Zippers

Vad vore jag egentligen utan mina skor? Man kan tro att det är kärlek etc som gör en glad. Men ibland tror jag fan att det är mina skor. Jag ÄLSKAR dem. Dessa är mina nytillskott. Helt svarta dock, inte bruna, som på bilden. 1100 pix på Bianco. Och jag lovar er - det är sååå värt det!


Gabriel, as in the angel


I love my babybrother a lot lot lot. Och han har blivit så stor. Min älsklingspojke. Hans mellannamn är Gabriel. Det tycker jag är fantastiskt fint.


090729

Jag ska måla hela världen lilla mamma... Jag sölar som ingen annan, bevisligen. Sååå skön känsla då man blir färdig med sektionerna dock. Efter denna sommaren behövs dom inte målas igen förrän om.. hm, 20 år? Tack gud för det.



Well, off i go again. Ha en fin onsdag, gärna med lite mindre svart målarfärg än mig :) PUSS

090728

Och tiden fortsätter att flyga förbi. Får väl börja med att säga förlåt för jag inte skrivit någonting kul idag. Har helt enkelt inte haft tid/ork/lust. Tyvärr... Sovit bort halva dagen, och andra halvan har jag spenderat med min hund och vårt staket. Är måttligt less, och det känns inte bättre av att veta att jag har typ endast betat av en fjärdedel. Bra jobbat elin...

Anyway. Nu har jag just påbörjat en ny serie. Eller ny och ny, den är ny för mig åtminstone ;D Lipstick Jungle nämligen. Såg nyss klart första avsnittet och det känns lovande. Har jag någonting kul att roa mig med tills mina "vanliga" serier startar upp igen. Undrar vad man skulle göra utan serier/film egentligen? Usch vad tråkigt allting skulle vara..

♥ Elin


Magazines and lollipops are a perfect match

Lite tidningar, mini-klubbor och Beck. Så har denna måndagskväll sett ut för Sveriges lataste tjej. Haha. Imorgon har jag lovat mig själv att vakna vid nio. Ser väl hur det blir med den saken... ;D I alla fall, sleep tight sötnosar!




Fy tusan vad goda klubbor. Haha! :D

Color makes the world smile

En turkos/grön (nja, jag är färgblind..) ögonpenna från H&M. För 29,50. Som hittat. Väldigt lite jag, men mucho fin färg.



090727

Hjälp, insåg just att juli snart är slut. Helt ärligt så tycker jag att det är förjävligt. Usch. Snart är mitt allra sista sommarlov över. Insane. Semester, kallas det visst sedan. Så sjukt att man vuxit upp och blivit "stor". Jag menar, nu ska man ju skaffa sig ett jobb. VADÅ jobb? Jag är ju fortfarande 12 och leker kurragömma med mina vänner? Det går ju inte ihop. Det värsta är väl att man bara lever en gång. Tänk alla möjligheter man gått miste om bara för att man trott att det ordnar sig senare. Fy. Jag ska nog satsa på att bli en riktig livsnjutare i mitt nästa liv.

Hursomhaver. Har just sett Fired Up, en knäpp high school/cheerleading-film. Absolut godkänt tidsfördriv dock :) Nu ska jag bege mig ut och fortsätta måla mina staket dock. Men jag måste erkänna, jag HATAR målarfärg. Igår var mina händer SVARTA (och äckligt klibbiga). Inte okej..

Köpte en liten rolig färgglad grej idag dock. Ni får se sedan! Ni vet, pengar går först... Suck.

♥ Elin


Welcome to Barcelona

Typisk Elin-tröja. Ja, det finns sådana. Sedan passar det ju perfekt att låtsas att jag varit i alla dessa städer (ja, texten är städer, bak&fram). Sådär fint ljusgul och kostade mig inte mer än en hunka. Som hittat med andra ord.


090726

Tjingeling alla sjusovare!

Eller ja.. Är väl mest jag som är sjusovare här. Haha. Fast egentligen, är det lov så är det. Då FÅR man faktiskt sova länge. Nu sitter jag mest här och väntar på bättre tider. Eller nja.. Egentligen vaktar jag min vovve, äter farmors goda kakor och ska snart bege mig ut och tjäna lite pengar. Tycker jag är ganska duktig faktiskt, pengar är braaa att ha :)

Längtar faktiskt lite efter Vila's utförsäljning som är ikväll. Ska bli gött att spana på lite superbilliga kläder. Kanske inte ett märke som kommer upp i min önskade kvalité, men det är alltid kul med lite billiga plagg som varar ett tag åtminstone :) Imorgon ska jag minsann införskaffa mig mina efterlängtade höstpjucks. Awesome!

Nu - mjölk och sedan trädgården nästa. Kärlek till er!

♥ Elin


Pink and disney goes hand in hand

Jag får be lite om ursäkt för att det blev väldigt mycket hår-inlägg idag. Men det är ju sjukt kul. Säger den f.d frisören. Haha. Anyway. Jag upptäckte just att mitt hår vuxit jättemycket sedan gesällen. (Var kort-fest-modell och håret var kooort ;D ) Nuddar nästan axlarna (även fast det inte ser ut så på bilden..) Sedan kan man ju bara konstatera - silverschampoo is the shit! Allvarligt. Kanske skulle haft före- och efterbilder. Men jag lovar. Det är det bästa!



Ja, det är min "pyjamas" jag har på mig. En underbart stor och rosa t-shirt som jag fick av Fanny för många många år sedan. Från Disneyland. Älskart!

Purple is the new blonde

OMG! Jag är lila. Haha. Ne, lugn nu. Det SKA faktiskt se ut sådär. Dock hade väl alla normala människor redan sköljt ur det, då det faktiskt är ett schampoo och inget annat. Jag är lite speciell och låter det ibland sitta upp mot 40 minuter. Men det, mina damer och herrar, är ingen större rekommendation :P Mitt hår är väldigt udda, så det behöver nästan den tiden på sig för att dämpa ned gula toner. Ni vanliga kanske ska hålla er till max 10 minuter, höhö ;D


Products that makes me go bling

Nu tänkte jag och mitt fina blonda hår ta en lång och härlig dusch. Grymt. Eftersom mitt hår är rätt blekt så krävs det ju en del bra produkter för att, tjaa.. håret ska sitta kvar helt enkelt. Denna inpackning från Paul Mitchell och det klassiska silverschampoot är helt perfekt. Mjukt och silvrigt blir resultatet. Helt i min smak! :)


Ghd

Denna plattång från ghd är ett mirakel för alla tjejers hår. Jag svär. Den som känner sig manad får gärna ge mig en :) I runda slängar 2000 riksdaler får man ge för att kunna uppnå perfektion. Insane!


090725


Ja, här sitter jag och sjunger med i Sexy bitch och väntar på att min mamma ska bli redo att inta staden. Känns ba feeent. Nu tittade farmor förbi också. Världens bästa farmor. Det ska bli underbart roligt att ta med henne till Thailand i vinter!
 
Hoho, utvilad är jag i alla fall. Nu ska jag svepa ett glas mjölk och borsta gaddarna. Ha en underbar lördag. PUSS

♥ Elin

My baby love

TITTA! Jag har minsann OCKSÅ en svart kille i min säng, precis som fanny :D En lurvig blöt sak som jag älskar över allting annat! Nu kan jag utan problem sussa sött i natt. Hoppas ni med gör det! Love


I rock your socks off!


Wohooo! Jag klarade den där satans banan. Finallyyyy! Efter ett par tusen försök så tog jag mig hela vägen till level 6. HELL YEAH!!! Hahaha, lilla nörden, jag vet. Men har jag väl börjat med någonting, så går det fan inte att sluta ;D


Awesome


I'm a survivor, I'm gonna make it


Och regnet bara öser neeer.. Hur deprimerande kan det egentligen bli? Från att jag slog upp ögonen vid 11 imorse (tidigt för att vara mig, jag vet) så har det verkligen aldrig slutat. Dripp dropp, säger det. Konstant. Vissa stunder hör man inte ens tvn för att regnet forsar ned. Och det ska regna till på onsdag. Och bli översvämningar. Kuuul. Kanske lika bra att dra täcket över huvudet eller något...

Har bläddrat igenom H&M-katalogen igen och insett att det finns lite basplagg som kan vara bra. Städat garderoben har jag också gjort. Och.. öh. Faktiskt ätit en kebabtallrik för typ första gången i mitt liv. Haha. Skratta inte, jag vet att jag är efter ;D

Weeeell. Några förslag på vad jag ska roa mig med resten av kvällen då? Så äckligt otaggad att det finns inte. Blä. Ska nog fixa mitt Survivor-armband, där en liten ring ramlat lös. Jag tror att Gud hatar mig och mina prylar. Faktiskt.

090723

Nej men titta, nu hamnade jag ju här igen. Vilken chock va? Jag har faktiskt suttit halva dagen och tittat ut lite smink som ska införskaffas inom en snar framtid. En ny passion kanske? Who knows. Kommer aldrig slå mitt sko-beroende dock för det är omöjligt. Är i alla fall himla roligt att jag har insett att FÄRG faktiskt kan vara ganska fint. Ni skulle sett min garderob för kanske ett år sedan. Grått, svart, vitt, marint. Haha. Ja, vissa mognar visst senare än andra..

Annars då? Sover ju till typ ett och sedan har jag varit duktig och lekt fixare ungefär. Och bläddrat i nya H&M-katalogen som jag tyckte var värdelös.. Ätit lite nudlar (älskart!) och myst med skrutten. Ja, samma gamla vanliga med andra ord. Tur att jag har sån oerhört stor variation på mina dagar. Haha. Bara tragiskt :)

Åh, på tal om skor. Jag vill haaaaaa. I helgen ska jag tvinga med min mamma och köpa mig ett par galet grymma höstpjucks. För det förtjänar jag minsann. Nu ska jag deppa lite över mitt skavsår och.. öhh.. dricka mjölk? :]

♥ Elin

090722

Shululu!

Nyss hemkommen från mina favoritfrisörer. Med nyblekt utväxt och allt. Lite silverschampoo på detta och det blir helt klockrent. Slö som bara den dock. Har insett att jag måste vara den absolut lataste människan på planeten. Jag bara sover och sover och sover. Och sitter lite här. Och äter. Ungefär. Vilken jävla sommar alltså. Snacka om semester i alla fall, på gott och ont..

Jamen grattis elin. Jag klev just i världshistoriens största pöl. På mitt golv. Gissa vem den skyldiga är? Min valp. Jävla valp. Jag som trodde du var rumsren nu. De senaste veckorna har du då varit det.. Men när jag väl lämnar huset, då minsann, då passar vi på, eller hur...

Jahaja, någon som har lust att slänga in en gissning på vad jag ska göra nu? (Mjölk, bröd, mahjong är nog rätt nära...)

♥ Elin

Life's a hard thing to go through

Efter ett tag så börjar man inse att det är inte möjligt att gå vidare. Man lever kvar i det förflutna, det är tryggast så. Right? Ilskan som ligger och bubblar. Alla saker man vill säga, men lungorna har slut på luft. För kärleken är det värsta som existerar. Åh. Jag är fly förbannad på allt och alla. Borde egentligen bara svepa min medicin och somna in för natten. (Ja, vi kan dra min sjukdomshistoria en annan dag.) Ska försöka lugna ned mig med lite mjölk, bröd och mahjong. Tvivlar på att jag lyckas. Tycks inte vara min grej.

Man lever bara en gång. Ta till vara på allt ni får. Innan ni hunnit blinka kan det vara borta. Love.

Light on

Glass. Bröd. Oboy. Kanelbullar. Cola. Mahjong. Madagascar 2. Älsklingen. Och kvällens låt; David Cook - Light on. Helt fantastiskt sällskap, om ni frågar mig :) Alldeles sådär perfekt på en måndagskväll (blev osäker på dagen och var tvungen att bekräfta, haha..) ;D
Fortfarande smått besviken över att den enda som kommenterar min blogg är min bästa fanny. Hörrni, jag vet att ni är där ute, var inte blyga. Jag bits bara ibland..



Och med denna så tror jag att det är bäst att jag önskar er alla en goood natt. Gillar att jag ser sjukt trött ut, oerhört smickrande, faktiskt. I övrigt så kan jag väl bara tillägga att jag verkligen inte är sådär brun.


090720


Hola snyggingar!    (Jag har glömt all spanska så förlåt för att jag inte kan flasha med en massa häftiga ord)

Well. Här är det svensk sommar när den är som bäst. Det regnar. Med andra ord. Haha. Jag har just insett att det är exakt en månad till skolan börjar igen. Hallå sista året, här kommer jag. Fast jag kommer nog dö på köpet. Har det sämsta schema jag sett under alla mina 13 skolår. Grattis till mig. Jag som knappt läser några kurser alls. Taaaack Gud. Tack...

Igår så begav jag och fanny oss ner på kajen med filtar och tidningar osv. Myspys med världens bästa. Heeelt okej. Fick sällskap av martin och hamnade sedan på både allstar och max innan jag tog mig hemåt i kylan. Ni hör mig inte klaga i alla fall ;)

Nu har jag mahjong-maraton (som vanligt) och tänkte väl se klart lite filmer tonight. Har ingen större lust att gå ut i alla fall. Vädergudarna hatar mig. Jag bara vet det. Ska titta på utlandsresor nu. Har äntligen lyckats få fanny att bli taggad. YES! Bara 4 månader för sent sådär...

FÖR ÖVRIGT; usch vad ni är dåliga på att kommentera! *snyftar högt* Fast å andra sidan, jag är hemskt dålig på att blogga också så det kanske går jämt ut..

♥ Elin

090718


Eftersom jag är på rätt dåligt humör och har noll energi så tänker jag bespara er allt falskt babbel. Istället tänkte jag bara tacka er alla för att ni finns och hoppas att ni har en himla fin helg!

Vi hörs när vi hörs. När energin kommer tillbaka.

♥ Elin


Fredag

Hej och hå. Nyss hemkommen från äventyr ute i natten. Fantastiskt fräsch. Not. Stört hungrig också. Behöver bröd. Och oboy. Haha, älskart! Jeeesus vad jag känner mig sliten för stunden. Blir sängen direkt. Tänkte mest bara säga att jag hoppas alla haft en underbar fredag, med allt vad det innebär. PUSS PÅ ER!


090716

Hola!

Jodå, jag lever fortfarande. Knappt! Känner mig helt död, som om all energi runnit ur mig. Vandrar omkring som en liten zombie och gör ingenting vettigt whatsoever. Har mestadels legat i soffan och kollat på Gothia-matcherna. Önskar verkligen verkligen verkligen att jag var där. Men man kan inte få allt här i livet, bevisligen..

I övrigt har det mest åskat, och nyss regnade det också så någon längre period utomhus har det heller inte blivit. Jag spelade dock TENNIS med min lillebror en stund tidigare idag. Haha. Elin ♥ Idrott. Tur att jag har en duktig lillebror som kan bli proffs i någon sport och ge mig massa pengar sedan. Vore ganska schysst tycker jag.

Well, nyss har min lilla älskling rymt till grannen så jag ska nog leka lite med honom nu. I ca 3 minuter. Innan jag blir helt slut och inte orkar mer. Haha. Död fisk, ungefär ;p Hoppas ni haft en grym dag!

♥ Elin

As good as it gets

Lite glass på detta och sedan blir det sängen nästa. Hur bra kan det egentligen bli?


Beyourself

Hm, ja. Jag är inte helt säker på vad jag gör på den här bilden. Men man ska bjuda på sig själv, så vafan. Haha. På tal om tröjan så vet jag heller inte om jag gillar den eller ej. Alldeles genomskinlig, och polokrage på det. Well, inte min stil men ibland måste man ju utforska saker. Sägs det. :)



I övrigt så kan jag väl bara säga att Harry Potter var grym. Som väntat :D Roligare än jag hade trott dock. Aweeeesome. Sammanfattningsvis kan jag väl egentligen bara säga - SE DEN! :D

090715

Yes! Äntligen onsdag. Harry Potter, here we come. Haha. Hur hemskt är det inte, egentligen? 19 år och fortfarande lika taggad. Jag minns när jag var typ 10 år och började läsa dom där böckerna. Helt otroligt att dom fortfarande hänger med, och är lika bra. Kommer grina ihjäl mig ikväll dock, buhuu.. ;(

Annars då? Är fortfarande ensam med syster och vovve så det blir väl ganska mycket städning idag skulle jag tro. Köket ser inte klokt ut. Så går det när man ställer sig och lagar gourmetmiddag, haha :D Nu tänkte jag dock koka lite nudlar eller någonting enkelt till mig själv, sedan får vi se om jag orkar pallra mig ut till det där jäkla staketet, 26 sektioner kvar. PLUS målning. Kan ju hålla tummarna för att jag blir klar i sommar i alla fall, wish me luck, höhö ;p

♥ Elin

Lebua

När checkar vi in? :)


090714

Morrn morrn!

Ja, här sitter jag och klurar över dagen. Jag är nämligen ensam med min lilla vovve tills på torsdag typ. Mysigt värre. Dock går det ju inte direkt att lämna honom. Tur att jag har det ganska bra här hemma dåå :) Ja, bortsett från det så sitter jag här och längtar lite tills imorgon då jag ska se Harry Potter-premiären. Klockrent, haha!

Well. Ikväll ska jag leka med fanny har jag bestämt. Förutom det ska jag fixa med vårt staket och fundera vidare över vår resa. Malaysia, dom jävlarna, har lagt ned vår flygrutt så nu måste vi mellanlanda i Amsterdam också. Inte helt okej. Huvudsaken är ju att vi kommer fram men ändååå. Ska leta rätt på lite schyssta hotel nu :)

♥ Elin

Cosmo

Det är helt okej att vakna upp och inse att man fått hem en tidning. Gratis. Bara sådär. I själva verket fick jag ju med 3 nummer när jag beställde skor från Nelly.com, men. Härlig vardagslyx måste jag ju ändå säga. :)


Götet

En enkel fråga; VARFÖR är jag inte i Göteborg just nu? 15 år gammal. På Gothia Cup. Springa omkring och titta på fina pojkar, njuta av underbar fotboll, leka på Liseberg och spendera x antal kronor på den fantastiska shoppingen. Sveriges absolut bästa stad. Utan konkurrens.

Summa summarum; Livet är orättvist. Och jag känner mig gammal som gatan.


Fix

Hm. Jag är lite fundersam. Hur ORKAR alla egentligen fixa sig varje dag? Själv kliver jag upp, drar på mig första bästa t-shirt och sätter upp håret i en knut. Hallå morgonfrilla och utväxt. Gärna gårdagens smink på det också. Haha. Nej men, på riktigt. Sådana här gråa dagar är jag verkligen alldeles för lat för att ha energi till att se vettig ut. Tur att jag är så himla fräsch ändå, haha. :D



Tröjan är second hand, för den som undrar.

090713

Helluuu!

Då var vi där igen. Måndag. Ny vecka. Tänker fortsätta klaga över hur fooort tiden går. Herreminskapare. På riktigt. Haha. Hur som helst, solen tycks ha försvunnit helt. Fruktansvärt tråkigt, men då kan man ju faktiskt få någonting "vettigt" gjort i alla fall. Inte helt säker på vad jag ska hitta på för något idag. Hoppas på att få träffa fanny som har varit iväg på äventyr. Annars blir det väl att fortsätta min sortering. Går ju framåt åtminstone :)

Nej, nu ska jag göra mig klar för dagen. Ta hand om er! :D

♥ Elin

Shoeoholics ftw

Egentligen så skulle en mening räcka. Jag älskar skor. Och dessa skulle passa mig perfekt. Jag kan inte för mitt liv se något tillfälle där jag skulle kunna använda dem, då min livsstil inte riktigt hör ihop med den här typen av klackar. Eller, gör den det? Haha. Det blir ju vad man gör det till också :) Snygga som fan är dom hur som helst!


Fallintopieces



Bitarna börjar äntligen falla på sin plats :)

Red lips

Jag måste erkänna att jag är en "sådan" som aldrig egentligen uppskattat konst och liknande. Men, ibland har jag mina perioder där jag verkligen kan fascineras av olika saker, och när jag var i thailand senast (2007) så tyckte jag att tavlor var ruskigt coolt (säkert mycket för att jag knappt hade några) och jag letade överallt efter en relativt stor tavla som jag kunde ta med mig hem. Det slutade med denna, som jag fortfarande tycker är riktigt läcker. De röda läpparna gör så mycket enligt mig. Sååå, när jag väl fann denna på Koh Chang så släpade jag runt på ett 1 meter långt rör i drygt 3 veckor och 5 flygresor. Och voila, nu hänger den ju faktiskt på min vägg. Alldeles perfekt :)


090712

Herremingud. Vad hände med tiden egentligen? 12e juli? VA?! Allvarligt, stanna, stopp, lugn och fin. Det är faktiskt lite jobbigt, tycker jag. Hälften av sommaren har typ passerat, det är sjuuukt om du frågar mig.

Jaja, igår då? Det var på det stora hela väldigt trevligt och roligt och ja. Vi hade det nog ganska så fiiint :) Middag och fina vännerna och sedan utgång på det. Lyckat och bra! Var törstig som en idiot när droskan stängde så vi käkade lite mat på donken innan vi begav oss hemåt i kylan. Var hemma efter tre någongång så det blev ju inte toksent i alla fall :)

Vaknade faktiskt vid 12 och kände mig utvilad. Dock mår min mage som den förtjänar, haha. Har i alla fall försökt styra upp min nya byrå så det börjar faktiskt bli lite ordning här. Passar mig perfekt som är sådär äckligt organiserad ibland ;p Nu dricker jag lite vatten och bara tar det lugnt. Ganska varmt är det också, för den delen. Jag hoppas ni får en kanonbra dag! Pussar

♥ Elin

090711

Hej Sverige!

Allt bra hoppas jag. Själv är jag törstig men annars så ;P Har varit hyffsat full rulle här idag. Har varit iväg och handlat och ja, jag vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen faktiskt. Haha.

Anyway, idag är det lördag och det innebär middag och utgång med barndomsvännerna. Klockrent, om du frågar mig :) Nu sitter jag och smaskar på en bit sockerkaka och väntar på att håret ska torka. So much to do, so little time. Som man säger, liksom liksom. Nuuu ska jag i alla fall stöka undan lite kläder och marinera mitt kött. Ha det toppen! Pussar!

♥ Elin


News




Varsågoda mina älsklingar. "Elin" och ännu en ny ring (från Sundsvall)

Hylleri hyllera

Haha. Jaa. Alltså. Ytterligare en möbel från vår IKEA-tur. Ännu en möbel som egentligen inte är min, men ändå är tillräckligt fiiin för att få vara med på min trevliga lilla blogg :)



Ja, annars då? Det har regnat hela hela hela dagen. Fick dock med mig mamma, på CYKEL, ned på stan för lite shopping. Jag hittade skor. SKORNA. Liksom. Finner inga ord. Det var det vackraste jag någonsin skådat, jag svär. Får bli nästa inköp, utan tvekan!!! :D Hittade i alla fall ett par leggings, och en jäkla massa smink, som jag av någon anledning fått fnatt på. Är inte direkt en sådan som använder mer än mascara och foundation. Fast nu har jag insett hur kul det egentligen kan vara, om man är duktig dvs ;P

090710

Well. Som ni kanske förstår så är jag hemma i civilisationen nu. Kört alldeles galet mycket bil. Blir många mil till farmor så snart kanske jag har det där jäkla körkortet. Vore skönt! :) Jaa, nu har vi i alla fall monterat ihop alla våra möbler så det känns oerhört gööött, må jag säga. Jo, förresten. På tal om att vara ute i skogen, min lillebror fångade två gäddor. Insane, om du frågar mig. Haha :D



Storfiskarn!

Blackandgold



Trots den värdelösa bilden så hoppas jag att ni ser vilken ruskigt härlig ring detta är. Svart och guld. Klockrent!

Soooffa

Woho. Soffa! Lite småsynd att det är min systers, för den är sjuuukt skön. Men vad sjutton. Jag gillar den ändå :D


090708

Godmorgon!

Är ni utvilade och pigga nu? :) Ja, guuud så skönt det var att sova inatt. Hej och hå alltså! Idag då? En grå och trist onsdag skulle nog beskriva dagen rätt bra. Har inte fått någonting gjort ännu. Eftersom jag är ungefär svagast i landet så orkar jag knappast montera möblerna själv, huhu ;( Tydligen ska vi iväg till farmor idag och hämta hem lillebror och älsklingsvovven, så verkar inte bli någon direkt tid för möbel-fixande. Det suger! Jag har inget tålamod what so ever ;P

Nu ska jag spela lite Mahjong och försöka få min syster att hjälpa mig med soffan. Ja, till skillnad från mig så är hon ungefär starkast i landet. Svårt att se hur vi kan vara syskon, faktiskt ;P

♥ Elin

090707


HEEEJ mina små älsklingar!

Jag lever! Haha, för er som trodde annat, alltså ;D Jag studsade (nåväl..) upp ur sängen vid 6-tiden imorse och vi begav oss söderut. Närmare bestämt till Sundsvall och IKEA. Hell yeah, det kändes verkligen braaa. Dock regnade det så mycket att ja, oj. Det var inte dåligt i alla fall. Well. Efter drygt 3 timmar inne på IKEA lyckades vi få med oss allt viktigt (förutom en byrå som skulle komma i lager imorgon, bläää). Sedan tryckte jag i mig lite asiatisk mat, MUMS, innan vi började klädshoppingen.

Vet inte riktigt vilket humör jag var på, men några kläder lyckades jag dock inte hitta. Eller, en klänning, men det räknas inte :P Köpte iaf jättefina smycken som jag tänkte visa lite senare. Jag gillar stora ringar!

Nu är jag vrålhungrig och dödstrött så ni får ursäkta, men sängen kallar på mig. Imorgon tänkte jag slänga upp lite bilder på möblerna och liknande. Om vi lyckas montera ihop dem förstås, haha. Jag hoppas ni haft en klockren tisdag! Massa pussar och kramar :D

♥ Elin

Utflyktsdags


Vet ni vad? Jag har kört en himla massa bil idag. Till och från farmor. (Där jag tog en lååång kak-paus, mums! :D) Helt okej! Min mamma började dock skrika som en galning och skällde ut min pappa för att jag tydligen håller på att bli en racerförare. Haha. Rädd kvinna det där ;D Ni ska se att jag kommer bli sveriges bästa bilförare, så duuttig är jag minsann. Hohoh, ni får akta er på vägarna ;P

Jaja, nu sitter jag och klurar på en inköpslista till IKEA. Imorgon klockan 6.30 ringer alarmet. Woho! Är faktiskt ruskigt taggad, ska bli skönt med lite nya möbler osv. Det behövs alltid. Och det är så kuuul. Inredning gör mig glad, helt klart! :)



Ja, en byrå, perhaps? Får klura på den ett tag. Och nya gardiner. Och och och. Ibland känns det ju såklart dödstråkigt att man måste bege sig närmare 30 mil (enkel väg) för att få handla i inrednings-paradiset. Suck. Jaja, nu blir det ju av så det är gryyymt :D

090706

Tjingeling!

Åh, det blev ingen IKEA-resa idag. Inte alltför otippat när vi pratar om vår familj, haha ;p Jaja, igår var jag ute på en lång lång promenix med älsklingsvovven. Och ja. Spelade Zuma i typ 3 timmar tills jag inte kunde gå efteråt. Bra jobbat elin, bra hållning minsann ;p

Well. Idag då? Det regnar, mer eller mindre. Så blir inget fix ute idag. Ska dock åka och lämna lillebror hos farmor senare. Ska nog försöka bestämma hotell till Thailand också. Kan ju vara bra så det inte blir fullbokat över julen och allt sådant :) Hoho, jag längtar som en tokig!

Ha en fin dag. Utan en massa regn helst. Puss!

♥ Elin

090705


Jesus, vad trött jag är. Begriper inte, jag har ändå sovit typ 9 timmar? Tycker faktiskt det borde räcka ;p Jaja, slööö som bara den är jag. Ska dock ut och fixa vårt staket som jag tagit på mig. Snällt av mig! :D Kommer ta hundra år men vafan, då har jag något att göra dessa gråa dagar..

Jo just det. Gissa vad som hände när jag spelade fotboll igår? Jag gjorde illa mig! Buhu. Mina stackars stackars fötter. Ont. Märks att jag inte lirat på ett par år, när jag är så känslig liksom, haha ;p

Nu ska jag planera vår IKEA-tripp (som förmodligen sker imorgon, wohooo!) och sedan bege mig ut i trädgården. Puss!

♥ Elin

Fotbollsoutfit

Hahaha. Insane vad fotogenisk jag är alltså. Har spelat fotboll med lillebror ute på gården. I Adidas (LIVERPOOL)-tröja, lackleggings från AA, rosa tjocksockar och lillasysters fotbollsskor. Helt perfekt! :D



Nu blir det godis, glass, chips, dip, fanta, pepsi och ja. Gud vet allt onyttigt jag ska trycka i mig. Erik Hassle uppträder i TV tonight så. Soffan nästa. Ta hand om er. Puss! :D

090704

Helluu!

Allt bra med er? Jag hoppas det. Själv är jag ruskigt slö, som vanligt. Vaknade av mina högljudda familj och tvingade med mig själv på en liten handlingstur. Slutade med att vi kom hem med ny laptop och ja, gud vet allt. Alltid något, minsann :)

Nu sitter jag här med lite pasta. Och Oboy såklart. Och spelar lite mahjong. Helt klockrent!

Återkommer när inspirationen återfinner sig.. Puss! :)

♥ Elin

Friday



Pepsi. Tekakor. Seven Pounds. Mahjong. Så ser min fredagskväll ut. Helt lagomt slappt, om du frågar mig :)
(Haha förresten, visst har jag en cool lillebror? ;D )

Planeringen är minst lika viktig

Är jag den enda som tycker att planeringen och längtan, inför en resa, är ungefär halva nöjet? Jag älskar verkligen att leta hotell, läsa andras tips och varningar. Fundera över utflykter och vilka shoppingcentrum vi ska besöka, och ja. Ni vet :)
Känner att det skulle vara heeelt okej att bo på ett hotell liknande detta, haha ;)


090703

Tjing tjong!

Sovit gott? Jaa, jag fick sovmorgon så jag klagar knappast. Inget sol-och-bad-väder idag så det blir lite chill här hemma och massa fix och ja, det jag känner för helt enkelt! :) Har ni några roliga planer för dagen?

Har suttit och klurat lite över vad jag ska handla på IKEA nu till veckan. Vi ska nämligen ta en liten tripp ned till Sundsvall och shoppa, så det kan ju vara smart att ha lite koll. Ja, sån är jag i alla fall ;P Ska köpa en byrå i alla fall, det behövs verkligen då mina garderober är fullständigt smockfulla. Eller, för att vara mer exakt. Jag måste använda mina fotöljer som förvaring också och det är inte sådär jättesmickrande, tyvärr. Nu återstår bara övertalningen av mamma och pappa, som verkar ha totalt beslutsångest gällande vilken dag vi ska åka. Haha. Jag hoppas jag inte blir som dom när jag blir äldre ;D

♥ Elin


Eight Below

Finally är jag hemma efter en filmkväll hos fanny. Ruskigt skönt att bara få slappa i soffan och titta på en schysst rulle (hundfilmer slår aldrig fel!). Är dock så galet mörkrädd att jag tror aldrig jag cyklat så fort. Efter våldtäktsförsöket som var för någon vecka sedan har man väl all rätt att vara rädd också, i guess.. Ah men, det blev ju bra träning åtminstone, haha.
Jaja, nu ska jag ta ett glas Oboy sedan blir det sängen. Ser alldeles perfekt inbjudande ut. Godnatt på er :)

♥ Elin

Elin



Ja, ni förstår nog att jag var tvungen. Nagellacket "Elin" från MUS. Det skrek mitt namn, bokstavligen. Fick bli en ny mascara också, får hoppas att denna håller måttet nu bara. Testa kan man alltid göra, åtminstone :)

Orange



Igår fann jag min systers oranga nagellack från Depend. Testade att måla fossingar med den och tjaa, inte alltför pjåkigt om du frågar mig! Jag som aldrig har färg på tårna. Kanske ett misstag, det livar ju faktiskt upp :) Ber om ursäkt för mina rätt så fula fötter dock, hoppas ni har överseende :)

090702


Godmorgon godmorgon!

Åh, nu är jag äntligen tillbaka. I drygt 3-4 timmar satt dom vid den här dumma burken och försökte få allting att fungera. Men icket. Jaja, jag har gett upp hoppet för länge sedan så, bara att inse att det är dags för en ny liten vän snart ;p

Anyway, idag är det torsdag och solen strålar (till skillnad motför igår haha). Blir väl förhoppningsvis lite solning idag, och sedan ska jag en sväng på sjukhuset och göra lite sådana ärenden. Bara tråkigt. Jo just det, förresten. Jag har målat mina tånaglar knall-oranga. Haha. Så galet olikt mig. Vet verkligen inte om jag gillar det eller ej ;p Ska slänga upp en bild sedan så ni får bedöma, haha.

Nuuu blir det mjölk och sedan stranden. Ha en fin (solig!) dag :D

♥ Elin

Today

Haha, jaa, såhär kul var det att befinna sig vid havet idag. Hoppas ni ser hur rebecca gömmer sig från regnet under handduken och hur blöt min t-shirt är. Snodde bilden från fannys blogg, för övrigt :)



Hm, just det ja. Blev ju lite av en dagens detta också. Har röd bikini från roxy, t-shirt från monki och kjol från vila.

Nu väntar jag på att en datasnubbe ska komma och rädda min dator, som är kass och fullständigt trasig någonstans. Sedan blir det fixning ute i trädgården och så ska jag påbörja renoveringen av vårt megafula staket. Toodeluu på er! :D

090701


Men hallådär JULI! :D

Jag säger det igen - gaaaalet vad tiden flyger förbi. Jaja, idag är det onsdag tydligen. Var strålande sol imorse så jag, fanny och rebecca begav oss ut till havet. Oljan åkte återigen fram, det skulle ju stekas. Tror vi solade en timme, sedan kom ösregnet. Jo man tackar, jaa... ;(

Nu sitter jag hos fanny och dricker mjölk. Klockrent. Ingen aning vad vi ska göra för spännande idag. Kanske blir det mascara-jakt på stan. Eller så blir det en hyrfilm i soffan. Vad tycker ni?

På tal om någonting annat - Mac måste ju vara snyggaste datorn. Sinnes. Hatar alla nya tangentbord bara, man känner sig ju helt handikappad, haha :P

♥ Elin

RSS 2.0