Nostalgi


Ibland så blir jag bara besviken på hur världen fungerar. Ni vet, när man har sina förhoppningar och sedan så skiter sig allting. Jag vill aldrig bli ledsen. Ett exempel; det står 1-1 i en fotbollsmatch, jag är superfan av det ena laget. Det är 5 minuter kvar. För att slippa bli besviken så säger jag till mig själv "äh, det är kört, mitt lag förlorar. det går inte". Bara för att liksom säkra upp det hela. Och ändå blir jag lika besviken ändå. Det är värdelöst.

Det kanske låter lite konstigt. Och ni undrar säkert varför jag drar upp allt detta nu.. Tja. Jag fick mig just en tankeställare. Och jag genomgår en liten nostalgitripp tillbaka till 05' då jag genomgick det värsta året i mitt liv. Minnena flödar. Och jag tackar kyrkan och S för att jag lever. För livet är fint, glöm aldrig det!

Nu ska jag sluta. Bara sluta. Och ge upp, för stunden. American Idol och musiken kallar på mig. Kärlek.

Torsdag


Hallå hallå!

Hur är det med er, mår ni bra? :) Jag är bränd, eller inte bokstavligen för jag kan inte bränna mig av svenska solen, men jag ser lite ut som en kräfta i ansiktet iaf :P Har haft en givande dag. Öh. Ja, eller hur man nu ska beskriva den. Vaknade tidigt tidigt och behöver inte åka på stan vilket kändes fantastiskt bra. Så jag drog på Nydala och kikade lillebror spela (duktiga pojkar är dom!). Sedan var det liksom hem för att kolla posten, och se om jag fått något förlåt-brev från Nordea, vilket jag inte hade, så jag blev sur. Haha. Dock hade jag fått från Telia så superglad blev jag. Öppnade, och insåg att jag skulle behöva fylla i ett avtal, FEL avtal. Ännu mer förbannad blev jag då, så nu blir det jag som springer iväg på Teliabutiken imorgon och kräver mitt abonnemang på en gång. :P

Anyway, drog på statoil för att köpa glass innan vi skulle ner på havet. Testade mitt bankkort igen, för typ 5 gången, OCH DET FUNKADE. Då blev jag lite gladare! Så jag fyllde på telefonen i alla fall, så nu kan jag leva igen :)

Känner att detta börjar bli lite utdraget, meen. Vi låg på stranden ett par timmar till åskan drog förbi. Så vi åkte hem och jag begav mig till IKSU. Världens bästa ställe, lätt. Tränade som aldrig förr så nu är jag biff för er som undrar ;)

Nu äter jag mat och ska göra massa tråkigheter ikväll. Hoppas ni haft det bra, och får en underbar kväll :D PUSS!

Årets finaste dag (?)


Okej, nu är jag lugn och fin i alla fall. Har tv-nördat en del ikväll. 24 och so you think you can dance gjorde mig på aningen bättre humör. Imorgon, om jag inte får något ursäktande brev från nordea, eller mitt nya kort eller någonting, så ska jag springa på banken och kräva att dom fixar allting så det blir perfekt. Trots det faktum att det ska vara årets finaste dag imorgon. Känns förjävligt. Men jag har inte speciellt mycket val. Ska även köpa lite smycken och en tröja, och lite godricka. Känns fint. Förutom det faktum att jag missar min brors match i Umeå Fotbollsfestival (som faktiskt är en rätt stor ungdomscup här i sverige!) samt vädret dårå. Kanske hinner jag ner på stranden och sola ändå om jag är snabb. Wiewie :)

Jaja, nu börjar numbers på tv och sedan ska jag sussa tror jag bestämt. Godnatt på er älsklingar!

Ilska


För övrigt. Jag är arg. Rent ut sagt jävligt förbannad. Mitt bankkort har blivit spärrat och jag hatar Nordea. Mitt mobilabonnemang har ännu inte kommit, trots att jag beställde det den 8de juli. Hat till Telia som sa 7-14 dagar. Jag har 44 öre på mobilen och kan varken betala med bankkortet eller ta ut pengar ur automaterna. Less är det minsta jag är!

Jag behöver pengar för helgen. Och jag behöver telefonen. Jag blir galen!!

Jag ska avreagera mig och äta en äcklig hamburgare. Förhoppningsvis återkommer jag på bättre humör om ett tag.

Onsdag


Tjohej älsklingar!

Jag har nyss kommit hem från stranden igen. Riktigt härligt väder har det varit, lite svalare och så var det en period med moln som gjorde att jag nästan (okej, överdrift då..) frös ihjäl. Inte så roligt. Men annars så. Brännan börjar arta sig och det känns nice :)

Är för övrigt rätt upprörd över vårt tomma kylskåp för stungen. Inte kul! Enbart en massa red bull från pappas jobb. Ingen mat någonstans och pappa steker flottiga hamburgare. Jag som inte ens äter det. Blä!

Jaja, någonting måste jag väl äta. Börjar vara dags nu. Puss!

Words


Jag tänkte ge er lite ord, eftersom jag inte riktigt kan få ihop några vettiga meningar här..

Soffan. Mys. Sockerkaka. Bästa vänner. Tv. Sister Hazel. Leenden. Festival. Hångel. Nya ansikten. Hopp. Kramar. Cider. Sängen. Your Winter. Musik. Kyckling. Mjölk. Cola. New York. Drömmar. Resor. Berg-och-dal-bana. Kärlek. Äventyr. Minnen.

Jag älskar. Bara älskar.

Födelsedagar och festivalpics


Hej bloggen :D

Här sitter jag med kycklingfilé, egengjorda klyftpotatisar, bea-sås och mjölk. Bättre än så blir det knappast. Eller jo förresten, har spenderat hela dagen ute vid havet, strålande sol blev det och färg har jag också fått. Direkt efter vi solat och badat färdigt fick jag skjuts upp på IKSU där jag var duktig och tränade hårt som vanligt. Underbart är bara förnamnet! :)

Pratade förresten med Fanny i bilen på väg till iksu och det vankas födelsedagsmiddag, förfest och utgång på fredag. Ska bli fantastiskt trevligt tycker jag! :D Taggi taggi! Livet är rätt fint har jag ändå insett.

Förresten. Jag vet att ni är så hiiiimla många som bara dör av längtan till mina festivalpics från i helgen. Bilder som jag aldrig tog *skäms* ;/ Dock gjorde Tone det, men hon befinner sig under två veckor nu i Norge hos sin pappa och i sin stuga i Skellefteå. Så det sket sig lite. Meeen, den som väntar på något gott. Haha :)


Tisdag


Tjohej! :D

Alltså jag har allvarliga problem.... väderproblem. Igen. Det är soligt. Och molnigt. Och inte lika varmt som igår... Och min familj ska åka och bada men jag förstår inte varför. Jag kan inte åka till stranden om det inte är strålande sol och klarblå himmel. Men oj vad jag kommer ångra mig om det spricker upp snart och jag sitter hemma ensam.. I-landsproblem å det grövsta.

Jajaja, jag ska nog åka. Sedan ska jag på iksu. Måste. Träna. Stenhårt. Ångest typ! Haha... Jaja, hörs senare. Puss

Sockerkaka och sömnpiller


Chillidill säger jag bara. Här händer det verkligen inte mycket vettigt. Ser 24, som alltid.. Why ask, liksom. Dammsugit lite och lekt städerska. Det var kul. Noot. :) Bakade sockerkaka sedan som jag typ ätit upp. Eller, det är mycket kvar fortfarande, men snart så, hehe. Lite busig får man ju vara ibland. Den är ju så himla himla god (bara för att jag har gjort den förstås!) Bara bra att man har barnasinnet kvar i sig i alla fall. Vore ju faktiskt lite hemskt om det var borta redan vid 18års ålder? Tja, redan och redan, är ju i och för sig ganska gammal nu. På gott och ont, som med allting annat. Buhu i alla fall :(

Jaja, bla bla bla. Nu ska jag se klart mitt 24-avsnitt. Sedan ska jag nog se Numbers på tv, om det ens går.. Hm, kan vara värt att kolla upp. Sedan ska jag somna till någon tråkig tennis på sportkanalerna. Värsta härliga sömnpillret, för er som behöver! :) Ni är världens bästa. Puss!

Opening ceremony


På tal om Gothia. Här har vi en rätt så schysst bild på invigningen. Hur mäktigt som helst, trots att det var tredje gången för min del nu. Ifjol så var det en kille som klev upp på scenen och friade till sin flickvän som satt på läktaren. Hon är svensk, han tysk (typ?) och de träffades på Gothia för typ 15 år sedan. Var skitcoolt tyckte jag då. :) I år så gifte dom sig. Inför 52000 människor. Bara sådär liksom. Ännu häftigare ju!


I väntans tider.. :)

Färgglada band




Jag har nog alltid varit en samlare. Eller nja, det beror förstås på vad det handlar om för saker också. Men sådana här band, det tycker jag är jättekul. Då minns man verkligen att man har varit någonstans. Och oftast är det någon rolig färg, så då blir man lite extra glad sådär! :) Plus att jag tycker att det är lite fint för andra att se "Titta hon har varit på Liseberg!", ungefär. Haha. :) Anyway, fredag och lördagsbanden är förstås från PDOL för er som inte förstod. Och det fina (fula!) gröna bandet är ett Gothia Åkpass till Liseberg. Wiho säger jag bara! Ifjol hade jag och Fanny ett likadant band, men då var det rooosa. Det ligger fortfarande här på hyllan vid skrivbordet och ser så fint ut så (skräpar, för er som hellre vill använda det ordet)!

Feel the heat


Jag känner mig helt söndermosad i skallen. Märks verkligen att jag haft en sliten helg. Och idag har jag legat och solat på stranden i massor med timmar. Man får ju galnaste värmeslaget, typ. Orkar knappt röra på mig så det blir ingen träning ikväll heller, haha. Vilket skämt jag är alltså :P Ska i alla fall köra på iksu i veckan så! Ska även springa på banken någon dag då det inte är strålande sol. Jaja, det är ett senare problem!

Nu ska jag i alla fall äta middag. Sedan ska jag typ... städa och duscha och enbart slappa i soffan resten av kvällen. Ska bli otroligt skönt faktiskt! :D Puss!

Måndag


Godmorgon! :)

Hoppas ni sovit gott. Det har jag i alla fall, även om jag inte sovit så himla länge tyvärr.. Ganska sliten fortfarande men men. 38 grader i solen (säkert en aning missvisande men inte mycket) säger ju sig självt. Det blir stranden idag och det känns helt fantasiskt :)

Kanske, eventuellt, om jag orkar så drar jag och tränar ikväll med laget. Har sagt det ett par gånger nu. Så vi ser väl om det äntligen blir av eller inte, haha. Jaja, nu ska jag inte sitta här inne. Hörs senare. Puss på er.

Dagens


Efter att ha haft världshistoriens tröttaste nätter så gjorde vi inte speciellt mycket idag efter att vi vaknat (som jag gjorde vid 13.45 = hemskt sent!!!). Vi drog på oss bikinin och låg ute och stekte samtidigt som vi åt varma mackor. Härligt som fan var det. För övrigt så klippte Tone mig ute i solen. Underbart skönt, och svettigt ;p




Såhär glamourös var jag tidigare idag i Tones stuga. Iklädd Levis shorts och en bikini från Calvin Klein. :)

Nu har jag just kikat på en film och ätit lite chips. Ska packa upp väskan och städa skrivbordet här lite, sedan blir det 24. Har för övrigt hittat en resa till New York, var ett trevligt kampanjpris också. 2600kr, ja jag säger då det. Hade det inte varit helt fel tidpunkt att åka så hade jag bokat direkt! Vanligtvis ligger flygbiljetterna på närmare 5000kr numera, om jag inte är helt fel ute vill säga (Har hänt förr, faktiskt). :)

Söndag


HEJ FINASTE!

Jag hoppas ni har det underbart! Jag kom nyss hem, eller, för en halvtimme sedan kanske. Skönt att vara hemma faktiskt, om än jag haft det helt otroligt bra också :D Ska skriva allt (som jag minns) om festivalen och allting lite senare. Vi har somnat 5 två nätter i rad nu så jag känner att jag kanske ska ta det lite lungt ett tag. :)

Ikväll ska jag kika på film och äta massa godsaker. Har verkligen kommit in i någon älska-(RÄTT)mat-period. Haha. Tur att jag tränar så mycket som jag gör också. :)

Jaja, nu ska jag se vad jag hittar i köket. Hörs om ett tag igen. PUSS!

Fredag

Heeeej!

Hoppas ni har det bra! Jag har en helt fantastisk dag så här långt. Vaknade vid 10, klev upp, packade lite, såg hur uuunderbart väder det var. Sedan tog jag en dusch innan jag sedan promenerade ner på stan med B, kanske en av världens bästa människor. Vi tog en glass nere på bryggan i älven och satt där i solen. Sjukt härligt. Nu är jag hemma igen, och klockan tre kommer tone och hämtar upp mig och vi åker till skellefteå. :) JAG ÄR SJUKT TAGGAD MINA VÄNNER!

Dock svettas jag och har fortfarande inte lyckats fixa min packning, men det är ju ett senare problem, eller hur. Nu ska jag göra mig ordning i alla fall. Vi hörs på söndag igen då jag kommer hem. Ha en fantastisk helg. För det ska jag! PUSS!

High on life


Jag har i alla fall insett en bra sak nu som gör att jag får lite mindre ånget. Nämligen att jag skulle hur som helst varit tvungen att byta från frisörprogrammet, förr eller senare. Och vet ni varför? Joo, för att jag bli knäpp av doften utav hårfärg/blekning. Galen galen galen. Det är ungefär som att sniffa lim (inte för att jag har gjort det men), doften blir man ju fan hög av. Typ. Inte för att jag vet hur det är att vara hög. Men ni kanske fattar poängen..

Anyway, sitter nämligen här med blekning i håret. Ännu ett steg mot en blond period. Vi ser väl hur det går med det. :)

Med min packning går det i alla fall sämst. Blir knäpp. Tror att jag har kläder som försvunnit, men i själva verket så drömmer jag bara om att jag ens äger dom där kläderna. Pinsamt elin, pinsamt alltså. Ja vi ser väl hur det går. Har kommit så långt som att jag har bestämt vilka olika klädkombinationer jag ska ha med mig. Nu fattas bara tråkigheter som smink, smycken, hygienartiklar och sånt skräp. Sånt man alltid glömmer. Blaha vad jobbigt det är att packa. Slutar väl med att jag slänger ner hela Göteborgpackningen (8 dagar) för min 3 dagars långa vistelse. Haha. Katastrof.

Ne, nu ska jag gå och se så jag inte bleker bort mitt hårt. Wish me luck!

Torsdag


Tjoho! :D

Jag är lite kluven alltså.. Imorse då jag vaknade strax innan elva var det strålande sol, inte ett moln på himlen och 27 grader i skuggan. Jag klagade inte direkt och hoppade i min bikini på en gång. Efter att ha legat ute och solat i drygt en timme inser jag att himlen nu är fylld med små små moln, överallt. Duuuuumma väder. Dock fortfarande varmt men vafaaan.. Jävla sol säger jag bara :(

Jaja, jag tar i alla fall en paus från min sitta-ute-och-få-en-boll-i-skallen-medans-jag-läser-hm-katalogen-stund.. Så nu är det lunch som gäller. Pannkakor tror jag bestämt det blir. :)

I övrigt så blir det enbart en himla massa packning idag. Har inte den blekaste om vad jag ska packa. Plus att x antal av mina tröjor är spårlöst borta, känns det som.. Får klura vidare helt enkelt.. :)

Jag hatar bussar


Åh, vet ni vad? Jag hatar Umeås kollektivtrafik. Finns ingenting som är mer segt än våra bussar alltså. Tog 50 minuter för mig att ta mig hem från IKSU idag, lite less var jag faktiskt, plus att det endast var en massa jävla getingar överallt som ville göra mig ledsen. Men om man bortser från det så gick träningen superbra igen och det var fantastiskt skönt som vanligt. Simmade faktiskt lite också, och bubblade i bubbelpoolen tillsammans med någon söt pojke. :) Härligt var det i alla fall!

Jaja. Jag har nyss ätit middag (tyvärr potatis som jag hatar) och nu så vilar jag bara. Ska städa mitt rum, där det fortfarande ser ut som att det varit ett krig, och plocka fram lite kläder till helgens äventyr också. Spännande! Nä hörrni, mina ben värker.. Dags att vila lite på riktigt tror jag..

Onsdag

Hej! :D

Och godmorgon kan man väl säga! Har lite bråttom här.. Ska iväg på iksu och träna. Och simma också för den delen, superskönt ska det bli! Vädret är knasigt idag också. Det blåser lite, men är samtidigt 27 grader, fast ingen sol. Haha. Är lite misstänksam i alla fall ;D

Jaja, ville bara önska er en superfin dag så hörs vi om några timmar igen. Puss älsklingar!

What happens in Vegas


Usch vad varmt vi har det här inne. Bastuvarning, tycker jag i alla fall.. :P Jaja, jag har varit ute och klippt gräset, väldigt tråkigt var det i alla fall haha. Nu har jag mest suttit och pratat med Tone om pdol (ja, jag taggar jävel) och typ chillat :) Ska väl starta upp lite avsnitt med 24.. Eller förresten, jag kanske ska se What happens in vegas? Sägs ju vara en riktigt riktigt bra film så man kanske ska passa på helt enkelt. Har ni sett den, tyckte ni den var bra?



Anyway, imorgon blir det iksu och träna i alla fall. Skönt skönt! Ha en fortsatt trevlig kväll älsklingar. Tack för att ni finns allihopa. Puss på er!

Matlagning


Hej babes!

Vilken trist dag det har varit idag alltså.. Det regnar idag igen så det blev ingen klippning av gräset. Fast jag klagar inte direkt, haha :P Tidigare idag så kilade jag ner på statoil och postade brev och fyllde på telefonen, i väntan på mitt abonnemang som jag hoppas kommer typ nuuu :) Så får gärna mitt nya bankkort dimpa ner i brevlådan också. Komsi komsi älsklingar!

Har kikat lite på 24 igen och taggat lite inför helgen. Ska bli grymt roligt!!! :D Säg gärna till om ni ska på PDOL (piteå dansar och ler, för den okunnige) ! :D

Förresten så har jag lagat middag idag. Spännande, med tanke på mina icke-existerande matkunskaper. Jag gjorde i alla fall korvstroganoff och ris, sådär lagomt avancerat, haha. Trodde verkligen att jag skulle misslyckas totalt men faktiskt inte. Det blev faktiskt gott så jag är nöjd! Min matlagning sträcker sig ju så långt som till hemkunskapslektionerna i skolan under högstadiet. Jag utvecklas, med andra ord ;D

Tisdag


Godmorgon godmorgon! :D

Hoppas ni sovit fint! Jag tänkte stiga upp före elva, men det gick inte så bra. Trött och sliten är jag av någon anledning ;P Steg ganska nyss upp och har bara hunnit trycka i mig 2 mackor som mest, haha. Gott var det i alla fall! Ja, idag har jag inte så himla mycket planer. Har träningsvärk från igår, så det blir ingen träning idag.. Ska posta brev och klippa gräsmattan om det inte börjar regna igen dvs. Ser väl hur det blir med den saken, haha ;D

Nej hörrni, nu ska jag dricka någonting och klä mig så jag känner mig redo för dagen snarast! Hörs lite senare. Puss!

Flowerpower

Under vår heldag i Stockholm förra helgen kilade jag in på Topshop och hittade den här sötnosen. En kort kjol, volanger, och mönstret skriker blommor. Kanske inte direkt det jag brukar klä mig i. Men jag var ute efter färg och den här var riktigt riktigt fin. Så jag tog en liten chansning och än så länge så är jag väldigt nöjd med mitt inköp! :) Orkar dock inte ta på mig den och fota nu, eller har rättare sagt ingen som kan fota åt mig och då blir det bara skräp av det hela. Hoppas detta får duga för stunden, helt enkelt. Anyway, 550 pix gav jag för den om jag inte minns helt galet. :)





Liten närmare titt på mönstret. Fint va? :)


Dumma sommar


Och regnet bara öser ner. Samtidigt som det typ blåser storm, nästan i alla fall. Hade det inte varit sommarlov hade jag älskat det, men nu känns det lite trist med tanke på ledigheten och allting. Riktigt jävla skitsommar har det varit hittills.. Inte alls roligt! Väldigt besviken är jag.. Och för att inte tala om - BLEK....

Jaja, i alla fall, nu sitter jag och ser 24 och planerar PDOL med Tone som mest. Blir nog mycket mycket trevligt hoppas jag :) Kul att åka iväg och göra någonting roligt. Ska lägga undan pengar till nästa års resor också. Blir nog både New York och en solsemester så det känns fint! :D Meeen, länge kvar tills dess tyvärr ;p Jag får härda helt enkelt!

Nä, ska inte sitta här och svamla mer. Ska lägga in en bild på en av mina kjolar jag köpte, om en liten stund, so hold on darlings! Puss!

Change your mind

Helt ärligt, jag älskar att träna. Och idag var jag riktigt riktigt hurtig. :) Hoppas på träningsvärk imorgon så man känner att man lever liksom, höhö! Anyway så har jag ändrat mig. Jag brukar alltid gnälla då det regnar.. Men egentligen så älskar jag när det regnar. (förutom på sommaren då det ska vara sol!!!!) Ni vet liksom då man sitter i en busskur och hör hur det smattrar mot taket. Man fryser, sitter där och huttrar med gåshud över hela kroppen. Jag tycker det är hel mysigt. Men det är väl bara jag det förstås ;P

På tal om rubriken till inlägget - en fantastiskt bra låt utav Sister Hazel, tanka tanka!

Jaja, nu väntar jag på middag i alla fall. Fotar nog lite mer av mina inköp från Göteborg lite senare. Puss på er!

Måndag


Godmorgon sötnosar! :)

Jag är ganska nyvaken måste jag erkänna, satt uppe ett par timmar i natt och kikade på säsong 2 av 24. Återigen - världens bästa serie! :D Anyway, nu har jag käkat lite frulle och så.. Ska precis klä mig och packa träningsbagen och försöka ta mig upp på iksu någongång under dagen också. Det behövs. Och jag har bestämt mig för att träna stenhårt resten av sommaren, kan ju vara bra inför innebandysäsongen också. :) Det svåra med att ta sig till iksu är att det ösregnar här, vilket innebär att jag varken kommer gå eller cykla dit. Så då återstår bara buss och bil, och jag hatar att åka buss, är så onödigt tycker jag.. Så vi ser väl hur det går med andra ord ;D

Förresten hörrni, på fredag åker jag nog upp till Skellefteå, för att sedan åka vidare till Piteå och PDOL. Liten impulsgrej från mig och älskade Tone, kul med lite festival och trevligt folk. Vi får se hur det blir :D

Nu ska jag klä mig och packa väskan och sådär. Hörs lite senare! Ha en underbar dag (utan regn helst!). KRAAM :D

Levis


Eftersom vi kom fram till Göteborg redan på lördag kväll, dvs en dag tidigare än planerat. Så var vi ju tvungna att hitta på någonting roligt att göra under söndagen också. Själva Gothia Cup började ju inte förrän måndagen så. Sagt och gjort så tog vi bilen och begav oss ut till Kungsbacka och den stora outleten som finns där. Det finns typ ALLT. Acne, Whyred, Filippa K, Adidas, Levis, Björn Borg osv osv osv. Anyway så hittade jag dessa shorts inne på Levis butiken. Riktigt fina tycker jag! Gillar tvätten otroligt mycket också :D




Väldigt nöjd är jag. Och sköna är dom. 400kr tror jag att jag fick ge :)

Söndag

Hej finaste!

Vet ni vad? Jag är hemma, i Umeå. Det känns väl lite sidådär om jag ska vara ärlig. Ska dra hela historian (dvs hemresan) från början tänkte jag. Varning för långt inlägg ;P

Checkade ut vid 11-tiden igår. Tog ett bra tag att packa bilen, tur att pappa är proffs, haha. Ska lägga in en bild på vart chipspåsen hamnade också så ska ni få se ;D Anyway så åkte vi sedan in till stan och Ullevi där jag, pappa och lillebror satte oss och såg finalen tillsammans med Håcan (som är pappas kusin för er som undrar). I alla fall så sög matchen rätt hårt och efter en stund så ringde mamma och sa att hon och syster shoppat klart och nu befinner sig i bilen. Slutade med att vi inte såg mer än en match och istället satte oss i bilen hemåt. Norrut. Uppåt. Mot buschen.

Åkte bil läääääänge. Köpte lite film, korv, godis, dricka och sådant som är bra för resan. Mamma och pappa körde fel. I år igen. Ifjol hamnade vi ute på landet någonstans. Vi stannade i alla fall i Gävle och jag åt kebab för första gången i mitt liv. Lite starkt var det, och den största portion jag sett i hela mitt liv. Men det dög i alla fall. :)

Sedan kom paniken då vi var 11km utanför Söderhamn och hade slut på bensin, åtminstone så stod det så på vår lilla skärm då man kan se exakt antal km man kan köra på tanken. Tur som vi hade så visade tydligen den där mätaren fel och vi tog oss hela 11km in till statoil, trots att mätaren stod på 0km. Haha. Ja, det var en upplevelse det också :P

Kom hem vid 2 inatt i alla fall. Segt var det att åka så långt. Men jag hade saknat min säng så. Sov till klockan 13 idag, vilket nog är typ rekord för min del, nästan. Nu har jag packat upp lite och gjort lite sysslor. :) Ska skicka ner kläderna i tvätten nu. Återkommer senare. :D Puss puss puss puss!

Fredag i Göteborg

Hallå finaste läsare :D

Här sitter jag på rummet och gör inte speciellt mycket. Har ätit middag för ett litet tag sedan också. Vilar mest fötterna. FYFAN vad ont jag har alltså. Klackar + stan + Elin = SÄMST kombination.. Eller jag + skor över huvudtaget är bara värdelöst.. Jaaaa. Igår var en dålig dag också. Umeå FC, Umeå IK och Umeå Södra åkte alla tre ut. Wiho vad dåligt. Men kom igen Umeå - vi har faktiskt Sandåkern i semifinal ikväll :)

Jaja, nog snackat om fotboll. Imorgon åker vi nog hem efter lite finaltittande. För övrigt så har jag shoppat klart. Idag inhandlade jag lite smink från i.d och en väska. Mycket trevligt. Ännu trevligare är det faktum att jag har massa pengar kvar som jag ska spara. :D Duktigt av mig minsann!

Har förresten inte köpt ETT enda par skor. Helt otroligt!!!! Min syster som typ använder samma skor i flera år har istället köpt FYRA par. Totalt omvänd situation alltså :P

Lite kul fakta; Min lillebror vann en FET jävla bag med chips på Liseberg idag. 4,5 kilo. Vår bil var SMOCK då vi åkte ner. Spännande packning imorgon med andra ord, haha. Återkommer med resultatet senare.

Nu blir det att spela lite kort innan vi tar spårvagnen (BÄSTA UPPFINNINGEN) ner till Heden och kikar på vårt kära umeålag gå hela vägen till finalen om drygt 1,5 timme :) Hörs när jag kommer hem igen. Förmodligen på söndag. Puss puss puss, hoppas ni har det underbart! :D

Onsdag i Göteborg


Hej mina älsklingar!!!

Hur har ni det? :D Jag har det uuuunderbart. Vill aldrig aldrig åka hem igen. Vill stanna här för alltid!! Jag ser massvis med härlig fotboll. Till exempel mitt älsklingslag Umeå Södra. För någon timme sedan spelade de 16delsfinal och vann med 10-0, Ja ni läste rätt. Ifjol åkte dom ut på straffar i semifinalen. Efter att de först vunnit straffarna, och sedan ändrade domaren sig, och straffarna gick om. Det söööög. Och laget som då till sist vann, vann även finalen. Så i år. då jävlar :D
Även umeå ik och umeå fc gillar vi. slutspelet känns hyffsat lovat. och för att inte tala om alla snygga killar här. jaaapp :D

jaja jag svamlar känner jag. sitter på rummet och ruttnar. nu ska jag fixa mig lite käk i alla fall. jag lär ju komma hem på söndag ungefär. så vi hörs snart igen. ta hand om er ;D PUSS PUSS PUSS

Söndag i Göteborg

Jag älskar Göteborg! Jag är verkligen hemma nu.. Helt underbart! Sitter på rummet och surfar lite.. :) Har shoppat en del förstås och har redan ont ont i fötterna.. :P Hinner inte skriva så mycket men ni ska veta att jag lever och så i alla fall :D

Ha det underbart så hörs vi kanske lite senare. Puss puss på er älsklingar!

Fredag


Godmorgon! :D

Om en liten liten stund så åker jag. Har packat allt utom tandborsten ungefär. Käkat lite frukost. Duschat och sådär. Nu känner jag mig väldigt redo :D Inte ens trött faktiskt och jag steg upp före nio, så det är stort hörrni. Speciellt eftersom jag inte sovit så mycket inatt ;P

Jaja, nu hinner jag inte sitta här mer. Jag ska försöka blogga under resan, men det är tveksamt att det kommer gå. Men ni märker väl :D Om inte annat - ha en fantastisk vecka allihopa. Det ska jag! PUSS :D

Today

Ja, idag har jag egentligen inte gjort mycket vettigt som inte har med resan att göra. Promenerat med B, sett lite tv, suttit här. Och typ. Öh. Inte så mycket mer. Blev ingen träning idag heller. Dels för att tiden inte riktigt finns och dels.. Ja, jag vet inte. Mest tiden som påverkade där tror jag. Ska kompensera med typ konstant träning då jag kommer hem sen igen. :)

Förresten. Förlåt för alla tråkiga bild-lösa inlägg sista dagarna här. Har inte den blekaste om var kameran befinner sig. Säkert nerpackad någonstans. ;/ Sedan vettefan vad jag skulle fota heller. Har som mest bara glidit omkring oduschad och i mjukisar hela dagen. Dock ska jag fota en massa fint i Götet och Stockholm, so don't worry :)

Anyway. Vi åker vid 10 imorgon. Sååå jag känner väl kanske att det är dags att sussa lite nu. Skriver lite imorgon innan jag åker förhoppningsvis :) Puss!

Lycka!


It's fucking great. Det är en underbar känsla. Att veta att snart får jag besöka sveriges två bästa städer. Jag ska få se bländande fotboll utav ungar som är betydligt yngre än mig. Jag ska få shoppa jävel. Och titta på fina pojkar. Och se solen (förhoppningsvis!!). Jag ska äta god mat. Och ha semester. Och bara njuta. Helt fantastiskt. Lycka!

Imorgon vid 10-11 någongång så åker vi. Ska först stanna på IKEA i sundsvall ett tag och sedan åker vi ner till Stockholm och vårt hotell. Hela lördagen ska vi shoppa i vår kära huvudstad och på kvällen så kommer vi anlända till Göteborg och vårt älskade Kviberg. 4 gånger på 5 år har jag besökt Gothia Cup nu. Jag önskar att jag aldrig ska bli för gammal. Tyvärr så går det väl inte direkt att stoppa mitt åldrande.. Men jag är glad ändå :D

Anyway. Som ni säkert förstår så packar jag för fullt. Har packat ner allting som jag har tillgång till nu i alla fall. Sedan har vi städat bilarna och stökat och allt möjligt här hemma. Massor med sysslor i alla fall. Nu ska jag fixa med mina kläder som äntligen blivit tvättade. Puss på er alla!

Torsdag


Vilket hemskt uppvaknande den här dagen. Helt plötsligt från ingenstans så börjar hela huset skaka. Pappa ska bila bort sten från vår andra ingång. Tror man säger "bila bort" förresten. Rätta mig om jag har fel! :) Det lät i alla fall förjävligt och det kändes återigen som om jag hamnat på en byggarbetsplats. Huvva! Anyway, har just käkat lite frukost och klätt mig. Känner att den här dagen enbart kommer bestå av sysslor och packning. Tusentals saker att göra. Så är det väl alltid när man ska åka bort, oavsett hur länge det är liksom.. Så fungerar då i alla fall min familj :P

Ikväll ska jag eventuellt dra och träna med laget igen, för första gången på jag vet inte hur länge. Ett par månader är det i alla fall. Skönt att vara ledig lite och få tillbaka motivationen och taggen. Så det kan ju vara fint att visa att man lever och sådär ;D Ja, vi ser väl om det hinns med. :)

Nu ska jag försöka packa mina kläder och se om dom får plats i väskan. Ganska tveksam. Wish me luck! Puss!

Förälskelse


Jag har blivit förälskad. I min pappas bärbara dator. Vi är kära och jag vill aldrig skiljas från den. Sjukt nice måste jag säga. Nu har jag suttit här i soffan och slappat ett bra tag. Tror ärligt talat att jag blivit lite bortskämd också. Det är ju så himla bekvämt att liksom kunna gå omkring fritt och ändå ha tillgång till internet. Smidigare blir det ju knappast :) Vill ju garanterat ha en egen bärbar istället för min (som visserligen är bra). Dock finns det väääldigt mycket elektronik jag vill införskaffa. Tror jag måste börja med ett seriöst sparande snarast alltså. Gaaaalet vad mycket jag vill ha alltså. Det är allt från resor till väskor till mobiltelefoner, datorer, tv-apparater, iPods och ja gud vet vad. Allt möjligt, haha! Om det är hälsosamt? Nja, lite tveksam är jag allt :P

Nä hörrni. Nu kom min familj hem från UIK-matchen och det är någon schysst serie på tv. För att inte tala om att mamma just kom med Pringles hit till soffan. Inte dåligt minsann :D Ha en underbar kväll nu! PUSS

Bankärenden och andra tråkigheter


Usch vilket tråkigt väder vi har här uppe idag. Regn och ingen värme alls. Blä! Jag och syster åkte med farmor in till stan och gick på banken. Swedbank dom jävlarna snodde 20 spänn av mig. Hatar banken. Dom har seriöst avgifter för ALLT numera. Jaja, Sedan gick jag på min vanliga bank och satte in pengar och sådant tråkigt.. Provade lite kläder och sprang omkring lite med syster. Skulle gå och boka en ansiktsbehandling men givetvis kommer vi dit 5 minuter efter att dom har tagit lunch. Kul. Jaja, Får gå dit en annan dag istället :)

Nu sitter jag på pappas bärbara här i soffan. Har just fixat lite lunch så ska väl sätta mig och äta den nu tänkte jag. Resterande delar av dagen vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Orkar inte dra på iksu och träna, istället får det väl bli bålstyrka här hemma istället. Hurtigt värre :P Ska förresten handtvätta två av mina tröjor också. Är verkligen helt värdelös på sådant så tur jag har mamma och farmor här i alla fall, haha! Jaja, mat nu, Skriver lite mer senare :) PUSS!

Onsdag


Godmorgon bloggen! :D

Lite härligt nyvaken är jag sådär, men samtidigt pigg. Ja, en trevlig liten blandning med andra ord ;p Klev upp rätt så tidigt för jag och syster ska iväg på banken om en liten stund. Fast innan det blir det frulle och så ska jag prova på att klä mig också, kanske vore smart det, höhö! Anyway så regnar det ute IGEN. Igår kväll när jag satt på jobbet så regnade det också. Det verkar ju fan inte sluta... Usch vad missnöjd jag är med den här sommaren alltså. I början av juni då vi fortfarande hade skola, DÅ var det kanonväder. Nu är det bara grått och regnigt och blåsigt hela dagarna. Fyfan. Hoppas på strålande sol och värme nere i Göteborg och i Stockholm nu när jag åker! :)

På tal om att åka. Endast 2 dagar kvar nu! Woho! Längtar fruktansvärt mycket. :) Hotellet i Stockholm är så gott som fixat, däremot ser min packning fortfarande väldigt mörk ut tyvärr... Ja, vi ser väl hur jag löser det där. Blir säkert bra i slutändan. Nej, nu ska jag dra upp min syster ur sängen och käka lite frulle. Ha en jättefin dag! :D

Semester


Det finns knappt ord som kan beskriva hur fruktansvärt skönt det är med semester just nu alltså. Overkligt och fullkomligt underbart. En helt okej kväll på jobbet och sedan var det slut. Så amazing! Nu kikar jag American Idol och har ätit en väldigt sen "middag". För övrigt så är det ju sinnessjukt hur bra deltagarna i American Idol är i jämförelse med svenska Idol. Herregud. Finns ingen som varit med i finalprogrammen i Sverige som ens skulle vara i närheten av det i USA tycker jag. Vilket ju enbart visar på hur otroligt dålig standard vi håller här i vårt lilla pytteland....

Nog tjatat om det där nu. Ikväll efter jobbet så har jag även beställt mitt nya telefonabonnemang till mobilen. Förhoppningsvis blir jag nöjd också! :) Imorgon blir det bankärenden med lillasyster och sedan blir det även iksu och träning som vanligt. Ska bli en väldigt skön dag, speciellt med tanke på att jag inte jobbar. Woho! :D

Måsten


Jadu. Vilken ovärd dag. Jag har duschat och försökt fixa packning och tvätt. Har grov separationsångest när det gäller mina kläder alltså. Så fruktansvärt.... Har plockat bort 3 par skor och en tröja. Och DET är stort! Nu ska jag torka håret. Sedan äta. Och klippa klart gräset. Sedan blir det jobb till klockan nio. Heja mig!

Snaaaart är allt det dryga över och jag kan börja leva som vanligt igen. Har massvis med måsten, för att vara mig i alla fall.. Bankärenden. Mobiltelefonabonnemang. Tandläkartid. Och sånt där grymt tråkigt. Jaja. Vi hörs ikväll. :) Puss!

Tisdag


Godmorgon!

Ja, jag vaknade typ ganska nyligen. Fruktansvärt. Jag tycker det är sjukt dåligt att sova såhär länge, hela dagen försvinner ju :( Jag hade till och med ställt mitt alarm men var så himla trött så jag somnade om sedan. Dåligt minsann.

Jaja, nu har jag i alla fall käkat och sådär. Ska nog inte göra alltför mycket vettigt idag heller. Vila inför jobbet eller något i den stilen. Försöka fixa med packningen. Kanske ska börja med att klä mig i alla fall. :P Solen skiner visst lite nu också. Ha det underbart. PUSS!

Tandvärk


Det är först nu jag inser att jag verkligen har, på något konstigt vis, bitit sönder en ganska stor bit av min tand. Ont gör det. Det värsta är väl att själva incidenten med tanden skedde typ i april eller något liknande. Jag har gått och känt i "hålet" med min tunga och tyckt att det varit lite skumt. Men nu. Nu börjar det göra väldigt ont också. Himla kul..... Betyder med andra ord att jag måste ringa till min tandläkare imorgon och be om en tid snarast.. Så dåligt alltså. Blä! Hoppas dom bara kan laga hålet där tanden är försvunnen och sedan är det över..

Jaja, hoppas ni slipper tandvärk i alla fall. För det suger, det kan jag lova er.. Jag har i alla fall äntligen sett klart det 22a avsnittet av min älsklingsseie nu. Nu blir det tv och sängen. Puss!

1 dag kvar


Det känns obeskrivligt skönt att jag bara har fyra timmars jobb till semester. Sjukt härligt =) Nu gör jag inte speciellt mycket mer än att äta bullar, dricka nyponsoppa och fortsätta klura över min packning. Reducerade packningen från 10 till 7 skor i alla fall.. Känns lite sorgligt. Ni skoälskare vet säkert vad jag menar!

Nä, nu ska jag inte göra speciellt mycket resten av kvällen. Ska typ duscha som mest ungefär. Kanske borde passa på att äntligen se klart 24 någongång också. Har liksom inte gått framåt de senaste dagarna på den fronten, om man säger så..

För övrigt har jag världens galnaste träningsvärk i benen. Ett mirakel att jag klarar av att gå typ. Sjukt minsann. Hoppas verkligen att det går över snart så jag kan dra och träna igen :P

Packningsproblem


Ja. Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Har städat mitt rum som jag planerade. Plockade fram en himla massa kläder som jag eventuellt kommer ta med mig nu när jag ska resa bort. Dock är det väääldigt mycket kläder. Och för att inte tala om alla skor. Jag blir tokig. Och min pappa svimmade nästan när han såg allting. Känns inte alls roligt att behöva välja. Men ni vet vuxna, och framför allt män, dom förstår inte behovet av att kunna byta kläder då man lessnar.. :/ För att inte tala om att jag ska kunna få med mig all shopping hem också. Sicket dilemma alltså.

Anyway, jag hade tråkigt så jag kände mig lite sugen på att testa på taaz.com även jag. Och så fick det bli. Hittade inte direkt någon bra bild på mig själv utan fann denna som är typ 2 år gammal. Men men. Den dög som "provbild" :P



Inte för att jag gjorde speciellt mycket med den. Men ändå. :) Jaja, nu ska jag väl typ.... Fortsätta städa eller någonting. Mamma kommer hem med min cykel om någon timme och då ska jag ju iväg på jobbet. Sjukt tråkigt. Men snart är det över för den här sommaren. Wohoo! :D

Måndag


Godmorgon! :D

Hoppas ni sovit bra inatt hörrni! Själv så är jag inte riktigt så säker, somnade alldeles för sent tror jag.. Men men, vaknade för drygt en timme sedan och har inte gjort så mycket vettigt. Typ druckit ett glas mjölk och läst dagstidningen. Rätt så slappt kan man väl säga :) Ja idag, hm.. Idag ska jag städa mitt rum, ser förjävligt ut haha. Ikväll ska jag jobba för näst sista gången innan semestern. Klockan 21 imorgon så har jag semester i ungefär 5 veckor. Underbart! :D

Nä, vad sägs om frukost innan man börjar med dagens måsten..

Tonight's the night

Äntligen hemma nu. Mötte upp Fanny och Rebecca på stan för ett par timmar sedan, vi hyrde film (Suburban Girl - helt okej film) och köpte Ben&Jerry's, sedan satte vi oss i Fannys soffa resten av kvällen ungefär. Väldigt mysigt :) Pratat och pratat och pratat har vi då gjort i alla fall. Tjejerna åker ju iväg till Kebnekaise på tisdag så vi hinner inte ses mer innan jag återkommer från min resa söderut. Så det var mycket fint att få träffas, ni förstår nog! :) Cyklade hem som en tok där för en halvtimme sedan i alla fall. Mina ben som skakat sedan träningen tidigare idag är nu helt döda. Bokstavligen alltså! Mörkrädd som jag är, och en bra bit att cykla är det ju också. Usch minsann... Väldigt härligt att vara hemma igen, som ni säkert inser..

Jaja, nu sitter jag här och halvsvettas efter cykelturen. Ska nog ta mig en macka och lite mjölk innan jag kryper i säng också. Jag hoppas ni haft en kanonbra kväll i alla fall! Puss och godnatt på er :D

2-1


Yes! Umeå Södra vann mot Bälinge. Jävligt nice! Glad var jag också efteråt, för Södra spelade jättejättefin fotboll i andra halvlek. Woho! :D Klad hest, som man så vackert kan uttrycka sig!

Jaja, jag har tränat så mina ben är jätteskakis. Sprang betydligt fortare än innan så benen är verkligen seeega nu. Men det är ändå schysst, det är härligt att ha sega ben, då märker man att man har tränat förstår ni ;D Hann inte ens duscha efteråt för mamma kom och hämtade mig. Äckligt, yes! Tur att jag hittat duschen nu efteråt i alla fall :) Nu ska jag visst göra en smet till bullar tydligen, sedan ska jag snabbäta och sedan ska jag iväg och mysa lite med F. Lär blir väldigt fint tror jag. :)

Nej, nu fick jag ont om tid. Som vanligt. Vi hörs efter jag kommit hem sen. Ha det underbart! Puss! :D

Söndag


Tjoho :D

Nyvaken och pigg som alltid. Drömde massa konstiga drömmar inatt. Mysko minsann :P Ja, idag är det söndag.. Ganska skönt! Idag ska jag iväg på iksu och träna, kika pappas match, och sedan eventuellt träffa F. Hon ska nämligen iväg och bestiga Kebnekaise (??!!) och då hon väl hittat hem igen så har jag begett mig söderut istället. Så, ni vet, man måste ta till vara på dom tillfällen man får! :D Måste bara påpeka hur GALET det är med en sådan vandring, haha! Men är man hurtig så är man ju :P

Jaja, nu ska jag göra mig klar för träningen och allt annat som händer idag. Får väl börja med att klä mig. PUSS!

Hår och sånt


Åh, hej och hå. Här blev man lite blondare, om man säger så. Inte för att jag klagar eller något eftersom jag just nu satsar på en väldigt blond page. Men det är en bra bit dit har jag också insett. Dumma lockar, försvinn tack! Är väldigt irriterande. Ena dagen vill man vara blond, nästa röd, och den tredje brunett. Sedan vill man ha spikrakt hår med lugg, nästa dag vill man ha lockigt med mittbena. Kort, långt osv osv. Hår är ett väldigt jobbigt problem för oss frisörer (okej, f.d frisör då). Jag velar som en tok, det kan jag lova er.

Nåväl. Har påbörjat det 22a (av 24) avsnittet av min älsklingsserie nu. Sitter och äter lite sockerkaka som jag bakade tidigare idag. Dricker mjölk. Pratar med min älskade F som kanske är bäst på jordklotet. Vänner är fint. Glöm aldrig det!
Laddat hem en film som heter December boys, tydligen ska den vara väldigt bra. Jag har det jag gör med andra ord..

Nä hörrni. Nu ska jag återgå till min lilla drömvärld en stund. Puss älsklingar!

Koppartrans


Ja, men äntligen en bild på min nya, sköna klänning från Koppartrans. Den blev ju även min outfit under förra helgens trevliga partykväll. :) Ni får ursäkta min mamma, som kanske är världshistoriens sämsta fotograf. Men, det är väl tanken som räknas i alla fall, eller något. Vit och svart med en liten polokrage, eller vad jag nu ska kalla det för. :)




I övrigt så har jag sett Sverige - USA, grymt tråkig match. Samtidigt så slingade jag min mammas hår som den sanne frisör jag ändå är! Resten av kvällen blir det mys med familjen, ska slinga min egna utväxt, samt ha ett litet 24-maraton tror jag bestämt. Så gott som klar med säsong ett nu i alla fall. 5 kvar så med andra ord ;D Ha en finfin lördag! PUSS!





Lördag


Goddagens!

Hoppas ni mår bra allihopa! :D Jag är relativt nyvaken och lite slö sådär. Sitter typ och väntar på bättre tider. Min mamma snodde min cykel supertidigt imorse då hon skulle iväg på jobbet, vilket betyder att jag måste ta bussen upp till iksu. Drygt och framför allt väldigt ont om avgångar såhär på lördagar tyvärr. Jaja, ska bli skönt att träna i alla fall. :)

Hoppsan, bussen går visst om typ en kvart. Måste göra mig klar. Nu ska få lite bilder och sånt där när jag kommer hem sen. Nu när jag äntligen har möjlighet. Puss på er :)

Fredag


Hej älsklingar!

Äntligen så är jag hemma i civilisationen igen. Ja, jag har alltså suttit ute i en skog i ett par dagar nu. Inget internet och knappt någon täckning till mobilen heller. Inte så himla kul. Och det var så varmt igår att jag trodde att jag skulle avlida. Bra många grader varmare än här hemma i stan. Ojoj. :P

Ja, vad har jag gjort där borta då? Hm. Fiskat, vilket var dödstråkigt för vi fick inga goda fiskar. Målat min mormor&morfars stuga, vilket gick ganska bra tills min lillasyster målade vit färg över hela min lillebror och tredje världskriget utbröt flera gånger om. Och för att inte tala om alla kryp som finns där borta. Fyfan säger jag bara. Jag är livrädd för allting så det var en liten jobbig tid, ska ni veta :P

Nu så har min pappa hela fotbollslaget här. De försöker just för stunden lära deras amerikanska tjej att spela kubb utanför mitt fönster. Lite orolig om rutan är jag allt, haha!

Dilemma


Mitt dilemma för stunden; Hur jag ska ta mig till jobbet smidigast utan att det forsande regnet (som ökar för varje sekund) ska göra mig blöt och arg.

Lösning 1: Cykla på jobbet med regnjacka + regnbyxor och vara förbannad vid ankomst
Lösning 2: Inte åka på jobbet alls
Lösning 3: Ööööhhh........

Ja, vad fint. Älskar vädret alltså.

Nu ska jag fortsätta vara arg. Sedan äta. Och sedan åka iväg då. Wish me luck!

Onsdag


Regn, regn, regn. Here we go again. Imorse vaknade jag vid 5-tiden, såg en klarblå himmel och solen sken. Somnade om. Vaknade upp för ett par timmar sedan med bara grått överallt. Och nu vräker det ner. Vilken jäkla sommar alltså. Hoppas ni har bättre väder än såhär hörrni!

Har inte gjort alltför mycket hittills idag. Stökat lite i köket och nu håller jag på att städa min garderob. Är väl dags för någon form av lunch nu också tror jag bestämt.

Ikväll blir det sista jobbkvällen för veckan. Efter jobbet ska jag sedan åka iväg till farmor och sova där i två nätter. Är ju aldrig där så lite måste man väl offra sig ibland. Farmor bor mitt ute i skogen, så tyvärr kan jag väl inte uppdatera någonting där borta.. Ska även iväg till en ännu mindre håla, ännu längre bort, där mormor och morfar har sin stuga. Så, där ska vi minsann måla. Blir ju spännande. Hoppas det slutar regna bara! Vore jobbigt annars ;p

Nu ska jag äta och deppa över vädret. Puss älsklingar!

Drömmar


Okej allihopa. Idag har jag drömt. Och blivit lite kär också. Jag drömde om att resa. Vilket är typ det jag drömmer om mest hela dagarna. Kommer bli fantastiskt när jag kan bege mig runt jordklotet tusen gånger om. Sedan drömde jag om skor. Nu efter jobbet så såg jag typ ett par helt underbara skor som Engla hade bloggat om. Wow säger jag bara. Sedan drömde jag om ett par Louboutin som vanligt. Drömmar i massor. Undrar hur hälsosamt det egentligen är, haha ;p Inte direkt billigt i alla fall. Men om man sparar så blir det roligt! :)

Jaja, jobbat ikväll. Mycket bra gick det. Och ätit middag. Och druckit mjölk. Och socialiserat med min pappa som jag inte träffar allför ofta. Stressiga människor är vi i vår familj, då blir det lite familjetid.

Nu ska jag typ. Öh. Jadu, bra fråga. Säkert se 24 igen. Kär och galen!

Tisdag


Ja allihopa, idag är det tisdag. Ett mirakel att jag fortfarande håller reda på dagarna, beror säkert på att jag jobbar. Annars skulle det nog vara rätt så snurrigt, haha! Men 4 arbetspass kvar, sedan är det semester som gäller. Ska bli fantastiskt skönt måste jag säga :) Så på tisdag kväll nästa vecka så är det finallyy over! Ska ni jobba hela sommaren kanske? =)

Idag har jag inte speciellt mycket planer. Orkar inte riktigt ta tag i mina jobbdagar, tyvärr. Såå, jobb ikväll. Utöver det ska jag ta det lungt, träna lite, promenixa, städa, osv osv. Det vanliga ni vet. Känns grymt nice att när jobbet äntligen är över så kan man bara leva sen. Utan att behöva planera. Ni vet, impuls och sånt där underbart! Woho!

Nä, nu ska jag i alla fall börja med att klä mig. Puss puss!

The future


Hej älsklingar!

Förlåt för att jag inte uppdaterat på tusen år.. Känner mig värsta dålig :/ Igår sken solen och det var så fint väder att jag ville bara sola, sedan såg jag fotboll och det var överlag väldigt mysigt. Och idag har solen varit framme hela dagen och ikväll har jag jobbat. På väldigt dåligt humör var jag också. Tyvärr. Och otrevliga kunder gör allting bara tusen gånger värre. Har dock spelat mitt nya spel idag, samt sett 24 igen.

När jag är arg så älskar jag att ta ut det på actionspel och actionserier. Jag är rätt smart jag, minsann.

Jag har också kommit fram till en sak. När jag tar studenten så vill jag jobba utomlands. Typ Australien, Norge, England, ni vet, klassikerna. Jag vill inte bo här. Jag vill ut och uppleva världen. Woho. So looking forward to it! Alla har vi våra framtidsplaner. Jag har så obegripligt många att jag redan känner mig gammal som gatan. :( Jag vill resa över hela världen, flera gånger om. Jag vill bo utomlands i massvis med länder. Jobba. Leva. Uppleva. Jag vill bli läkare (som BARA tar ca 7 år att bli). Och x antal fler yrken. Tiden räcker ju inte till... Eller är det bara för mig? :/

RSS 2.0