och ting börjar äntligen gå framåt. Wie wie! :)

Nej hörrni, nu måste jag klä mig och göra mig lite fräschare. Måste springa ner till Anna och hämta min cykel innan jobbet. Puss på er! :)

Party all night long


Nej hörrni, nu blir det party med mina kära barndomsvänner! Jag hoppas ni får en uuunderbar lördagskväll. För det ska jag ha! :D PUSS på er! Ta hand om er. Och njut av livet! ♥

Lördag


Ja, äntligen är jag på gång känner jag! Har sovit jättedåligt under natten så jag gäspar mest hela tiden just nu. Smått irriterande måste jag erkänna, men jag börjar äntligen piggna till lite.. Ja, jag måste klä mig och göra mig klar för dagen känner jag. Ska iväg och träffa B på någon timme, och ikväll vankas det ju party. Ska bli himla trevligt :)

Nu måste jag göra mig klar och måste tydligen klippa gräset lite också, Blä ;p Jaja, vi hörs lite senare. Ha en underbar lördag! Puss!

Spikes


Det var ingen avlägsen släkting som dött och lämnat ett par miljoner åt mig.. Det var bara mitt Visa-kort. Som i och för sig också var trevligt att få, om man nu hade en möjlighet att använda det. Vilket jag inte har, för jag är pank. Himla kul ;p Typ första gången jag inte har pengar på flera ååår. Känns lagomt taggat ;d

Jaja, jag har just sett Sverige - Tyskland i fotbollen. Pinsamt säger jag bara och jag är GRYMT sugen på att konvertera någonstans långt bort. Ibland blir jag galet less på sport alltså. Att det ens existerar sådana som Michael Phelps (simmare) gör ju att man blir mest bara deprimerad faktiskt. Vem vill inte vara som honom, liksom..



Nej, det var inte därför jag la in en bild på en igelkott här. Haha. Nej, igår när jag var på min 5225 (nästan i alla fall) mil långa promenad så hittade vi igelkottar. B klappade dom. Crazy. Ganska taggiga djur måste jag ju ändå säga. Fast dom var rätt söta. Vi stannade och fotade dom också, fast med mobilen så blev bilderna ungefär SÄMST. Skulle sitta fint med en riktig kickass-kamera i mobilen. Jaja. Det är också ett senare problem.

Nu ska jag försöka tagga utgång imorgon. Wish me luck, kan behövas nämligen. Ta hand om er! Puss!

Fredag


Godmorgon!

Ni är världens bästa, det vet ni va? Alla är världens bästa just nu. Ja, jag har inte sovit många minuter inatt. Mitt hjärta har nämligen gått sönder förstår ni. Som om det inte var i bitar redan innan. Ja, jag ska ta min trasiga kropp och själ och köpa en kalender nere på stan snart. Sedan ska jag hämta något superskumt paket som ligger och väntar på mig. Hoppas på ett arv på ett par miljoner..

Lifehouse - Broken. Ni vet då man gör allt man kan men det ändå inte räcker till? Så känner jag nu. Jag ligger i bitar, längst ner på botten. Kämpar för att ta mig upp men åker bara längre och längre ner. Yes. Så är det.

Ache

Mina fötter svider av smärta. Mina ben bär mig inte. Jag kan inte känna min rumpa. Huvudet dunkar. Munnen är alldeles torr. Ryggen krampar. Orden stockar sig i halsen. Och för att inte tala om hur mitt hjärta mår.

Förmodligen det värsta jag varit med om någonsin. Jag har gått i över 2 mil. Jag hoppas det var värt det....

The house of my dreams


Visste att det var någonting viktigt som jag glömt dela med mig av. Mitt drömhus såklart. Det är såhär att för ungefär 2 år sedan hade jag en ganska extrem period med leta-hus-och-lägenheter-i-Göteborg typ. Hemnet var liksom mitt hem under den perioden. Anyway, detta helt underbart fantastiska hus fann jag då. Ligger ute på Hönö just utanför Göteborg. Helt otroligt fint är det. Dör nästan varje gång jag ser det. Den här fina bilden har jag haft som visningsbild på msn sedan dess. Ganska stort faktiskt! :)



Och i två års tid har jag sagt att en dag, då jag blir rik (ja, huset var inte så billigt) så ska jag gå dit och knacka på och be att få köpa det. Vi ser väl hur det går. Men det hörrni, det är mitt drömboende åtminstone. :)

My days


Okej, nu är jag fit for fight igen. Eller något. Ska kanske tala om för er vad jag gjort senaste dagarna.. Åkte till farmor i måndags. Skittråkigt och mitt ute i skogen i en liten håla. Knappt hon har tv eller telefon (okej, liten överdrift men) så knappast att det finns internet. Eller jo, modem, men hellre dör jag än använder det. Haha. Jaja, jag har till och med varit ute i SKOGEN och PLOCKAT SVAMP. Ja, alla som känner mig tror väl förmodligen att jag skämtar. Men icket. Så ja, så långtråkigt hade jag. Plockade på mig fetaste stövlarna jag hittade och klampade omkring och sjöng i skogen. Ja, jag försökte skrämma bort alla ormar förstår ni :)

Vi målade i mormor&morfars stuga och såg OS. Himla roligt, eller något. Jaja, åkte hem igår. Både jag och bror hade bråttom bråttom och måste skynda iväg på träning. Men SJÄLVKLART så har vi ingen nyckel till hemmet. Kanske världens största tabbe av min käre mor. Men jaja, där satt vi i bilen och väntade på att pappa skulle svara. Tog typ 20 samtal ungefär. Ja, det var ju en upplevelse ;p

Sedan så tränade vi himla länge igår. Hyffsat jobbigt var det. Igår kväll, ja. Då jämförde jag muskler mest. Var ju också en upplevelse ;p Och idag, ja jag har som sagt jobbat. Gick väl ganska bra för att vara första gången på över en månad. Så yes, max 13 pass kvar (inkl uppsägningspassen) så det känns finfint. :D

Dock dåligt att min rygg krampar och jag inte kunde träna nu ikväll. Så kan det gå.. Ska sluta tjöta nu. Lovar. Puss! :)

Torsdag


Godmorgon! :D

Titta, ser ni vad tidigt jag är vaken?! Är själv nästan lite imponerad. Ställde faktiskt alarmet på 10 så jag har hunnit käka frulle också. Hurtigt värre! :) Jaa, jag ska jobba idag också. Känns förjävligt, men jag ska snart sluta så nu är det bara att hära en liiiten liten stund till. Jag tackar innebandyn för att jag inte hinner jobba. Behöver inte stressa mer än jag redan gör, faktiskt. :) Jaja, slutar vid kvart i fem, och har sedan världens jobbigaste fysträning ganska direkt efter. Himla kul att åka hem och slänga i sig middag och sedan iväg igen. Jaja, bara man börjar vänja sig nu när skolan börjar SNART. Usch säger jag bara. På onsdag sitter vi i skolbänkarna igen. Otroligt jobbigt att jag fortfarande har två år kvar, men..

Jaja. Nu ska jag klä mig. Hörs senare älsklingar! Kram!

Onsdag


Äntligen hemma! Känns kanonbra! Skogen är inte riktigt min grej har jag insett ;p Ja, och självklart har jag bråttom bråttom så jag hinner knappt skriva någonting. Har innebandyträning om en timme så jag ska alldeles strax åka. Måste snabbäta och leta rätt på ett par shorts. Wiho. Behöver helt klart nya träningsprylar. Hittar ju ingenting vettigt i den här röran..

Jaja, efter träningen (som är två timmar lååång) så ska jag bort. Så då är jag heller inte här. Stressigt liv, jag vet ;p Ska vara duktig sen, jag lovar. :) PUSS!

Måndag


Hallå finaste!

Här håller jag på att packa för fullt. Åker upp till farmor om en liten stund. Inte det roligaste att göra sista sommarlovsveckan, men det duger väl.. :) Och regnet bara öööser ner, så det blir inomhus idag med tror jag bestämt! Kanske min bror slipper dra med mig ut och fiska sen. Hatar sånt. Äckliga djur, haha ;p

Ja nu måste jag skynda mig. Mamma tjatar som bara den.. Är hemma på onsdag igen. Ta hand om er, och ni som är lediga, se till att njuta nu :) PUSS!

Bag


Kom ganska nyss in från en promenad med B, himla trevligt som alltid. Magen har lugnat sig och livet känns helt enkelt lite lättare nu. Skönt det! Jaja, ska hålla mig till ämnet. Pratade med Emma nyss om idrott osv, att det är dags att skaffa sig en ny träningsväska. Och ja, Peak's variant är ju egentligen helt perfekt. Tror dock inte att jag sett just denna versionen i butikerna men. Ja, själva modellen är ju precis vad jag är ute efter. Superbra!



Nästa inköp maybe. :)

Tårta och magont


Ja, födelsedagsfikat var himla trevligt :) Åkte bil dit med tjejerna och Karin bor ju i världens finaste hus som dom byggt. Så det var väldigt mysigt! :) Åt en massa god tårta och pratade en massa som vanligt. Dock mår min mage heelt värdelöst nu så jag hoppas det går över snart. Har nämligen ingen alvedon så jag måste härda.. Har i och för sig en himla massa thailändsk medicin, men det kändes lite läskigt att ta, speciellt då man inte ens vet vad det är för någonting. På apoteken i Thailand så säljer dom ju t.o.m. typ morfin. Galet bara! ;p

Jaja, nu sitter jag och äter lite fil med müsli och väntar på att magen ska bli bra igen. Ska ut på en liten promenix senare i alla fall. Hoppas era magar mår bättre. Puss och kram!

Söndag


Godmorgon :D

Hade ni en fin lördag igår? Jag hoppas det! :) Hela min lördag var hur slapp som helst, vilket var jätteskönt! Nu har jag just vaknat nästan och ska precis äta lite frulle. Sedan är man redo för dagen liksom! Om en liten liten stund ska jag iväg på iksu och träna. Och så fort jag kommit hem ska jag iväg till Karin på födelsedagsfika. Himla mysigt att träffa tjejerna igen :) Det blir ett kärt återseende, kan man väl säga. Haha ;p

Nej, nu måste jag skynda mig. Bråttom bråttom. Som vanligt. :) Jag lovar att äta lite tårta åt er också! Puss!


Chocolat


Ja, det är lördagkväll och det verkar ha slutat regna! Min kropp är helt död och jag orkar inte röra mig ur fläcken. Ganska skönt faktiskt. Mamma plockade just fram en godispåse så jag sitter här och käkar choklad (som för övrigt är min favorit) och ser 24. Det blir nog inte så himla mycket bättre än så ikväll. Och det känns fint :)



Vad är er favoritgodis? :)


Ska återgå till 24 nu. Himla spännande är det! Ha en underbar lördag! Puss ♥

Parkas


Okejokej, jag är medveten om att det bara är augusti fortfarande. Men det är faktiskt inte mitt fel att Nelly lägger upp vinterjackor redan så man blir påmind om den norrländska äckligt kalla vintern. En riktigt varm och skön parkas kommer jag garanterat att satsa på. Denna från Woolrich faller mig bra i smaken, om än priset på 5699 känns lite väl saftigt.



Lite inspiration är aldrig fel. Titta kan man i alla fall göra! Jag har dock tänkt njuta av de sista dagarna på mitt sommarlov nu och inte oroa mig för vintern. Jag hoppas ni gör detsamma. :) Än är det ju inte minusgrader iaf ;p

Lördag


Godmorgon på er! :D

Det finns nog inte ens ord för att beskriva den trötthet jag känner nu alltså. Helt hopplöst. Jag har varit vaken alldeles för sent. Läste t.o.m. en bok, såg basket, såg handboll osv.. Somnade vid 6 (skäms nästan för att säga det) och vaknade 11. Det är slitsamt, om än det kunde vara värre förstås.

Jaja, nu spelar sverige mot argentina. Så jag ska väl ta mig någonting i magen och klä mig. Tror det regnar ute också så det kändes ju inte så himla lyckat.. Hoppas ni har bättre väder :)

Skolstart


Ja, hörrni. Skolan är på gång verkar det som. Schemat ligger ute. Och det är ju helt galet mycket sämre än i våras. Fast ja, i våras var ju mer som ett skämt än som en riktig skolgång. Jaja, jag tackar gud att klassen läser idrott a hela tvåan också. Trodde jag verkligen inte. Lyx till mig där som slipper det och får tidiga torsdagar :)



Ja i övrigt är det långa skoldagar, med mycket idrott. Och för att inte tala om all matte, kemi, fysik och biologi. Blä. Tacka vet jag svenska och engelska, haha ;p

Nej, nu fick jag ångest över att sommaren typ är slut. Huvva. Ska roa mig med 24. Och så börjar ju OS klockan 3 inatt, ser väl om jag är vaken då. Roligare än att fundera över skolan i alla fall :)

Fredag


Hej älsklingar!

Hur mår ni? Jag hoppas ni har det bra! Nu är det ju helg och allt :) Ja, mitt humör åker berg-och-dalbana konstant i alla fall. Känns ganska drygt. Ni vet, inom loppet av tio minuter har jag hunnit skratta, gråta och skrika. Så är det verkligen just nu. Hoppas verkligen att det går över, för såhär illa är det verkligen inte, vanligtvis.

Ja, min dag.. Jag åkte bil med pappa till hans jobb där min cykel stod, cyklade ner på stan och fixade mitt sparkonto. Nu känner jag mig lite duktig. Ska jag lyckas spara lite varje månad också. Ser väl hur det blir med den saken ;p Anyway, åkte på iksu och tränade. Inte speciellt hårt med tanke på att jag haft träningsvärk hela veckan efter alla dagars träning. Dock tror jag mina ben värker mer än tidigare. Haha. Jaja, ska vila imorgon så förhoppningsvis går det mesta över tills på söndag. :)

Insåg förresten idag att jag inte alls kommer kunna börja jobba på tisdag, som det var tänkt, utan på torsdag. Det känns väldigt fint! Dock ska jag istället måla mormor&morfars stuga och träffa farmor. Mitt ute i skogen. Men jaja, det känns betydligt roligare än att sitta på mitt tråkiga jobb ;p



Såhär vackert är Umeå ibland. Bilden är dock tagen 05 :)

So I'm holdin' on


Here we go again. Återigen på megadåligt humör. Bara ledsen och grinig. Fysträningen var gaalet jobbig och jag har sår på knäna efter att ha krälat i en hinderbana. Inte det roligaste men. Vad gör man inte.. Åkte på Vila's utförsäljning med mamma och syster. Var inte så fräscht med tanke på mitt svettiga jag. Hittade i alla fall ett fint linne för en hunka.

Jaja, jag ska försöka att inte gnälla så mycket. Insåg ikväll att jag börjar jobba på tisdag igen. Känns förjävligt på alla sätt och vis. Dels för att jag ogillar mitt jobb fruktansvärt mycket. Och dels för att jag inte har tid. Och dels för att skolan börjar veckan efter...

Nä. Blä. Ska duscha och äta lite. Hoppas på en gladare Elin imorgon. Ta hand om er. Puss!

Torsdag


Idag är jag på mycket bättre humör, det känns finfint! Har just varit iväg och handlat lite och nu ska jag ta mig någon macka till magen tänkte jag. Inser nu när jag sitter här och skriver att jag måste fixa mina naglar också. Bland det fulaste jag vet är när nagellacket börjar försvinna. Inte bra! Ja, då har jag någonting "vettigt" att pyssla med idag då ;p

Har i alla fall fysträning med laget ikväll. Lär ju gå kanon med min träningsvärk (som faktiskt är mycket bättre idag!). Nej, men det blir fint. Sedan kanske jag och mamma åker på Vila's utförsäljning på pappas jobb. Spännande spännande ju :) Inte för att jag har råd att köpa någonting. Men inspiration är alltid nice :D

Blue

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår bra! Jag har haft en skitdryg dag och varit på superdåligt humör, så det är därför jag inte uppdaterat så bra idag.. Förlåt. Men ah, bättre med kvalité än kvantitet som man brukar säga :)

Anyway, har tränat på iksu som vanligt. Dödsskönt, men fortfarande världens sjukaste träningsvärk. Jaja, det går över :) Har just kikat lite på ifk göteborgs CL-kval och med en cp-domare så går det ju inte alltid så bra. Bevisligen. Inför videoövervakning i ALLA sporter, säger jag a.k.a sportnörden!

Ne, nu ska jag nörda med 24 säsong 3 (!!) och lite so you think you can dance. Puss älsklingar!

Onsdag


Godmorgon! :D

Jag kände att jag var tvungen att smygkolla nere vid datumet här på skärmen för att ens ha koll på vilken veckodag det är idag. Bra jobbat Elin ;p Men jag antar att det lätt blir så då man har sommarlov och allt. Och på tal om det, exakt 2 veckor kvar till skolstart idag. Känns ju inte som någon höjdare faktiskt :( Men men, det blir väl lite mer vardag och struktur på sitt liv då kanske.. Känns fortfarande förjävligt med 2 år kvar, igen. Hoppas vid gud att det här blir rätt i slutändan nu. Spännande att se. Får återkomma med resultatet senare då ;p

Jaja, vad händer idag då? Tjaa, OS i Kina har börjat för dem som missat. Brasilien spelar mot Tyskland nu, och om några timmar är det Sverige mot Kina. Damfotboll då förstås. Hoppas på lite taskiga sändningstider nu så jag slipper se ALLT inom ALLA sporter, men vi ser väl hur det går ;p Ja, i övrigt ska jag till iksu och träna igen. Hurtig som jag är! Ser inte framemot träningsvärken som bara kommer öka. Tycker ju redan nu att den jag har är hemsk, men ;p

Nej, nu ska jag kika lite på fotbollen och se om det finns någon lämplig lunch att få i sig. Ha en fin dag! ♥

Just falling apart


Det känns faktiskt som att mina armar ska ramla av. Haha. Gnäll gnäll ;p Jaja, träning är bästa receptet för att få bort träningsvärk, så jag jobbar på saken. I övrigt så har jag pratat med Emma ikväll, alltid trevligt ;p Har sett lite serier så jag är snaaart klar med 24. Har tagit en himla tid alltså. Men det börjar äntligen arta sig lite nu!

Nu är jag lite ledsen för att vi typ har slut på mjölk. Buhu. Kikar lite på lägenheter istället. Undrar hur länge jag velat flytta nu egentligen, är ju helt tokigt. Det ska bli fint att få bli vuxen på riktigt. Även om det lär dröja ett tag :)

Okej, nu är det kört, Fanny berättade att hon och hennes pojke kanske ska ut och resa. Nu blev jag sugen. Skulle vara fint med lite riktigt solsken, nu när det väl är sommar och allt. Nä, nu ska jag drömma mig bort igen!

Workout


Ja, bästa platsen på jorden, typ. Iksu. Finns alls man behöver, och lite till ;D Cyklade (!!!) hela vägen dit tidigare idag, trodde mina ben skulle dö, med tanke på träningsvärken jag vaknade med imorse. Men, det gick mycket bättre och mycket fortare än väntat. Wie! Jaja, sprang backträning på löpbandet, cyklade och körde lite mjölksyreträning (låter rätt coolt tycker jag ;p), körde crosstrainer, och så var jag som vanligt och körde styrka. Ben och mage mest, skönt! :) Simmade och bubblade sedan. Är helt slut nu och mina ben värker som aldrig förr, typ. Jag som bestämt mig för att köra lågintensiv träning, ja, det gick ju inte alltför bra med den idén.




Jaja, eftersom det kommer bli så jäkla mycket skola och innebandy till hösten så måste jag tyvärr säga farväl till IKSU fram till våren igen. Känns supertrist. Men å andra sidan, har man träningar totalt typ 10 gånger i veckan, då behöver man nog inte träna ännu mer, faktiskt ;p Nä, jag ska njuta av detta underbara ställe hela augusti ut i alla fall! :D


Tisdag


Godmorgon bloggen! :D

Ja, oj, jag är jättepigg. Nästan i alla fall. Eller okej, jag är pigg. Men jag har helt ärligt ont precis överallt. Träningsvärken är ju helt sinnessjuk känner jag. Känns lite jobbigt med tanke på att jag ändå tränat åtminstone 3 gånger i veckan, och nu pallar jag inte ens med en helt vanlig innebandyträning. Hej och hå, haha ;p Jaja, jag ska anyway upp på iksu och träna idag. För er som inte visste; att träna är bästa sättet att få bort träningsvärk, har jag hört i alla fall...

Förresten. Bara ett litet tips sådär. Mitt mobilabonnemang är superbra. Telia Max 25. Känns som att allting är gratis. Eller kanske inte gratis då, men det känns som att ingenting jag använder telefonen till kostar. Nice minsann!

Nu ska jag klä mig, packa väskan, göra mig klar, och fortsätta gnälla över min onda kropp ;p Ta hand om er finaste! Och glöm inte att ha en fantastisk dag!

Innebandy


Ja, innebandy var det ja. Fantastiskt kul att få komma igång igen. Känner motivationen komma smygandes så det känns verkligen som att det här skulle kunna bli en riktigt riktigt bra säsong! :) Dock är benen huuur sega som helst, cyklade hem för att jobba bort lite mjölksyra, och gick sedan en liten promenad nyligen också så jag hoppas att det lugnar ner sig snart alltså. Skönt att få känna på klubban igen. Ni som någon gång idrottat vet nog hur jag menar :)



Den här schyssta stickan kommer från Unihoc. Om det blir en sådan jag lirar med denna säsong, det återstår att se. Har ju alltid min älskade Fatpipe som behöver ett nytt blad. Den som lever får se, som man säger. :)

Haha, känner att det blev mycket innebandysnack nu. Men så lär det ju bli. Räknade ut att det blir idrottspass (inkl match och skolan) ungefär 10 gånger i veckan. Det blir tufft. Men härligt! Nu ska jag dricka mjölk (ja, jag vet, jag gör det jämt ;p) och sedan blir det 24 och sängen. Puss på er!

Aprikos


Ännu en tröja jag köpte i Göteborg. Helt fantastiskt skön är den. Aprikosfärgad från Lyle&Scott. Mjuk och skön :) Och när jag kom fram till kassan var den t.o.m. på halva priset. Ibland har man tur!



Ni får ursäkta mina byxor som kanske inte passar in så himla bra. Och ja, angående de fina prickarna över mitt ansikte - man kan ju inte alltid ha en bra dag, eller hur? :) Anyway så älskar jag tröjan!

Säsong


Fruktansvärt seg dag tycker jag. Har inte gjort så mycket vettigt som jag hade tänkt mig innan. Har inte promenerat, utan det tänkte jag göra efter träningen. Ja, innebandy var det ja. Spännande. Jag är nog nästan lite nervös också eftersom jag har på känn att jag inte kommer känna någon där. Haha ;p Jaja, det löser sig. Jag som är så himla trevlig och icke-blyg så! ;D

Nej, nu ska jag ta och byta om. Om allting går som det ska så är jag hemma vid halv tio igen. Så, wish me luck. Eller något. Det är väl inte direkt så att jag är nybörjare, men ni förstår nog ;D Puss och kram!

Måndag


Godmorgon mina fina läsare!

Har ni sovit bra? Pigga och glada får jag hoppas :) Jag har lite ont i magen, är nog hungrig tror jag. Kanske skulle sitta fint med lite frulle. :) Har förresten fått ett myggbett på benet inatt, kliar och håller på. Fruktansvärt irriterande. Sedan är det ju typ mitt andra myggbett på hela sommaren så jag tyckte det var lite onödigt :P Jaja, jag är i alla fall på lite bättre humör idag så det känns ganska fint. Solen skiner lite till och från där ute så det kan ju sitta fint med en liten promenad sedan också. Ikväll ska jag nämligen åka iväg och träna med laget. Fram tills nu har det mestadels varit försäsongsträning och relativt frivilligt om man velat komma. Men nu jäklar, nu börjar vi köra inomhus för fullt. Sååå, om jag inte bryter benet eller sådär, så ska jag dra dit. :) Känns roligt, och lite spännande med nytt lag och ny tränare också. Kan ju inte bli sämre än ifjol så ;p

Jaja. Frukost var det. Puss! ♥

Worthless


Nej, det här går inte. Jag är på helt värdelöst humör. Och allt på grund av ett enda ynka litet namn egentligen. Det är bara tragiskt och förbannat jäkla drygt. Är redigt less på den här dagen nu, det kan jag lova er. Jag hoppas vid gud att det blir bättre imorgon. Sitter och lyssnar på Lifehouse's låt "Broken" och deppar lite. Helt ärligt, det är inte kul alls.

Det är mycket jag hatar. Och däribland detta. Nu ska jag tröstdricka Oboy och lyssna på Sister Hazel och spela spel. Blä. Hoppas ni har det bättre än mig. Ta hand om er. Kram ♥

The longest day of my life


Jag tror att jag har dött. Eller nja, okejdå. Men jag är helt galet sliten. Och det har typ varit världshistoriens längsta dag. Nästan i alla fall. Släktträffen var helt okej, förutom att det var kallt och jag kände mig gammal bland alla barn. Är ju i och för sig äldst av alla barn. Så kanske inte så konstigt. Vi hade två små bebisar där också. Jättemysigt. Vill också ha, om ett par år förstås :)

Har ganska nyss kommit hem från iksu. Har tränat som vanligt. Bubblade i bubbelpoolen också. Väldigt skönt :) Sedan fick jag världens drygaste idé, så jag GICK alltså hela vägen hem. Tar en timma och är så himla segt. Plåstrade min fot med typ 14 plåster också så jag skulle överleva. Har i alla fall inga skavsår nu så det känns ju fint ;D

Jaja, nu sitter jag här och äter nudlar och drömmer mig bort typ. Ska ta och dricka mjölk. Puss!

Söndag


Hallå :D

Hur mår ni? Har ni sovit gott? Hoppas det i alla fall! Jag mår ganska bra. Har fortfarande lite ont i magen, men det går över snart tror jag. Har dock sovit sjukt dåligt inatt. Inte det minsta roligt. Låg och såg någon tennismatch mellan någon Djonkovic och Nadal, tror jag. Gillade det faktum att Nadal förlorade i alla fall. Haha :)

Idag ska jag åka på släktträff.. ja ni läste rätt. Vartannat år så träffas släkten och äter massa mat och gör typ tipsrundor. Har en fin släkt så det blir inga kindnyp som tur är. Så det ska nog gå bra hoppas jag :) Sedan blir det iksu och träna som vanligt. Ska bli spännande att besöka det stället idag, faktiskt... Ska t.o.m GÅ hela vägen hem sedan. Drygt, och på tok för hurtigt alltså :P

Jaja, nu måste jag duscha och sånt innan vi ska åka. YNWA som vi Liverpool-fans säger. Puss på er!

Low


Det är ju inte speciellt smart att vända på dygnen som jag gör. Eller vända och vända. Jag somnar sent och vaknar tidigt, så det borde ju egentligen bara innebära att jag sover väldigt lite. Haha. Ja, där har vi nog förklaringen till varför jag är så jäkla trött hela tiden. Himla lyckat. Tur att jag är morgonpigg i alla fall, annars skulle ju dagarna bara bli förstörda ;p

Idag har jag nog inte gjort någonting annat än att tänka tillbaka på vissa stunder från gårdagen. Och jag blir inte riktigt klok på mina funderingar heller. Det var bra, men varför kan aldrig det som är bra vara för evigt, eller åtminstone mer åt det hållet? Det ska alltid vara så jäkla svårt med vissa saker. Håller på att bli galen. Men, jag ska komma på ett sätt. Jag ska lösa problemet. I'll make it. *försöker vara positiv utan att lyckas...*

Nu.. ska jag hitta någonting att äta. Och sedan ska jag se ett avsnitt 24. Har spelat hela hela kvällen så nu känner jag att jag behöver en paus. Himla fint. Kärlek till er. ♥

Bakis (??)


Okej, jag kanske hade aning fel angående det där med att vara bakis och det. Eller, jag har inte mått dåligt på det sättet. Tror jag åtminstone. Pappa påstår att det är bakfylla i alla fall, men jag låtsas att jag inte håller med ;p Min mage är i alla fall helt skadad. Ni vet, sådär orolig och äcklig och stressad som den alltid var förut? Ja, precis så har det varit hela dagen. Så jag har mestadels vilat, och sett fotboll (domaren sög igen, haha). Nu har jag t.o.m varit duktig och klippt gräsmattan, fast jag råkade typ förstöra gräsklipparen, haha. Bra jobb av mig där ;p

Anyway, magen har lugnat sig. Tack gud! Så nu dricker jag oboy och lyssnar på Flo Rida - Low. Party party. Eller ja, ni förstår nog. Ska väl ut och promenera lite och i övrigt så får det nog bli lite älsklings-24 resten av kvällen. Skönt att vila upp sig efter gårdagen. Det är ju slitsamt, typ ;p

Ni ska få se min fina, sköna tröja lite senare. Ta hand om er! ♥

Lördag


Åh hej världens finaste läsare!

Vet ni vad? Jag hade det helt fantastiskt roligt igår. För att göra en lång historia lite kortare; det började med att farmor skjutsade mig ut till Rebecca (vars pappa bor typ ute på landet, asfint!!). Strax efter 5 var alla där och Rebecca öppnade lite presenter och vi drack en liten fördrink innan vi skulle äta vår fina middag. Och fin, jo, fyfan vad underbar den var. Värsta fantastiska buffén! Så mätta blev vi. Och sedan kom efterrätten med två underbara tårtor också. Jag dog lite :) Jaja, vi festade och käkade godis osv och hade det supertrevligt. Sedan bestämde vi oss för att åka in till droskan. Så vi tog våra tre bilar och åkte in till Johans lägenhet. Mys mys. Sedan sa vi hejdå till några och vi sprang in på droskan. Otroligt mycket fint folk som man känner och bara allmänt roligt. Vi dansade hela natten lång och det var kanon :)

Vid 2, då det stängde så gav johan mig mina pengar, som jag tappade bort ungefär 1 sekund senare, haha, och sedan begav jag mig hemåt i den mörka, kalla natten, tillsammans med mina klackar förstås. Jag dog. Men jag tog mig hem, med lite hjälp. Och här är jag nu. Och det känns great att inte vara bakis, det kan jag lova er :) Jag är glaaad!

Jaja, nog tjatat om kvällen. Hur mår ni? Vad ska ni göra en fin lördag som denna? :) Jag ska nog vila mest. Och baka. Och se min lillebror spela lite fotboll. Mysigt värre. PUSS!

Party!

Nu hörrni, nu är jag taggad till max. Party!!!! Alldeles strax ska jag ner på stan och träffa B och fixa det allra sista inför kvällen. Känns kanon! Anyway, jag hoppas ni får en supertrevlig kväll! :) Puss på er!

Fredag


Godmorgon :D

Oj vad härligt att vakna tidigt idag faktiskt, känns väldigt skönt :D Har just käkat frulle, klätt mig, och plattat min nya lugg, som jag typ inviger för stunden. Hyffsat fiiiin :) Ska ner på stan snart och springa massa ärenden också, så det passar finemang att vara vaken tidigt idag :D

Ikväll blir det party och middag, det ska bli fantastiskt trevligt. Jag taggar :D

Ne, nu ska jag fixa klart luggen. Hörs senare :) Puss!

RSS 2.0